- 12 Ağustos 2011
- 328
- 147
- 323
sevimli867 Canım aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çaresi ise özellikle sabahları ve sancın olduğunda sıcağa yakın su iç. Çok rahatlatıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 1.76 olan benim okurken iyi güldüm ama sana çok üzüldüm ya bol bol dinlen zor oluyor bu zamanda hastalık zaten kendimizi tam olarak dinamik hissedemiyoruz bide üstüne hastalık eklenince kötüGünaydın anneler. Dün giremedim. Sabah kalktım geçmişi bir okuyum diye efsanehayat bi an korktum başta ama çok şükür rabbime bebeğin seninle. Çok sağlam bir çocuk geliyor hayata dedim. İnşallah hayırlısı ile. Bu ara pıt pıtları duyan cm ulaşan anneler sizlerinde gözünüz aydın olsun. Allahım bize de nasip etsin inşallah. Bende maalesef migdemin yediklerini sindirme sıkıntısı olması sebebiyle soğuk süt ile tedavi yoluna gitmiştim. Normalde doktor gaviscon şurup alabilirsin demişti ama ben doğal olsun benim olsun adı altında soğuk süt içerek bademciklerimi şişirdim. Perşembe gece 38 in üstüne çıkınca ateş soluğu hastanede aldık. Kadın doğuma gittim. Bebeğe baktı karından kese var bebek görülmüyor dedi. Bende 3 gün önce muayene olmuştum. Karından bakınca doktorumda öyle diyip alttan bakıp bebişi görmüştü. Neyse yapacak bir şey yok. Evine git parol iç. 4 saate kadar da içebilirsin dedi. Nane limon idare edeceksin dedi. Baş ağrısı kulak ağrısı yetmez gibi ensem ağrıyor birde. Dün işe gitmedim öyle olunca. Ateşten sürekli kabuslar. Eşim işten merakla sürekli arıyor. Dedi geç karşıya amnemlere. Kayinvalidemler komşumuz bu arada. Allahım kaynanam yatırıyor misafir geliyor. Çay kahve ikram. Evin geliniyiz ya. İki amca ve eşi bir hala oğlu ve eşi iki dayı bir hala. Dün 22.30 son misafir gitti. Ben felç doğal olarak. Rabbim bebeğime dayanma gücü versin vallahi. Ben ağrılara bir şekilde idare ederim de teyzeleri daha benim minikim 2 mm di pazartesi o sağlam durur inşallah. Bi arkadaş yazmış ya annesi 1.76 boyunda yavrusu daha mm diye. Çok güldüm vallahi. Oda büyüyecek annesi sana da çekiyor ise tamam Türkiye boy ortalamsını yükselteceksiniz. Hepinize güzel haftasonları inşallah. Yine biraz uzun yazdım galiba AzRASILAM idare edin kızlar dilim şişmiş
Sağol Canım inşallah çözüm olur ya hiç denememistim onu bi deniyeyimsevimli867 Canım aynı sorunu ben de yaşıyorum. Çaresi ise özellikle sabahları ve sancın olduğunda sıcağa yakın su iç. Çok rahatlatıyor.
Ayyy çok sevindim çoookBugün Prof Dr Fatih durmuşoğluna muayene oldum . Hematom alanı kesenim alt tarafındaymış bebeğin kesenim üst tarafında olsaydı daha tehlikeliydi dedi şuan bebeğim iyi maşallah inşallah vücudum hematom olan alanı yok eder hayırlısıyla 10 gün sonra kontrol var Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
1.76 ya da ben çok gülmüştüm. Aynen canım dinlenmeden geçmeyecek maalesef. Bende bu satırlarıma kaynanamın evinden yazıyorum. Sağolsun yiyecek bir şeyler hazırlamış. Gel koku bu dönem sende bulantı yapar dedi. Bakınca haklı. Bulaşık bezi bile kokuyor burnuna pis pis. Neyse Karnım doydu susamda doymuştur. Geçerim karşıyaCanım 1.76 olan benim okurken iyi güldüm ama sana çok üzüldüm ya bol bol dinlen zor oluyor bu zamanda hastalık zaten kendimizi tam olarak dinamik hissedemiyoruz bide üstüne hastalık eklenince kötü
İyice yat dinlen inşallah iyi olacaksın
Kayinvalidede olunca zor olur yatmak illa gelen giden olur yine en iyisi kendi evinde dinlenmek
Amin canım. Allah dermanı olan dert versin. Rabbim evladını sana bağışlasın. Hepimiz inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımızaBugün Prof Dr Fatih durmuşoğluna muayene oldum . Hematom alanı kesenim alt tarafındaymış bebeğin kesenim üst tarafında olsaydı daha tehlikeliydi dedi şuan bebeğim iyi maşallah inşallah vücudum hematom olan alanı yok eder hayırlısıyla 10 gün sonra kontrol var Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
maaşallah canım bu çok güzel bir haberBugün Prof Dr Fatih durmuşoğluna muayene oldum . Hematom alanı kesenim alt tarafındaymış bebeğin kesenim üst tarafında olsaydı daha tehlikeliydi dedi şuan bebeğim iyi maşallah inşallah vücudum hematom olan alanı yok eder hayırlısıyla 10 gün sonra kontrol var Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
Ay duur yanlış anlama sakin he ben senin 1.76 ya gulmene gulmuştum yoksa kimsenin sıkıntısına gülmem1.76 ya da ben çok gülmüştüm. Aynen canım dinlenmeden geçmeyecek maalesef. Bende bu satırlarıma kaynanamın evinden yazıyorum. Sağolsun yiyecek bir şeyler hazırlamış. Gel koku bu dönem sende bulantı yapar dedi. Bakınca haklı. Bulaşık bezi bile kokuyor burnuna pis pis. Neyse Karnım doydu susamda doymuştur. Geçerim karşıya
Valla artik standarta bindi . Sabah bos mideye bi posta gidiyorum. Sonra zorla biseler yiorum. Tutmaya calissamda durmuyo yarim saate kalmadan oda cikiyo. Zorla serle saati 1 ediyorum zoferi iciyorum. Ondan sonra tamamdir. Yicegimide yiorum suyumuda iciyorum elma vs de yiorum aksama kadar kusmadan devam. Her gun bole artik. Zoferide erkenden icmek istemiyorum etkisi aksamada kalsin die o yuzden 1 2 belki 3 kusmadan sonra saati gecirip iciyorumsana da canım, nasılsın bugün?
Yok canım yanlış anlamadım sıkıntı yokAy duur yanlış anlama sakin he ben senin 1.76 ya gulmene gulmuştum yoksa kimsenin sıkıntısına gülmem
Yakın olmanız iyi olmuş ne güzel
tatlımm merhaba hamilelik takvimini yapmışsın hayırlı olsunn biz bugün keseyi gördük altdan muayeneyle herşey güzel görünüyor dedi doktor. darısı sana olsun kuzumGerçekten mi bende okul öncesi öğretmeniyimmmmm benim eşim de aynı şeyi söylüyor ama ben ön yargılıyım :) süper birlikte bekleyeceğizzzzz
tatlımm merhaba hamilelik takvimini yapmışsın hayırlı olsunn biz bugün keseyi gördük altdan muayeneyle herşey güzel görünüyor dedi doktor. darısı sana olsun kuzum
bu arada 31 aralık demişsin bendede öyle bir ihtimal var çünki erken dölleme oldu aman sağlıklıca kucağımıza alalımda Aralık veya Ocak önemli değil
İnşallah bir şey çıkmaz canım güzel haberlerini bekliyoruzBurdayimm canim her gun sabahtan aksama esimin kardesinde oldugum icin pek giremedim zaten bi giriyom ohohhh topik almis basini yurumus.. ))) ya evet cok onemli 3 guncuk bence ola bilir normal pazartesi benimde randevum var icim icime sigmiyo ilk kez gorucem meleyimi okadar korkuyorum ki ya biwey cikarsa diye inwAllah iyi gecer bugun 9+1 bakalim bizde kac cikacak
Gaz sancısıda çok normalmişGünaydın kızlar
Güzel bi haftasonu geçiririz inşallah
Benim bagirsaklarimdaki gaz sancısı beni öldürecek birgün
Hamilelikten önce zaten vardı arada sırada oluyordu ama bildiğin sancı nöbeti geçiriyordum şimdi dahada siklasti ne yapacağım bilmiyorum soğuk terler dönüyorum kalbim hızlı hızlı atıyor falan bebise birşey olacak diye korkuyorum
Hep gel yaz canım tek iyi ol sende :)Günaydın anneler. Dün giremedim. Sabah kalktım geçmişi bir okuyum diye efsanehayat bi an korktum başta ama çok şükür rabbime bebeğin seninle. Çok sağlam bir çocuk geliyor hayata dedim. İnşallah hayırlısı ile. Bu ara pıt pıtları duyan cm ulaşan anneler sizlerinde gözünüz aydın olsun. Allahım bize de nasip etsin inşallah. Bende maalesef migdemin yediklerini sindirme sıkıntısı olması sebebiyle soğuk süt ile tedavi yoluna gitmiştim. Normalde doktor gaviscon şurup alabilirsin demişti ama ben doğal olsun benim olsun adı altında soğuk süt içerek bademciklerimi şişirdim. Perşembe gece 38 in üstüne çıkınca ateş soluğu hastanede aldık. Kadın doğuma gittim. Bebeğe baktı karından kese var bebek görülmüyor dedi. Bende 3 gün önce muayene olmuştum. Karından bakınca doktorumda öyle diyip alttan bakıp bebişi görmüştü. Neyse yapacak bir şey yok. Evine git parol iç. 4 saate kadar da içebilirsin dedi. Nane limon idare edeceksin dedi. Baş ağrısı kulak ağrısı yetmez gibi ensem ağrıyor birde. Dün işe gitmedim öyle olunca. Ateşten sürekli kabuslar. Eşim işten merakla sürekli arıyor. Dedi geç karşıya amnemlere. Kayinvalidemler komşumuz bu arada. Allahım kaynanam yatırıyor misafir geliyor. Çay kahve ikram. Evin geliniyiz ya. İki amca ve eşi bir hala oğlu ve eşi iki dayı bir hala. Dün 22.30 son misafir gitti. Ben felç doğal olarak. Rabbim bebeğime dayanma gücü versin vallahi. Ben ağrılara bir şekilde idare ederim de teyzeleri daha benim minikim 2 mm di pazartesi o sağlam durur inşallah. Bi arkadaş yazmış ya annesi 1.76 boyunda yavrusu daha mm diye. Çok güldüm vallahi. Oda büyüyecek annesi sana da çekiyor ise tamam Türkiye boy ortalamsını yükselteceksiniz. Hepinize güzel haftasonları inşallah. Yine biraz uzun yazdım galiba AzRASILAM idare edin kızlar dilim şişmiş
Bnm de boyum 1.78 boy ortalaması sayemizde yükselecek T TugbaAnk dediği gibi kızım 11 yaşında maşallah 1.60 geçti şimdidenCanım 1.76 olan benim okurken iyi güldüm ama sana çok üzüldüm ya bol bol dinlen zor oluyor bu zamanda hastalık zaten kendimizi tam olarak dinamik hissedemiyoruz bide üstüne hastalık eklenince kötü
İyice yat dinlen inşallah iyi olacaksın
Kayinvalidede olunca zor olur yatmak illa gelen giden olur yine en iyisi kendi evinde dinlenmek
Senin mutlu haberlerini okuyunca emin ol kendim gibi seviniyorumBugün Prof Dr Fatih durmuşoğluna muayene oldum . Hematom alanı kesenim alt tarafındaymış bebeğin kesenim üst tarafında olsaydı daha tehlikeliydi dedi şuan bebeğim iyi maşallah inşallah vücudum hematom olan alanı yok eder hayırlısıyla 10 gün sonra kontrol var Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
Bizde de öyle der anne çirkinleşmez tanii ama :) sivilce çıkarsa anne güzelliğini kızına veriyor derler . Anne güzelleşirse de erkek bebek anneye güzellik veriyor derler :)Bu arada yuzum epey kotulesmeye sislenmeye basladi simdiden kizimmi olcak ne
Bu arada yuzum epey kotulesmeye sislenmeye basladi simdiden kizimmi olcak ne