• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

kızlar kacıncı haftada duydunuz kalp atıslarını. 4+6 dayız bız doktorum bu hafta gel dedı ama erken dııl mı ben ılk gebeliğimde 6+3 de duymustum kalp atıslarını ılk ozaman gıtmıstım kontrole.
Mrb .ben bugun gittim dr 5+5 ve kalp atislarini gördüm. Dr dinketmedi daha cok kucuk zarar vermeyelim diye ama gordum..

herkese hayırlı geceler arkadaşlar şimdilik çok etkiler mi bilmiyorum ama yatarken sol tarafınıza yatın. bebeği besleyen damarlar sağdan geçtiği için sol tarafa yatılması tavsiye ediliyor. ilerleyen zamanlarda zaten yüz üstü yatamayacağız sırt üstü de yatmak çok tehlikeli hamileliğin ilerleyen dönemlerinde şimdiden kendimizi alıştırmalıyız bence. birde ben kızımda hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren elimi karnıma koyup 7 kere ayetel kürsi okuyup rabbime emanet ediyordum yavrumu. bunda da başladım. gerçi genelde uyuya kalıyorum ama uyanınca hemen tamamlıyorum. Hepimizin evladı Rabbime emanet Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. ah bu uyku hali öldürecek beni herkese hayırlı geceler yarına hayırlı haberler almak dileğiyle Allah rahatlık versin:KK46::KK52::anneadayı:

Neyse ki isabet olmuş bende teselli ediyorum kendimi tatil yaklaşıyor bol bol dinlenirim diye bir de öğrencilerimi çok kucağıma alan biriyim bazen boş bulunuyorum tutuyorum kaldıracağım zaman aklıma geliyor...
aman canım dikkat et kendine ben ilk gebeliğimde 29 Ekim öncesi 24 ekimde öğrenmiştim 28 ekimde sınıf süslemesi falan yaptık çok asıldım falan ertesi gün de düşük yaptım şimdi hiç kılımı bile kıpırdatmıyorum desem yeri canım yavrularımız Allaha emanet inşallah sağsalim kucağımıza alalım

Günaydın hanımlar, keyfiniz Nasıl? Ben dün akşam ilk defa çıkardım afedersiniz. Ne kadar zor bir şeymiş insan bitkin düşüyor :( sürekli kusması olan arkadaşlara Allah yardım etsin. Onun dışında mide bulantısı hep var ama bulantı bir şekilde geçiyor. Güzel bir gün olsun

herkese hayırlı geceler arkadaşlar şimdilik çok etkiler mi bilmiyorum ama yatarken sol tarafınıza yatın. bebeği besleyen damarlar sağdan geçtiği için sol tarafa yatılması tavsiye ediliyor. ilerleyen zamanlarda zaten yüz üstü yatamayacağız sırt üstü de yatmak çok tehlikeli hamileliğin ilerleyen dönemlerinde şimdiden kendimizi alıştırmalıyız bence. birde ben kızımda hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren elimi karnıma koyup 7 kere ayetel kürsi okuyup rabbime emanet ediyordum yavrumu. bunda da başladım. gerçi genelde uyuya kalıyorum ama uyanınca hemen tamamlıyorum. Hepimizin evladı Rabbime emanet Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. ah bu uyku hali öldürecek beni herkese hayırlı geceler yarına hayırlı haberler almak dileğiyle Allah rahatlık versin:KK46::KK52::anneadayı:
ben normalde yüz üstü yatmadan uyuyamam ama dediğin gibi kendimi alıştırmak için artık sol tarafıma yatıyorum :KK51:

Günaydın güzel hafta sonları dilerim
Günaydın kızlar :KK54:
Günaydın hanımlar, keyfiniz Nasıl? Ben dün akşam ilk defa çıkardım afedersiniz. Ne kadar zor bir şeymiş insan bitkin düşüyor :KK43: sürekli kusması olan arkadaşlara Allah yardım etsin. Onun dışında mide bulantısı hep var ama bulantı bir şekilde geçiyor. Güzel bir gün olsun
Oyy umarım çok zorlamaz canım. Benim henüz bulantım yok. Kusma fobim var bir de ne yaparım bilemiyorum

Nerdesin kız sen :KK70:

Bana göre ve programa göre 8+5 di dr 8+2 dedi bir daha gittiğimde önemli sorarım

Aaa evt hatrladım ilacı
Hamileyken mi dr verdi bu ilacı
Burdayimm canim her gun sabahtan aksama esimin kardesinde oldugum icin pek giremedim zaten bi giriyom ohohhh topik almis basini yurumus.. ))) ya evet cok onemli 3 guncuk bence ola bilir normal pazartesi benimde randevum var icim icime sigmiyo ilk kez gorucem meleyimi okadar korkuyorum ki ya biwey cikarsa diye inwAllah iyi gecer bugun 9+1 bakalim bizde kac cikacak

Haklısın canım masa başı işimiz yok ki işte :( bir de benim ilk bebeğim sanırım biraz tecrübesizim de...artık daha dikkat edeceğim Allahım sağlıkla sıhhatle hayırla bizlere bağışlasın yavrularımızı...

aman canım dikkat et kendine ben ilk gebeliğimde 29 Ekim öncesi 24 ekimde öğrenmiştim 28 ekimde sınıf süslemesi falan yaptık çok asıldım falan ertesi gün de düşük yaptım şimdi hiç kılımı bile kıpırdatmıyorum desem yeri canım yavrularımız Allaha emanet inşallah sağsalim kucağımıza alalım

Günaydın kızlar
Güzel bi haftasonu geçiririz inşallah
Benim bagirsaklarimdaki gaz sancısı beni öldürecek birgün :KK43:
Hamilelikten önce zaten vardı arada sırada oluyordu ama bildiğin sancı nöbeti geçiriyordum şimdi dahada siklasti ne yapacağım bilmiyorum soğuk terler dönüyorum :mad: kalbim hızlı hızlı atıyor falan bebise birşey olacak diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar radyoloji doktoru muayene etti bebeğimin kalbi atıyor dakikada 180 kez atıyordu biraz hızlıymış sebebide kese komşuluğunda 65x35x57 mm büyüklüğünde hematom var keseye baskı yapıyor bebeğim ve ben stres altında kalıyoruz haliyle bu durumda tek şansım bol dua nolur sizlerde dua edin bize bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağ salim atlatırsınız.

Günaydın arkadaşlar :KK24:

ben normalde yüz üstü yatmadan uyuyamam ama dediğin gibi kendimi alıştırmak için artık sol tarafıma yatıyorum :KK51:

Günaydın kızlar :KK54:

Oyy umarım çok zorlamaz canım. Benim henüz bulantım yok. Kusma fobim var bir de ne yaparım bilemiyorum
Aynen bende kendi kusmuğumdan boğuluyordum az kaldı fobi gibi oldu bende de, ilk 3 ay dan sonra geçer diye tahmin ediyorum inşallah

Back