• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun, soğuk algınlığı vs yoksa öksürük alerjiden de kaynaklanıyor olabilir şahsen böyle bir durum her bahar aylarında yaşıyorum.
Saol canim alerjik oldugunu pek dusunmedim acikcasi is yerinde ofisimiz hala isinmadi. Orda usuttum sanirim.Ayaklarimin yaninda soba yakiyorum ama yeterli olmadi.
Evdekilerde korkutti biraz oksurdukce bebege bisey olur belki diye

Saol canim alerjik oldugunu pek dusunmedim acikcasi is yerinde ofisimiz hala isinmadi. Orda usuttum sanirim.Ayaklarimin yaninda soba yakiyorum ama yeterli olmadi.
Evdekilerde korkutti biraz oksurdukce bebege bisey olur belki diye
hmm o zaman çok dikkat et canım geçmiş olsun inşaallah ilaçsız atlatırsın...

kızlar kacıncı haftada duydunuz kalp atıslarını. 4+6 dayız bız doktorum bu hafta gel dedı ama erken dııl mı ben ılk gebeliğimde 6+3 de duymustum kalp atıslarını ılk ozaman gıtmıstım kontrole.

Ben kahvesiz güne başlayamazdım ama bebişi öğrendiğimden beri içmiyorum -ki zaten düşük tehlikem olduğundan dolayı doktorum çay ve kahveyi yasakladı. Hergün ceviz, yumurta, süt ve ayran tüketiyorum. Açıkçası artık kasaplarda satılan tavukları içim almıyor yani tavuk değil sentetik birşey yemişim gibi hissediyorum. Bu yüzden hiç değilse köy tavuğu alırım arada. az yerim öz yerim diye düşünüyorum.

Canım düdüklüde pişiyor suyuna da çorba yaparsın ya da bulgur pilavı :KK66: menüyü hazırladım senin...aynen öyle geçen gün tv de bi Prof öyle söyledi "yedikleriniz aslında yaratık tavuk değil" dedi içim acıdı öğretmenim ben öğrencilerime de aşılıyorum tavuk yerine hindiyi...benim de düşük tehlikem var o yüzden bende bıraktım çay kahve...her gün yumurta yiyemiyorum :( ama haftanın 3-4 günü yemeye çalışıyorum...o da köy yumurtası...

Canım düdüklüde pişiyor suyuna da çorba yaparsın ya da bulgur pilavı :KK66: menüyü hazırladım senin...aynen öyle geçen gün tv de bi Prof öyle söyledi "yedikleriniz aslında yaratık tavuk değil" dedi içim acıdı öğretmenim ben öğrencilerime de aşılıyorum tavuk yerine hindiyi...benim de düşük tehlikem var o yüzden bende bıraktım çay kahve...her gün yumurta yiyemiyorum :KK43: ama haftanın 3-4 günü yemeye çalışıyorum...o da köy yumurtası...
Ben de öğretmenim, ana okulu öğretmeni :KK54:
eşim bıldırcın yumurtası da ye diyor ama henüz denemedim

Ben de öğretmenim, ana okulu öğretmeni :KK54:
eşim bıldırcın yumurtası da ye diyor ama henüz denemedim

Gerçekten mi bende okul öncesi öğretmeniyimmmmm :KK200::KK68: benim eşim de aynı şeyi söylüyor ama ben ön yargılıyım :) süper birlikte bekleyeceğizzzzz
ya sizi görünce ben de yazmak istedim ben de okul öncesi öğretmeniyim :KK200::nazar::KK68::KK15:

Ben norm fazlası olduğum için bu sene projeye verdiler beni canım masa başındayım

Neyse ki isabet olmuş bende teselli ediyorum kendimi tatil yaklaşıyor bol bol dinlenirim diye bir de öğrencilerimi çok kucağıma alan biriyim bazen boş bulunuyorum tutuyorum kaldıracağım zaman aklıma geliyor...

ya sizi görünce ben de yazmak istedim ben de okul öncesi öğretmeniyim :KK200::nazar::KK68::KK15:
ne güzel ne güzel çok sevindim :KK49::KK49:
Ooo harika denek hepimiz aralık annesi olacağız :KK200::nazar: maaşallahhhh bize :) ayakta çok kalıyoruz değil mi bu ara tek derdim bu....korkuyorum açıkcası...
benim lekelenme ve sonrasında biraz kanamam olunca doktor istirahat etmen şart dedi bu sebeple ben 2 haftadır evdeyim. :KK43:

Neyse ki isabet olmuş bende teselli ediyorum kendimi tatil yaklaşıyor bol bol dinlenirim diye bir de öğrencilerimi çok kucağıma alan biriyim bazen boş bulunuyorum tutuyorum kaldıracağım zaman aklıma geliyor...
aman canım dikkatli ol... az kaldı tatile bol bol dinlenirsin inş.

amin canım...

canım öncelikle hayırlı olsun :) ben facebook'tan bulduğum bir çiftlikten pekmez,yumurta,bal vs alıyorum. köy tavuğu satışları da var. İstersen ismini vereyim bir göz at
teşekkür ederim canım ama eşim pek güvenmiyor öyle yerlere artık çevremizden sordururum bana kalsa hemen sipariş verirdim. :kk77:

Ben de ilk gebeliğimde hiç tavuk yemedim. Balıktan da soğumuştum zaten, omega 3 aldım onun yerine. Bol bol köfte yedim doğuma kadar.
ben et ve köfteden tiksindim ilk hamileliğimde de yiyememiştim tavuğu severim ama doktor böyle diyince beyaz et olarak sadece balık yiyeceğim birde çevreye sordurayım köy tavuğu için

Back