• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

amin canım... peki çok teşekkürler cevabın için. Sanırım aranızda en minnak benim fasulyem :))

hepimiz seni çok merak ettik canım maaşallah bebeğinin kalbi atıyormuş. Umarım herşey gönlünce olur dualarımız seninle...

ben yalnızca Progestan kullanıyorum canım

ayyy ne tatlış yaa maaşallah... :)) herşeyin yolunda olmasına sevindim.

canım öncelikle hayırlı olsun :) ben facebook'tan bulduğum bir çiftlikten pekmez,yumurta,bal vs alıyorum. köy tavuğu satışları da var. İstersen ismini vereyim bir göz at

Benim bezelyem bu topikteki en küçük galiba :) 4+4 üz biz...doğum tarihim de 31 aralık görünüyor...Allah herkesin meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına almasını nasip etsin...bana da bu çiftliğin ismini verir misin rica etsem

Selamlar arkadaşlar.
Gecmisi çok okuyamadim.Rahatsiz olan arkadaşlar varmis Rabbim yardimcilari olsun insallah.
Bebislerin kalp atisini duyanlar varmis masallah sübhanallah ,darisi bizimde başımıza insallah.
Ben ilac olarak folik asit kullanıyorum ve ferritinim düşük oldugu icin dr.um gebeler için özel bir demir ilaci verdi onu iciyorum.

Nerdesin kız sen :D
AzRASILAM AzRASILAM canim oncelikle cooik tebrik ederim darisi basima . :) senin son adet tarihin ne zamandi? Kullandigin bir hamilelik takvim parogrami varmi? Sormamin ssebebi aramizda sadece 3 gun var bilmek istediyim takvimlerde kac gosteriyodu ultrasonda 8+2 cikti mesela ben sat 27 subat suan 9+0 takvimimde acaba ultaronla farkli cikiyomu
Bana göre ve programa göre 8+5 di dr 8+2 dedi bir daha gittiğimde önemli sorarım

AzRASILAM AzRASILAM Canım Gynoflor vajinal tablet. Aşırı akıntım vardı, yeşile dönük ve ilişkide yanma oluyordu. Doktorum verdi ama gebelikte C ve D kategorisi ilâçlardan biraz uzak durulması gerekiyormuş özellikle erken dönemde. Korkuya kapıldım, fetüse zararı olur mu diye.
Aaa evt hatrladım ilacı
Hamileyken mi dr verdi bu ilacı

Benim bezelyem bu topikteki en küçük galiba :) 4+4 üz biz...doğum tarihim de 31 aralık görünüyor...Allah herkesin meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına almasını nasip etsin...bana da bu çiftliğin ismini verir misin rica etsem
oyyy evet siz bizden de minnakmışsınız annesii :KK46::KK200: tabii canım Facebook'ta ''Çiftliktenevimize''diye arattığınızda çıkıyor. Ben şimdilik memnunum açıkçası.

Merhaba arkadaşlar radyoloji doktoru muayene etti bebeğimin kalbi atıyor dakikada 180 kez atıyordu biraz hızlıymış sebebide kese komşuluğunda 65x35x57 mm büyüklüğünde hematom var keseye baskı yapıyor bebeğim ve ben stres altında kalıyoruz haliyle bu durumda tek şansım bol dua nolur sizlerde dua edin bize bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun
Her daim hayırlısı için dualarımızdasınız canım.

oyyy evet siz bizden de minnakmışsınız annesii :KK46::KK200: tabii canım Facebook'ta veya google'da 'Çiftlikten Evinize' diye arattığınızda çıkıyor. Ben şimdilik memnunum açıkçası.

Zaten paketli gıda tüketmem çayla kahveyle aram yoktu 0'indirdim günde bir avuç ceviz badem fındık ya da kanu yemeye çalışıyorum süt peynir yoğurt kaçınılmaz zaten tavuk yerine hindi yedim birkaç kez ama bu köy tavuğunu da denemek istiyorum :) çok teşekkürler canım...sevgiler...

Evet arkadaşlar zeytinimle dr a gittik
8+2 mişiz 1.76mm ne sağ kesede ne sol kesede tam ortadaymış :) yaramaz
Kalp atışlarını dinledik :)
Tahmini doğum tarihi sezeryan olacağı için 1 -2 aralık dedi
Şimdi önce doktorumun dedikleri sonra benim sorduklarımı yazayım
Et balık tavuk yumurta iyi pişmiş şekilde çok tüketilmeli dedi süt ürünleri çokca tüketilmeli dedi doğal olmayan bol şekerli künefe baklava yasak dedi. Ani stres sıkıntı korku yasak dedi. Balık yağı kesinlikle kullan dedi 20 mayısa randevu verdi ikili test için
Benim sorduklarım
Saç boyası - yasak 14. Haftaya kadar.
Aşırı halsizlik bulantı - normal dedi vitamin verdi
Ultrason sordum kesinlikle zararlı değil biz günde 3 kere baktığımız oluyor dedi bunu bir arkadaşımızın lafı üstüne sormuştum :) hayat03 müydü arkadaşmzn adı :)
Unuttum başka da varsa heycandan :) sorduklarımı
Bu kadar canlar rabbim cümle yavruları esirgesin
Olmayana da tattırsın
Gözün aydın canım, maşallah bebişe.

Zaten paketli gıda tüketmem çayla kahveyle aram yoktu 0'indirdim günde bir avuç ceviz badem fındık ya da kanu yemeye çalışıyorum süt peynir yoğurt kaçınılmaz zaten tavuk yerine hindi yedim birkaç kez ama bu köy tavuğunu da denemek istiyorum :) çok teşekkürler canım...sevgiler...
Ben kahvesiz güne başlayamazdım ama bebişi öğrendiğimden beri içmiyorum -ki zaten düşük tehlikem olduğundan dolayı doktorum çay ve kahveyi yasakladı. Hergün ceviz, yumurta, süt ve ayran tüketiyorum. Açıkçası artık kasaplarda satılan tavukları içim almıyor yani tavuk değil sentetik birşey yemişim gibi hissediyorum. Bu yüzden hiç değilse köy tavuğu alırım arada. az yerim öz yerim diye düşünüyorum.

Merhaba hanımlar şükürler olsun bizde pitpitlari duyduk boyu 11.1 mm yazıyor haftası da 7+2 çıktı benim hesabıma göre 6+6 normalde :) darısı duymayanlarin başına inşallah. Hazır gıdalardan uzak dur dedi çay ıhlamur vs çok abartmadigin sürece sorun olmaz hatta ıhlamur bağışıklık sistemini guclendirir dedi. 31 Mayıs a gün verdi. Bizden haberler böyle. Dikkat etmem gerekenler ada çayı nar greyfurt dedi bunları tüketme çok dedi birde hazır tavuk dedi ben nerden bulacağım köy tavuğu şimdi:KK43:
Ben de ilk gebeliğimde hiç tavuk yemedim. Balıktan da soğumuştum zaten, omega 3 aldım onun yerine. Bol bol köfte yedim doğuma kadar.

AzRASILAM AzRASILAM Canım Gynoflor vajinal tablet. Aşırı akıntım vardı, yeşile dönük ve ilişkide yanma oluyordu. Doktorum verdi ama gebelikte C ve D kategorisi ilâçlardan biraz uzak durulması gerekiyormuş özellikle erken dönemde. Korkuya kapıldım, fetüse zararı olur mu diye.
Sanırım kullanılmazsa daha kötü oluyor bu gibi durumlarda.

efsanehayat efsanehayat gozunaydin daha saglikli gunler nasip etsin insallah Rabbim.
Kontrolleri iyi gecip kalp atislarini dinleyenlerinde gozu aydin.
Bizim bu sonraki randevumuz mayis sonunda.
Bende bi kacgundur yogun oksurukle ugrasiyorum,gecen hafta baslamisti doktor hic bisey vermedi sadecr balli limonlu karabiberli serbet bide 1 kupa ihlamur dedi ama artik oksurmekten bogazim ve karnim acimaya basladi sanirim bi dahiliyeye gozukmem gerekicek :KK51:

Merhaba arkadaşlar radyoloji doktoru muayene etti bebeğimin kalbi atıyor dakikada 180 kez atıyordu biraz hızlıymış sebebide kese komşuluğunda 65x35x57 mm büyüklüğünde hematom var keseye baskı yapıyor bebeğim ve ben stres altında kalıyoruz haliyle bu durumda tek şansım bol dua nolur sizlerde dua edin bize bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun
Dualarımizdasin . Bebeğin çok güçlü seninle kalmak için mücadele ediyor. Allahin izniyle basaracak. Moralini yüksek tut canım.

efsanehayat efsanehayat gozunaydin daha saglikli gunler nasip etsin insallah Rabbim.
Kontrolleri iyi gecip kalp atislarini dinleyenlerinde gozu aydin.
Bizim bu sonraki randevumuz mayis sonunda.
Bende bi kacgundur yogun oksurukle ugrasiyorum,gecen hafta baslamisti doktor hic bisey vermedi sadecr balli limonlu karabiberli serbet bide 1 kupa ihlamur dedi ama artik oksurmekten bogazim ve karnim acimaya basladi sanirim bi dahiliyeye gozukmem gerekicek :KK51:
canım geçmiş olsun, soğuk algınlığı vs yoksa öksürük alerjiden de kaynaklanıyor olabilir şahsen böyle bir durum her bahar aylarında yaşıyorum.

Back