• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

efsanehayat efsanehayat canimmmmm çok mutlu oldum :KK200:
Bugün doktorumuza gittik ve o büyülü ani allaha şükür bende yaşadım :KK46:
Eşim yanımda olamadığından dolayı ona da video çektim oda en az benim kadar heycanlandi çok güzeldi :KK200:
Keşke sizlerde cekseydiniz benim odaya girince aklıma geldi yoksa size de yazardım
İleride güzel bi hatıra olarak kalır inşallah bize :KK68:
Bu arada tek bebek :KK66:

Evet arkadaşlar zeytinimle dr a gittik
8+2 mişiz 1.76mm ne sağ kesede ne sol kesede tam ortadaymış :) yaramaz
Kalp atışlarını dinledik :)
Tahmini doğum tarihi sezeryan olacağı için 1 -2 aralık dedi
Şimdi önce doktorumun dedikleri sonra benim sorduklarımı yazayım
Et balık tavuk yumurta iyi pişmiş şekilde çok tüketilmeli dedi süt ürünleri çokca tüketilmeli dedi doğal olmayan bol şekerli künefe baklava yasak dedi. Ani stres sıkıntı korku yasak dedi. Balık yağı kesinlikle kullan dedi 20 mayısa randevu verdi ikili test için
Benim sorduklarım
Saç boyası - yasak 14. Haftaya kadar.
Aşırı halsizlik bulantı - normal dedi vitamin verdi
Ultrason sordum kesinlikle zararlı değil biz günde 3 kere baktığımız oluyor dedi bunu bir arkadaşımızın lafı üstüne sormuştum :) hayat03 müydü arkadaşmzn adı :)
Unuttum başka da varsa heycandan :) sorduklarımı
Bu kadar canlar rabbim cümle yavruları esirgesin
Olmayana da tattırsın
Gözün aydın Hadi hayırlısı sevindim problem olmamasına. günlerimiz aynı seninle

Et balık tavuk yumurta iyi pişmiş şekilde çok tüketilmeli dedi süt ürünleri çokca tüketilmeli dedi doğal olmayan bol şekerli künefe baklava yasak dedi. Ani stres sıkıntı korku yasak dedi. Balık yağı kesinlikle kullan dedi 20 mayısa randevu verdi ikili test için
Benim sorduklarım
Ultrason sordum kesinlikle zararlı değil biz günde 3 kere baktığımız oluyor dedi bunu bir arkadaşımızın lafı üstüne sormuştum :) hayat03 müydü arkadaşmzn adı :)
Olmayana da tattırsın
Çokkk sevindim, gözün aydın olsun cnm :)

efsanehayat efsanehayat canimmmmm çok mutlu oldum :KK200:
Bugün doktorumuza gittik ve o büyülü ani allaha şükür bende yaşadım :KK46:
Eşim yanımda olamadığından dolayı ona da video çektim oda en az benim kadar heycanlandi çok güzeldi :KK200:
Keşke sizlerde cekseydiniz benim odaya girince aklıma geldi yoksa size de yazardım
İleride güzel bi hatıra olarak kalır inşallah bize :KK68:
Bu arada tek bebek :KK66:
Hadi gözün aydın cnm :) kaç mm çıktı senin ufaklık :)

Benim sorduklarım
Olmayana da tattırsın
Ne guzel haberler bunlar canim cok sevindim. Masallah subhanallah kuzucuga kocaman olmus.

AzRASILAM AzRASILAM canim oncelikle cooik tebrik ederim darisi basima . :) senin son adet tarihin ne zamandi? Kullandigin bir hamilelik takvim parogrami varmi? Sormamin ssebebi aramizda sadece 3 gun var bilmek istediyim takvimlerde kac gosteriyodu ultrasonda 8+2 cikti mesela ben sat 27 subat suan 9+0 takvimimde acaba ultaronla farkli cikiyomu

Benim sorduklarım
Olmayana da tattırsın
Canimm gözün aydın
rabbim herkese kalp atışını duymayı nasip etsin

efsanehayat iyi olmana çok sevindim dualarim seninle.gecen hafta bebegimi ve kalp atisini gordum cok sukur.mide bulantisi disinda genel olarak hersey yolunda aldigim 3 kilo geri gitti iyki stoklamisim baslangic kilomuzda yola devam

Merhabalar hanımlar hayırlı cuma lar bugun 6+5 regl göre de gittim vajinal baktı ve kalp atışını duyduk cok sukur evet limon ve acıyı Dr sordum sorun yok dedii
On günde yrm kg vermişim
Senin de gözün aydın canım
neden alttan baktı ki normal görünmedi mi

Merhaba hanımlar şükürler olsun bizde pitpitlari duyduk boyu 11.1 mm yazıyor haftası da 7+2 çıktı benim hesabıma göre 6+6 normalde :) darısı duymayanlarin başına inşallah. Hazır gıdalardan uzak dur dedi çay ıhlamur vs çok abartmadigin sürece sorun olmaz hatta ıhlamur bağışıklık sistemini guclendirir dedi. 31 Mayıs a gün verdi. Bizden haberler böyle. Dikkat etmem gerekenler ada çayı nar greyfurt dedi bunları tüketme çok dedi birde hazır tavuk dedi ben nerden bulacağım köy tavuğu şimdi:KK43:

AzRASILAM AzRASILAM Canım Gynoflor vajinal tablet. Aşırı akıntım vardı, yeşile dönük ve ilişkide yanma oluyordu. Doktorum verdi ama gebelikte C ve D kategorisi ilâçlardan biraz uzak durulması gerekiyormuş özellikle erken dönemde. Korkuya kapıldım, fetüse zararı olur mu diye.

Merhabalar... Doktordan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda sadece kese görünür diye tahmin ediyordum.
bebişi gördük kalp atışını bile gördük. minicik kalbi pıt pıt ediyiyordu.
Erken döllenme olmuş sanırım muhtemel doğum tarihi 19 aralık çıktı ultrasonda.
kızıma hamileyken ilk ultrasonda 5 gün geri görünmüştü sat a göre.
b hcg değerim yüksek olduğu için ikiz olmasından şüpheleniyordum ama doktor tek olduğunu söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğim.
Darısı bekleyen tüm herkese. bebeğinizin pıt pıtlarını görürsünüz inşallah.
asysss asysss canım senin yarın kontrolün var mıydı?haftaya mı gidecektin?

Senin adina cok sevindin cnm..
Bekledin ama bekledigine degdi..
Hem keseyi gordun hem de kalp atisini duydun.. Tek olsun saglikli olsun
Baya umitlenmistik ama ikiz olabilir diye...
Benim kontrolum haftaya cuma..
Randevumun Cumadan cumaya da olmasi iyi hafta merakla heyecanla cabuk gecip gidiyor...

Canım inşallah olmaz bir daha. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim öğrendiğime göre, doktorlar 8-12 haftalar arasında istiyormuş bu tahlilleri. Yani henüz o yüzden istememiş olabilir. Benim doktorum mesela, bebeği gördü, kalp atışını duydu, herşey yolunda şimdi tahlillerine bakalım dedi. Senin haftan erken olduğu için olabilir canım. Endişe edecek birşey yok ama merakını gidermek açısından, bir sonraki randevu da doktoruna sorup, düşüncesini öğrenebilirsin.
amin canım... peki çok teşekkürler cevabın için. Sanırım aranızda en minnak benim fasulyem :))

Merhaba arkadaşlar radyoloji doktoru muayene etti bebeğimin kalbi atıyor dakikada 180 kez atıyordu biraz hızlıymış sebebide kese komşuluğunda 65x35x57 mm büyüklüğünde hematom var keseye baskı yapıyor bebeğim ve ben stres altında kalıyoruz haliyle bu durumda tek şansım bol dua nolur sizlerde dua edin bize bu mübarek günde herşey gönlünüzce olsun
hepimiz seni çok merak ettik canım maaşallah bebeğinin kalbi atıyormuş. Umarım herşey gönlünce olur dualarımız seninle...

Arkadaşlar aranızda Gynoflor kullanan oldu mu? Bir cevap verin yahu! Bir de kullandığınız takviyeler neler?
ben yalnızca Progestan kullanıyorum canım
Benim sorduklarım
Olmayana da tattırsın
ayyy ne tatlış yaa maaşallah... :)) herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Merhaba hanımlar şükürler olsun bizde pitpitlari duyduk boyu 11.1 mm yazıyor haftası da 7+2 çıktı benim hesabıma göre 6+6 normalde :) darısı duymayanlarin başına inşallah. Hazır gıdalardan uzak dur dedi çay ıhlamur vs çok abartmadigin sürece sorun olmaz hatta ıhlamur bağışıklık sistemini guclendirir dedi. 31 Mayıs a gün verdi. Bizden haberler böyle. Dikkat etmem gerekenler ada çayı nar greyfurt dedi bunları tüketme çok dedi birde hazır tavuk dedi ben nerden bulacağım köy tavuğu şimdi:KK43:
canım öncelikle hayırlı olsun :) ben facebook'tan bulduğum bir çiftlikten pekmez,yumurta,bal vs alıyorum. köy tavuğu satışları da var. İstersen ismini vereyim bir göz at

Vallahi öyle bir sormuşsun ki haşin haşin afedersin bi tarafımdan uydurdum diyesim geldi ama neyse. Şöyle açıklamamı yapayım, dayımın kızı bir süre çiğ köfte (etsiz) işletmeciliği yaptı. Hamile olduğu döneme de denk geldi. Bizzat üretici firmaya sordu. Yasak olan çiğ et de olsa sonuç olarak katkı maddesi koyuyoruz biz bu tad için. Sen bilirsin canın çok istediğinde tadımlık ye, ama yemezsen daha iyi dediğini anlatmıştı. Sonrada özel hastaneye giden bir arkadaşım kendi kadın doğumcusuna sormuş oda desteklemişti. Açıklayıcı tavrımı kibarca burada sonlandırayım. Derken son bir şey demek istedim. Can senin canan senin takdir senin. Şimdiden afiyet olsun.

Evet bu konuda sana katılıyorum benim doktorum özellikle etli etsiz hiç farketmez çiğköfte kesinlikle yasak diye üstüne basa basa söyledi...

Senin adina cok sevindin cnm..
Bekledin ama bekledigine degdi..
Hem keseyi gordun hem de kalp atisini duydun.. Tek olsun saglikli olsun
Baya umitlenmistik ama ikiz olabilir diye...
Benim kontrolum haftaya cuma..
Randevumun Cumadan cumaya da olmasi iyi hafta merakla heyecanla cabuk gecip gidiyor...
Sağolasın canım. Çok şükür beklemek zor oldu ama sonrası güzel oldu. Darisi basina seninde güzel haberlerini alırız inşallah.

Back