2016 Aralık Anneleri

İnşallah ben yokken de uyur canım çünkü ara ara kalkıp emer ve uyur.
Her türlğ ilişkide İletişim çok önemli canım:KK66: ne güzel işte eşin kıymetini biliyor üzülmeni istemiyor:KK66:
Sen giderken uyanıp tekrar uyumazsa zor canım yoksa çok rahat edersin :KK66:
Kesinlikle canım çok önemli. Evet canım çok şükür ki kıymet biliyor kıyamaz hiç bana. Ben de ona öyleyim hatta bazen birbirimizi düşünmekten kavga ederiz. O ben yapacam der ben ben yapacam derim tartışırız :KK70:

Haklısın canım kucak vakitleri geçiyor yavaş yavaş ama anneyr bağımlılık bitmeyecek:KK36: ben de top alayım bari atarız birbirimize yavaş yavaş :KK30:
Etrafa bakma merakı kelebeğimde genellikle emerken ya da mama verdiğimde oluyor. Dönüp bakmadığı tek tık kalmıyor. Babası içeride öksürüyor onu görmek için bile kafasını çevirip babasını bekliyor :KK70:
Ben de şimdi az önce uyuttum 4 sele ütü bana bakıyor ben onlara bakıyorum..
Bitmesinn hiç bitmesin bize bağımlılıklarıı :KK200: ay evet çok iyi düşündün canım kendi başına otururken çok eğlenceli olur bu oyun :KK66: biz de bayağı oturuyoruz artık hatta oyuncak ettik çocuğu bir eşim alıyor oturtup seviyor bir ben alıyorum oturtup seviyorum :KK70:
Ya bu normal bir gelişim süreciymiş canım. Biz de aynıyız emzirirken savaşıyorum resmen tam süt geliyor memeyi bırakıyor etrafını izliyor canım süt boşa akıyor bu kez zorla kafasını çevirip al al oğluşun hadi diyorum o da neye uğradığını şaşırıyor :KK70: hele yanımızda ayna varsa bırakıp bırakıp aynaya bakıp gülüyor :KK70: çok tatlılar :anne:
Ayy sorma ben de çamaşır katlayacam ama hiç canım istemiyor :KK43:

Evet gayet mantıklı canım siyah yoğunluk yazın çok yakar canım beyaz düşünebilirsin. Bu arada solomom da oğluşla biz çok terliyoruz ben Doğumdan sonra aşırı ter atmaya başladım. Oğluş da zaten çok terleyen sıcağı sevmeyen bir bebek canım. Bunun etkisi olabilir diyorum. Bu şekilde şikayeti olan var mı acaba benden başka?
Kangurunun kumaşı kalın ya içine bir kat ince giydirmek lazım ama terleyen yapıdaysa yine terler ben sırf bu yüzden sırtı file olan aldım efil efil esiyor.

Kizlar aranızda meme reddi yasayan varmi.yani tam olarak red diyememde cok uykusu oldugu zaman emme pozisyonuna getirdigim zaman bile agliyo.emmek istemiyo.emerek uyuyan bi bebekti noldu anlamiyorum

Aynen canım artık istediğimiz zaman uyuma lüksümüz yok. Ben geçen yıl hamilelikte hiç bir filmin sonunu getiremedim canım :KK70: uyuya kalırdım ilk 15 dakikada. Bir kez korku izlerken eşim benden önce uyumuştu tek başıma kalınca filmi nasıl kapattığımı hatırlamıyorum eşim uyuyor ben elini sıkıyorum korkumdan :KK70:
Artık uzun bir süre bu tarz etkinliklere ara vereceğiz canım. Ben de öyle kendimi kısıtlamıyorum canım ne istersem yapıyorum oğluş engel olmuyor ki :KK66: hatta arkadaş oluyor bana annesinin baldan tatlısı :KK200:
Hamilelikte ben de sürekli uyurdum canım:))
Normalde en çok izlediğim tür korku olmasına rağmen Hamileliğimden beri izleyemez oldum. Etkileniyorum hemen tüm gece rüyamda saçmasapan şeylerle uğraşıyorum:KK70: bir süre daha korku filmi izleyemeyeceğim sanırım ben de canım.
Oy yerler oğluşu annesine yar olurmuş:KK36: şimdiden bize ayak uydurmaları iyi bir şey canım:KK39:

İyiymiş kümes varsa canım seç beğen çıkar bir tane kelebeğe :KK70:
Seven seviyor işte canım :KK66: yiyen yesin bize ilişmesinler yeter :KK70:
Temiz bulursan çok sağlıklı canım gerçekten hatta bebeklere inek sütü yasak ama keçi sütü yasak demiyorlar. Sindirimi de kolaymış keçi sütünün.
Hatta peynir yapacaksın ya canım peyniri keçi sütünden dene çok lezzetli olur.
Kendimiz gidip alırsak hallederim de başkasına getirtirsek sorun canım. Gönderen de çadırda yaşıyor buzu bulamaz zaten.
Şimdiden gözüme kestireyim ben hangisini tutacağımı:KK70:
Ayy evet canım isteyen yesin bize bulaşmasın:KK66:
Temiz keçi sütü bulamadım henüz canım bulunca yaparım tabiki deneriz:KK66:
Hmm o zaman problem olabilir bir de yazın sıcakta zor olur canım. Bozulma ihtimali yüksek.

İnşallah gider canım artık öyle nefret ediyorum ki adamdan...
gitmezse de işimi yapar çeker giderim.
Patlamamak elde değil ki.. ücretsiz izin de hakkım rapor da hakkım bunun tercihini ben yaparım sanane be adam!!! Rapor bulduk diye sevineceklerdi yerde nasıl çomak sokarız derdindeler.
Neşeli olsunnn hiç sevmem suratsız insanları :KK70:
Öyle insan olunca insanın okula gidesi de gelmez. Rapor alsan karışamaz tamamen blöf yapıyor bence gıcık adam boş yere stajerliğini 1 ay daha uzatacak..
Ben de güleryüzlü insanları severim canım. İnşallah miniklerimiz dr biz gibi olur:KK66:

Sen giderken uyanıp tekrar uyumazsa zor canım yoksa çok rahat edersin :KK66:
Kesinlikle canım çok önemli. Evet canım çok şükür ki kıymet biliyor kıyamaz hiç bana. Ben de
Bir ona öyleyim hatta bazen birbirimizi düşünmekten kavga ederiz. O ben yapacam der ben ben yapacam derim tartışırız :KK70:
Evet canım hanımefendinin uykusu önemli tabi:KK66:
Biz o boyutu geçtik canım direkt bırakıyorum eşim yapıyor:KK70: zamanında çok kavgalar ettik ama pes ettim ben artık.

Bitmesinn hiç bitmesin bize bağımlılıklarıı :KK200: ay evet çok iyi düşündün canım kendi başına otururken çok eğlenceli olur bu oyun :KK66: biz de bayağı oturuyoruz artık hatta oyuncak ettik çocuğu bir eşim alıyor oturtup seviyor bir ben alıyorum oturtup seviyorum :KK70:
Ya bu normal bir gelişim süreciymiş canım. Biz de aynıyız emzirirken savaşıyorum resmen tam süt geliyor memeyi bırakıyor etrafını izliyor canım süt boşa akıyor bu kez zorla kafasını çevirip al al oğluşun hadi diyorum o da neye uğradığını şaşırıyor :KK70: hele yanımızda ayna varsa bırakıp bırakıp aynaya bakıp gülüyor :KK70: çok tatlılar :anne:
Ayy sorma ben de çamaşır katlayacam ama hiç canım istemiyor :KK43:
Bitmesin bu yakınlık ben de istemiyorum canım. Oğluş da oturmaya başlar bugün yarın topla da eğlenceli hale gelir:KK66:
Aynalar en sevdiği şey kızımın. Çok keyif alıyor bakarken hatta ağlarken bile aynaya bakıyor "drama queen " resmen:KK70:
Ben başladım şimdilik 1 sele ve gömlekler bitti şükür kaldı 3 sele:KK66:

Son düzenleme:
Kizlar aranızda meme reddi yasayan varmi.yani tam olarak red diyememde cok uykusu oldugu zaman emme pozisyonuna getirdigim zaman bile agliyo.emmek istemiyo.emerek uyuyan bi bebekti noldu anlamiyorum
Benimki de böyle yapıyor gelişimsel bişey galiba birkaç şey var onları dene olmazsa kötü olanı söyleyeceğim :emir_bebek: oturur vaziyetteyken önüne oyuncak getir onu takip ederken kendine çevir oyuncağa bakarak emdir, boynuna oyuncak as öyle de kanıyorlar, yüzünü müslin örtüyle kapatıp dene, yürüyerek emzir seçenekler giderek kötüleşiyor :anneadayı:

Grand yazıcı club turban canım otelin adı.
Marmaris olduktan sonra buluşurduk o kelebeği biraz severdimmm :KK66:
Aaa biz de aynı otele baktık hatta kafamıza esip gittiğimizde bir dahaki gelişimizde bu otelde kalalım demiştik önünden geçerken :KK66: ne güzel olurdu valla ben de tatlı oğluşu severdim.

Benimki de böyle yapıyor gelişimsel bişey galiba birkaç şey var onları dene olmazsa kötü olanı söyleyeceğim :emir_bebek: oturur vaziyetteyken önüne oyuncak getir onu takip ederken kendine çevir oyuncağa bakarak emdir, boynuna oyuncak as öyle de kanıyorlar, yüzünü müslin örtüyle kapatıp dene, yürüyerek emzir seçenekler giderek kötüleşiyor :anneadayı:
Gece iki kere uyanan cocuk abartmiyorum saat basi uyaniyo.doymuyomu artik acaba diye dusunmeye basladim

X