- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
mrveee28 ben de kanguru kullanıyorum ergonomik olması yeterli yani bacakları M şeklinde olacak. Arkadaşın dediği gibi kanguruda yürürken hemen uyuyorlar bide kimse öpmeye dokunmaya yanaşamıyor o yönden de iyi. Benimki love&carry markası air modeli yazın sıcakta sırtı açılıyor file oluyor terletmiyor. Ergonomik kangurular ağrı yapmıyor hamile gibi oluyorsun ben sadece karnımda yük hissediyorum o da 1-1,5 kg kadar çok rahat yürümek ve Bebek sana çok yakın oluyor bunu çok seviyorum koynunda yine çünkü bi daha hiçbir zaman bu kadar küçük olmayacaklar
Kesinlikle sokakta herkes kucağına almak istiyor tanımadan etmeden yanağına ellerine dokunuyor nefret ediyorum ama Bebek arabasında bu daha az oluyor hızlıca uzaklaşıyorum oradan..teşekkür ederim o markayı da muhakkak araştıracağım...koynumda hiç yatmak istemiyor artık...büyüdükçe ya kucak istiyorlar ya da oturur pozisyonda olmak...kesinlikle bir daha bu anları yaşayamayacağız...kanguru ile ilgili bir yerde bir makale okumuştum çocukların duygusal gelişimlerine de katkıda bulunuyormuş anneye yakın olma durumundan dolayı..