2016 Aralık Anneleri

Annen çok tatlı ve doğru bir yorum yapmış canım. Çok meraklılar maşallah:) canım sling ya da kanguru taksana. Benim kelebek de uyumadığı zamanlarda slingle iş yapıyorum ben. Bağlıyorum slingle kendime süpürge tutup yemek yapabiliyorum. Eğilme gerektirmeyen her iş yavaş da olsa yapılıyor:KK66:
Ayy çimlerde yuvarlamıştır kuzucuk ne güzel çok hoşuna gitmiştr toprak otlar:KK36:

Bayıldı çimlere toprağa değdirdim ellerini de negatif elektrikler gitsin diye :)))) dün de dayımın serası var anneler gününde oraya gittik öyle muhteşem çiçekler vardı ki hepsine dokunduk birlikte sevdik yapraklarını :) birşey dikkatimi çekiyor dışarıda çok vakit geçirdiğimizde uykuları daha düzenli oluyor..evet canım kanguru alacağım doktorumuz 4.ay sonunda demişti 24.ünde 5 aylık olacak kızım..kanguru da en azından dediğin gibi yemek yaparım..

Bayıldı çimlere toprağa değdirdim ellerini de negatif elektrikler gitsin diye :)))) dün de dayımın serası var anneler gününde oraya gittik öyle muhteşem çiçekler vardı ki hepsine dokunduk birlikte sevdik yapraklarını :) birşey dikkatimi çekiyor dışarıda çok vakit geçirdiğimizde uykuları daha düzenli oluyor..evet canım kanguru alacağım doktorumuz 4.ay sonunda demişti 24.ünde 5 aylık olacak kızım..kanguru da en azından dediğin gibi yemek yaparım..
Ayy ne güzel olmuş kuzucuk çiçekleri sevecek:KK66: evet canım o benim de dikkatimi çekiyor. Bir hafta dışarı çıkmasak kızım da çok sıkılıyor düzeni bozuluyor. Al canım annelerin yardımcısı kanguru ve sling:KK66: bazen dışarıdayken de kucak istiyor benim cadı bağlıyorum kanguruyla susup uyuyor 10 dk içinde:KK66:

Kangurunun kumaşı kalın ya içine bir kat ince giydirmek lazım ama terleyen yapıdaysa yine terler ben sırf bu yüzden sırtı file olan aldım efil efil esiyor.
Canım aslında sırt kısmı terlemiyor. Benden tarafta olan kısmı ön tarafı terliyor. Benim ısımdan kaynaklı sanırım sorun. Yoksa kangurunun kumaşınınhava geçirme özelliği vardı alırken incelemiştim.

Hamilelikte ben de sürekli uyurdum canım:))
Normalde en çok izlediğim tür korku olmasına rağmen Hamileliğimden beri izleyemez oldum. Etkileniyorum hemen tüm gece rüyamda saçmasapan şeylerle uğraşıyorum:KK70: bir süre daha korku filmi izleyemeyeceğim sanırım ben de canım.
Oy yerler oğluşu annesine yar olurmuş:KK36: şimdiden bize ayak uydurmaları iyi bir şey canım:KK39:
O iz bende de kaldı hamilelikten sonra. Çok çabuk etkileniyorum :KK70: rüyamda eve girenler falan görüyorum ben de :KK70:
Evet canım memlekette herkes diyormuş zaten işi buldu napacak oğluyla oynar durur diyormuş :halay:dünyanın en eğlenceli en saf varlıkları bebekler ve çocuklar bulmuşken değerlendirmek lazım en kaliteli şekilde canım :dondurma: bayılıyorum valla oturunca daha bir tatlı mı oluyorlar ne seve seve bitiremiyorum oğluşu :KK200::KK36: artık sırtüstü yatarken bir bakmışım dönmüş yüzüstü oyun oynuyor :KK70: gidip poposuna vuruyorum :rolleyes:

Hahaha istediği şimdiden oluyor oğluşun annesi ilk aşkı sen olacaksın ne de olsa :KK66:
Ben de kızımın ses tonunu çok merak ediyorum uzun zamandır:KK70:
Nasıl mutlu zaten oğluş o öyle güldükçe şap şup öpüyorum :KK70: bütün hayatım oğluşum oldu :anne:
Artık onlar hep bizimle olacak sesleri sözleri dünyanın en güzel şarkıları olacak bize belki sanatçı olur kelebek :KK200:
Ailem oğluşun sesi çok değişik diyor da bilmiyorum ileride nasıl olur :KK70:

Şimdiden gözüme kestireyim ben hangisini tutacağımı:KK70:
Ayy evet canım isteyen yesin bize bulaşmasın:KK66:
Temiz keçi sütü bulamadım henüz canım bulunca yaparım tabiki deneriz:KK66:
Hmm o zaman problem olabilir bir de yazın sıcakta zor olur canım. Bozulma ihtimali yüksek.
Etli butlusunu seç canım :KK70:
Ben memlekete gidince ilk iş oğluşu keçi peyniriyle tanıştıracağım umarım sever :KK66:

Öyle insan olunca insanın okula gidesi de gelmez. Rapor alsan karışamaz tamamen blöf yapıyor bence gıcık adam boş yere stajerliğini 1 ay daha uzatacak..
Ben de güleryüzlü insanları severim canım. İnşallah miniklerimiz dr biz gibi olur:KK66:
Hastaneye soruşturma açacağım deyince üzüldüm canım. Doktorum sağolsun bugüne kadar idare etti. Başına iş gelsin istemem. Bu müdürle de daha uğraşmam zaten. Saydırdım ne varsa saygı çerçevesi içinde. İçimde kalmadı hiç bir şey canım. Bu hafta da ücretsiz izin dilekçemi yazıp göndermeyi düşünüyorum. Sonra inşallah ben gidene kadar gitmiş olur o okuldan. Yüzünü bile görmek isteniyorum gerçekten çok zor böyle huzursuz bir ortamda çalışmak :KK43:
Şu an oğluş çok güleryüzlü yabancılara da gülüyor biraz ama yabancı olduğunu farkedince incelemeye başlıyor :KK70: bir yerde okumuştum canım bebeğinizin güleryüzlü olmasını istiyorsanız ona her zaman gülerek bakın diyordu doğduğundan beri gülerek bakıyorum oğluşa :KK70:

Evet canım hanımefendinin uykusu önemli tabi:KK66:
Biz o boyutu geçtik canım direkt bırakıyorum eşim yapıyor:KK70: zamanında çok kavgalar ettik ama pes ettim ben artık.
Uyusunlar mutlu olsunlar kuzucuklar :KK66:
En iyisi canım :KK70: normalde ben de yaparım demem erkek değil mi yapsın :KK70: bazen çok yoğun çalışınca kıyamıyorum işte :KK66: ben de aşmalıyım bence bunu yorgun olsa da yapsın dimi :KK66:

Bitmesin bu yakınlık ben de istemiyorum canım. Oğluş da oturmaya başlar bugün yarın topla da eğlenceli hale gelir:KK66:
Aynalar en sevdiği şey kızımın. Çok keyif alıyor bakarken hatta ağlarken bile aynaya bakıyor "drama queen " resmen:KK70:
Ben başladım şimdilik 1 sele ve gömlekler bitti şükür kaldı 3 sele:KK66:
Sürekli önüne eğiliyor canım çorapları çıngıraklı onlarla oynamak istiyor bu kez korkuyorum beli olumsuz etkilenecek diye. Ben düzeltiyorum oğluş eğiliyor :KK70: hala kafa ağır geliyor ama çok tatlı düşüyor :KK70:
Oyy yesinler kelebeği :KK70: oğluş ağlarken aynayı görünce susuyor genelde :KK66:
Kelebek süslü olacak kesin biraz daha büyüsün ayna karşısından ayrılmaz annesi :KK70:
Şu işler olmasa bir tek bebişlerimizle oynasak :KK70:

Aaa biz de aynı otele baktık hatta kafamıza esip gittiğimizde bir dahaki gelişimizde bu otelde kalalım demiştik önünden geçerken :KK66: ne güzel olurdu valla ben de tatlı oğluşu severdim.
Ay ne iyi denk gelecekmiş canım :KK66: neyse artık belki sonra yine karşılaşırız :KK66:
Otel hakkındaki deneyimlerimi paylaşacağım inşallah canım her şey çok güzel görünüyor :KK66:

canım ben araştırdım bebek dostu oteller var

• Açık Hava Oyun Alanı
  • Genel Tuvaletlerde Bebek Bakım Ünitesi
  • Ara Öğün İkramları
  • Biberon Sterilizasyon İmkanı
  • Ana Restoranda Bebeğe Uygun Katı Gıda Hizmeti
  • İhtiyaç Halinde Bebek Küveti
  • Mama Hazırlanması Gerektiğinde Odaya Su Isıtıcısı
  • Talep Halinde Günde 2 Kez Oda Temizlik Hizmeti
  • Bebek Karyolası
*Bebek Dostu Tesis teması dahilinde sunulan ücretli ve ücretsiz hizmetlerle ilgili detaylı bilgi tesis tarafından verilmektedir.

temizliğine güvenilir bi yerse ek gıdayı ordan verebiliriz
Teşekkürler bilgi için canım çocuk dostu otelmiş bakalım :KK66:

Kızlar dün oğlumu sünnet ettirdik.Koskoca geceyi uykusuz geçirdik ağrı kesiciler fayda etmedi.Calpol bile yarım saat uyutabildi yavrumu.Bugün biraz daha iyiyiz çok şükür ama zor bi durummus.Bi de tam hereketli zamanlar bez değişirken çok zorlanıyorum.
Biz de haziranda düşünüyoruz canım. Çok geçmiş olsun inşallah oğluş hemen iyileşir. Karton bardakları kesip sünnet yerine koyup bezi öyle bağlarsan oğluş daha rahat edermiş canım tecrübeli anneler söylüyor :KK66:

selam kızlar pirinç unlu nişastalı irmikli falan muhallebi yapmak istiyorum sizler yaptınız mı nasıl yaptınız

S Senisevmeksuyabakmak canım senin tarifi bulamadım gerilerde
Canım ben pekmezli yapıyorum artık. Bir çay bardağı su, bir tatlı kaşığı nişasta karıştırıyorum. Ocağa koyup karıştırarak kaynatıyorum bir tatlı kaşığı da pekmez koyuyorum tatlandırmak için. Bayılıyor oğluş :KK66:
Pirinç unu bir kez yaptım da pek sevmedik biz.

Ben beceremedim kanguruyla yemek yapmayı :KK70:

O iz bende de kaldı hamilelikten sonra. Çok çabuk etkileniyorum :KK70: rüyamda eve girenler falan görüyorum ben de :KK70:
Evet canım memlekette herkes diyormuş zaten işi buldu napacak oğluyla oynar durur diyormuş :halay:dünyanın en eğlenceli en saf varlıkları bebekler ve çocuklar bulmuşken değerlendirmek lazım en kaliteli şekilde canım :dondurma: bayılıyorum valla oturunca daha bir tatlı mı oluyorlar ne seve seve bitiremiyorum oğluşu :KK200::KK36: artık sırtüstü yatarken bir bakmışım dönmüş yüzüstü oyun oynuyor :KK70: gidip poposuna vuruyorum :rolleyes:
Ayy ben de en çok hırsızdan korkarım valla. Çok tedirgin uyurum bir çıt duysam.
Hala benim anne olduğuma inanamayanlar var :KK70: 30 yaşındayım ama geçen gün rapor almak için doktora gittim sekreteri diyor üniversitede öğrenci misiniz o yüzden mi rapor alıyorsunuz :-) Kızımı ilk kez doktora annemle götürdüğümüzde annemi kızımın annesi sandı:KK30:
Oyyy doyulur mu hiç onlara yaaa her gÜn ayrı bir tatlı uyanıyor kelebeğim güne eminim oğluş da öyledir:KK36: benim cadı yüzüstü durmaktan hiç hoşlanmıyor başlıyor bağırınmaya ne güzel oğluş oyun bile oynuyormuş.
Haklısın canım kaliteli vakit geçirmek çok önemli:KK66:

Nasıl mutlu zaten oğluş o öyle güldükçe şap şup öpüyorum :KK70: bütün hayatım oğluşum oldu :anne:
Artık onlar hep bizimle olacak sesleri sözleri dünyanın en güzel şarkıları olacak bize belki sanatçı olur kelebek :KK200:
Ailem oğluşun sesi çok değişik diyor da bilmiyorum ileride nasıl olur :KK70:
Maşallah oğluşa:) ailen tecrübeli canım bilirler:KK66: esas oğluş ses sanatçısı olacak desene:KK66:
Kelebeğimin sanatsal yönü ağır bassın istiyorum ama zamanla görücez bakalım. Bana çekerse olur da babasına çekerse bilemiyorum

Etli butlusunu seç canım :KK70:
Ben memlekete gidince ilk iş oğluşu keçi peyniriyle tanıştıracağım umarım sever :KK66:
İyice serpilsinler de seçeyim:KK70:
Sever annesi bizim minikler farklı tatlara açık olacak gibi duruyor. Benim kuzucuk yüzünü hiç ekşitmeden limon yedi bugün:KK70: hamileyken ekşi isterdim hep ( ki normalde ekşi yiyen biri değilimdir) ondan herhalde :KK66:

Hastaneye soruşturma açacağım deyince üzüldüm canım. Doktorum sağolsun bugüne kadar idare etti. Başına iş gelsin istemem. Bu müdürle de daha uğraşmam zaten. Saydırdım ne varsa saygı çerçevesi içinde. İçimde kalmadı hiç bir şey canım. Bu hafta da ücretsiz izin dilekçemi yazıp göndermeyi düşünüyorum. Sonra inşallah ben gidene kadar gitmiş olur o okuldan. Yüzünü bile görmek isteniyorum gerçekten çok zor böyle huzursuz bir ortamda çalışmak :KK43:
Şu an oğluş çok güleryüzlü yabancılara da gülüyor biraz ama yabancı olduğunu farkedince incelemeye başlıyor :KK70: bir yerde okumuştum canım bebeğinizin güleryüzlü olmasını istiyorsanız ona her zaman gülerek bakın diyordu doğduğundan beri gülerek bakıyorum oğluşa :KK70:
Sinir bozucu adam durduk yere sıkıntıya sokmuş seni:sinirli: böyleleri yüzünden meslek yerlerde sürünüyor. İnsan meslektaşını tutar ama nerdeeee insanlar anca birbirinin ayağını kaydırsın diye uğraşıyor. Bir doktora saldırıda bulunuluyor doktorlar ayağa kalkıyor. Bir öğretmen öldürülüyor ama kimse sesini çıkartmıyor. Yazık...
ben de aynıyım canım sürekli gülümseyerek bakıyorum hatta sinirlendiğim zamanlarda bir burnunu ısırırım senin diye gülerek kızıyorum:KK70: kızmanın ne olduğunu bilmiyor ama yüz ifademden anlıyor muhtemelen:KK66:

Uyusunlar mutlu olsunlar kuzucuklar :KK66:
En iyisi canım :KK70: normalde ben de yaparım demem erkek değil mi yapsın :KK70: bazen çok yoğun çalışınca kıyamıyorum işte :KK66: ben de aşmalıyım bence bunu yorgun olsa da yapsın dimi :KK66:
Yapsın canım bırak onlar öyle mutlu. Yorgunluğu falan düşünmüyor ki:KK66:
Uyusunlar da büyüsünler:KK66: ki araştırdığıma göre uyumak büyüme hormonlarını tetiklermiş canım

X