2016 Aralık Anneleri

Bende decathlon dan aldım sırt çantası herşeyimde sığıyor memnunum.hiç omuz çamtası kullanmadım

Aman ne o düşsün ne de siz bakmak durumunda kalın canım.. sana zarar veren insanı niye arayacaksın ki o da iyi geçin diye diyordur işte napsın
Oğluş keyfi yerindeyken çok iyi de keyifsizse apartmanı inletir canım o ağlamaya başlayınca eşimle birbirimizi duyamıyoruz o derece sesli ağlıyor. Doğduğunda da ağlamıştı sesi koridorun sonundan duyuluyormuş çenesi fena olacak diyorum hep
İnat kötü bir huy bende de var babamdan almışım direk çekeceğin var annesi :)
Ayy o kadar büyür müyüz ki bugün yine gezdik kanguruda hiç uyanmıyor sarhoş gibi sürekli uyuyor canım güneş de çok güzeldi tadını çıkardık :) güneş kremi sürmemiştim yanmışım hemen

Evet bunu ben de duydum hep hastalık gelmiş suriyelilerden. Bebişlerimizi korusun Rabbim... artık Suriyeli görünce öcü görmüş gibi oluyorum.

Sen teşvik et annesi :) ben karşısına geçiyorum anlat oğlum, hııı, evet, başka nolmuş falan diyorum o daha çok aguluyor coşuyor bile
Annem de aynısını dedi canım. Sağlıklı olması önemli olan, kiloyu napacaksın dedi. Anne sütü bağışıklığını güçlendiriyor olduğu kadar emzirelim inşallah. Rabbim yavrularımıza bol rızık versin.

Ay amiiiin canım. Allah kayınpederime uzun ömür versn de bulaşmasın hiç bize:)
Maşallah oğluşa bir opera sanatçısı mı yetişiyor acaba büyüyecekler valla ben her gün video çekmeye çalışıyorum ki unutmayalım bugünleri:)
Ben kaderime boyun eğdim şimdiden kızım yay burcu yükseleni oğlak:)
ben de sipariş verdim kangurumuzu dört gözle bekliyorum.
Ayyy bu arada bizim alt alma seansları zorlaşmaya başladı birkaç hafta sonrasını düşünemiyorum.

belcikada bu asi zorunlu ve cok faydali.. bu virus nedeniyle olen cocuklar oluyor Allah korusun.. trde nasil mecburi degil anliyamiyorum burda 10 euro yani 30 tl civari tek doz icin odedik... orda neden okdr pahali bilemedim acikcasi

Amin canımm ben de en özel anlarını mutlaka videoya alıyorum canım ya da ses kaydı yapıyorum konuşmalarımızı :) ileride dinleriz izleriz özleriz bugünlerimizi :) ses güzel olacak gibi sanatçı olsun ay nasıl hayran bakarım artık oğluşa
Evett benim oğluş da yay ama yükselenine bakmadım henüz :)
Hareketten dolayı mı zorlaştı canım? Evet ben de düşünemiyorum imeklemeye başladıklarında naparız acaba hiç durmazlar yerlerinde. Şimdi poposunu kaldırıyor ayaklarının üzerine basıp, bazen sağa sola hareket ediyor bez kalmıyor altında çok becerikli olmamız lazım

Ne güzel olur annesi dinler dinler mest olursun :) özgür gençler olacak bebişlermiz:) eşime diyorum ona da karışabilirsen karış da göreyim seni diye
Evet canım hiç durmuyor ayaklar bacaklar bir orda bir burda altını bağlarken zorlanıyorum artık balık gibi kaçıveriyor bazen bezden
Emekleme hareketleri yapıyor az daha doğrulsa tutamıcaz hanımefendiyi. Bu aralar oturmaya takmış durumda yatmaktan nefret ediyor illa oturacak ayaklarını incelicek. Ben de korkuyorum bir şey olur diye ama demekki hazır oturmaya minik cadım
Çok şanslısın canımm :) ben de uzak olmayı çok istiyorum valla :) dışarıda oğluş kucağımdayken Suriyeli görünce kaçıyorum resmen
Görsem ben de kaçarım haklısın valla canım. Binbir türlü hastalık var.

Bizim gibi anneleri olduğu sürece babaları karışamayacak bence bazen ağlamaya hazırlık yapıyor sesler çıkarıyor nasıl bayılıyorum o haline :) ya da emmeden önce çok açsa bir ses çıkarıyor canım sırf onun için az bekliyorum seveyim diye şimdiden mest oluyorum o zamanı hiç düşünemiyorum
Maşallah canımm hızlı gidiyor kızçen emekleme hareketi için çok erkendi allahım esirgesin çabuk yürüyecek senin kız annesiii :)
Evet canım oturma merakı bizde de var kucağımda oturur şekilde tutunca çok mutlu oluyor, yatmaktan nefret ediyor. Yatırınca çok fena ağlıyor. Ben korkuyorum hala oturtmaya, kucağımda tutuyorum sadece ara sıra canım. Sen tek başına oturtmayı denedin mi hiç canım?
Hasta olmaz inşallah yavrularımız canımm

Kızlar bebişleriniz gıdıklanıyor mu :) Benim miniğim çok fena yaa her yerinden huylanıyor.Doktor steteskopla göğsünü dinleyeyim dedi bizimki nasıl kahkaha atıyor alet degdikce anlatamam
Bizimki gıdıklanıyor mu hiç bilmiyorum. Bebekleri gıdıklamayın der annem o yüzden korkuyorum canım maşallah bebişine

Benimde iki tane var. Decatlondan aldım. Küçük günlük kısa gezmeler için. Iki bez ıslak mendil cüzdan telefon. Büyük olan iki çocukla tam gün çıkmalar için. Memnunum....

Haklısın canım bize güveniyor babalar da
Ben de o dudak bükme hareketine bayılıyorum onu bekliyorum çoğu zaman. Benim kuzucuğa belli olmuyor gülerken bir anda sıkılma çığlıkları atıyor ve ağlamaya başlıyor:)
Karnımda da çok hareketliydi kelebeğim. Azıcık erkenci olacak gibi geliyor bana da canım.
Tek başına oturtmadım canım hiç, senin gibi kucağımda oturttum yalnızca ama çok seviyor oturmayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…