• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Günaydın güzel anneler :))
Anne bebek bakım çantası alan var mı? Bendekiler hep omuz çantası sırt çantası almak istiyorum daha rahat olacağını düşünüyorum. Tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı acaba??
Ben bi sırt bi yandan asılan aldım sırt çantası uzun süre evden çıkacaksak yandan asılan kısa Dr ziyaretlerinde falan kullanıyorum en iyisi sırt çantası bence elin kolum serbest oluyor

Kızlar merhaba arada girip okuyorum ama bişey yazamıyorum umarım herkes iyidir biz biraz hasta olduk hırıltımız ve sümüklrimiz çok fazla

Slm kızlar nasılsınız biz babamıza kızgınız öğlen arkadaşlarıyla piknik yaptı akşam da maça gitti ve en kötüsü bizi kv ye bıraktı offf sinir oldum ya
Bide kızlar galiba kıl dönmesi oldum ben çok ağrım var

Kızlar merhaba arada girip okuyorum ama bişey yazamıyorum umarım herkes iyidir biz biraz hasta olduk hırıltımız ve sümüklrimiz çok fazla
Canım benim kuzucukta da vardı. Bruno ve otribebe ikilisi çok iyi geliyor tavsiye ederim;)
Çok güldüm kızzz
Omuzlarım geniş boy 1.73 sırtım geniş kiloluyum, normal insanlarda düzgün duran çantalar bende ilkokul çocuğunun çantasını takmış gibi duruyor :KK70:

Canım benim kuzucukta da vardı. Bruno ve otribebe ikilisi çok iyi geliyor tavsiye ederim:KK66:

Omuzlarım geniş boy 1.73 sırtım geniş kiloluyum, normal insanlarda düzgün duran çantalar bende ilkokul çocuğunun çantasını takmış gibi duruyor :KK70:
Bruno dediğin serum fizyılojık dimi Dr şişenin yarısını bi tarafa diper yarısını öbürüne sık dedi ama esım ve ben kararsız kaldık ufacık burnu var koca insan değilki faxla gelir diye düşündük bide tek kullanımlık hepsi siz nasıl yaptınız

Bruno dediğin serum fizyılojık dimi Dr şişenin yarısını bi tarafa diper yarısını öbürüne sık dedi ama esım ve ben kararsız kaldık ufacık burnu var koca insan değilki faxla gelir diye düşündük bide tek kullanımlık hepsi siz nasıl yaptınız
Canım ben bruno kullanıyorum artık. Bruno deniz suyu ve 1 kere fıslatmak yetiyor.öncesinde kullandım serum fizyolojik bir tarafa yoğun bir şekilde sıktığında diğer delikten sümükle birlikte çıkıyor. Benim kelebeğimin genizden de akıntısı vardı o yüzden otribebe bize daha iyi geldi. Dene bence çok rahatlatıyor.

Canım ben bruno kullanıyorum artık. Bruno deniz suyu ve 1 kere fıslatmak yetiyor.öncesinde kullandım serum fizyolojik bir tarafa yoğun bir şekilde sıktığında diğer delikten sümükle birlikte çıkıyor. Benim kelebeğimin genizden de akıntısı vardı o yüzden otribebe bize daha iyi geldi. Dene bence çok rahatlatıyor.
Sagol canım yapıyoruz bakalım Dr 10 gün sürer demişti bugun 1 gafta oldu tesekkur ederım

günaydın tatlı annişkolar nasılsınız

rapor almaya başlayan var mı aranızda ben bugün gidip sorucam aile hekimime bakalım haftaya almam gerekiyo ama korkuyorum hayır der diye siz neler söylediniz ikna etmek için

Haklısın canım bize güveniyor babalar da :KK66:
Ben de o dudak bükme hareketine bayılıyorum onu bekliyorum çoğu zaman. Benim kuzucuğa belli olmuyor gülerken bir anda sıkılma çığlıkları atıyor ve ağlamaya başlıyor:)
Karnımda da çok hareketliydi kelebeğim. Azıcık erkenci olacak gibi geliyor bana da canım.
Tek başına oturtmadım canım hiç, senin gibi kucağımda oturttum yalnızca ama çok seviyor oturmayı:)
Ben hep biraz korkuyorum üşür mü hasta mı olur diye babası da çok güzel bakıyor oğlumuza diyormuş her yerde ;) demek iyi bakıyoruz ki güveniyorlar :)
Ayy o hareket çok yakışıyor bebeklere ;) bizimki de yabancı görünce dudak büzer ben de gülerim izleyip :D ağlayışları bile tatlı canım maşallah kuzularımıza. Bizimki de bazen ben sevmek isterken ağlamaya çalışıyor yok ağlamak ben sevecem diyorum daha çok bağırıyor :D
Maşallah canımm kız bebekler biraz sakin olur ama senin kız sana çekmiş demek gezmeyi falan sevecek ;)
Ay bizimki de öyle işte kucakta oturur şekilde durmaya bayılıyor yatırınca basıyor bağırtıyı ben de sürekli tutamam ki diyorum. Şu kanguru iyi oldu onda biraz durunca keyfi yerine geliyor.
Bu Arada ilk raporumuzu aldık 10 günlük :)

Slm kızlar nasılsınız biz babamıza kızgınız öğlen arkadaşlarıyla piknik yaptı akşam da maça gitti ve en kötüsü bizi kv ye bıraktı offf sinir oldum ya
Bide kızlar galiba kıl dönmesi oldum ben çok ağrım var
Geçmiş olsun canımm çok zor kıl dönmesinin ağrısı. Ameliyatı kolay ama bebiş çok küçük işte. Sen de çık gez bebeğinle canım boşver kocayı havalar da güzel :)

günaydın tatlı annişkolar nasılsınız

rapor almaya başlayan var mı aranızda ben bugün gidip sorucam aile hekimime bakalım haftaya almam gerekiyo ama korkuyorum hayır der diye siz neler söylediniz ikna etmek için
Ben özelden aldım canım. Aile hekimimiz asla vermez bizim. Şimdi 10 gün normal rapor yazdı. Bakalım verebilirse heyet raporu verecek 1 aylık iki kez verecek. Direk doktora durumumu anlattım çok anlayışlı birisi zaten. Biz heyet veremezsek başka bir hastane var oradan alırsın dedi sağolsun.

Back