- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Ben de olmadım. Bir yıl olmaması normalKızlar aranızda hâlâ adet olmayan varmı? Ben daha adet olmadım da normal mi sizce
Kiloyla alakası var mıymış. Sevindim o zaman daha kolay gider. Ben daha hiç vermedimBende olmadım hala. Olsakta biraz daha kilo versek. Bu arada bnm bebiş şapır şupur elini emiyor normal mi ki??
Bana adet olursan daha iyi verirsin diyolar. Takıldım kaldım 70 de inemedim daha doğum öncesi kilomaKiloyla alakası var mıymış. Sevindim o zaman daha kolay gider. Ben daha hiç vermedim
Ah canım kabul etse de gitse benim de kafam rahat edicek. Bu sefer kızımı da seni de özlüyorlar diyor. Ben de beni özlemezler kızımın yerine kaka kokusunu karşılaştırdığı torunuyla hasretini gidersin onu görmeye gitsin diyorum ben suçlu oluyorum yine. Samimiyetine gram inansam tepemde gezdiririm ailesini ama hiç inancım. Nişanlılık döneminde şanslıyım çok iyi insanlar diyordum da büyükler o şimdi anlaşılmaz hele bir evlen görürsün ne olduklarını dediğinde hadi ordan diyordum. Bende çiğlik olmadığından ve içim dış bir olduğundan herkesi kendim gibi görüyorum.Allah eşinin kalbine de merhamet versin canımm. Halbuki kızımız için deyip seni bunaltmamalı. Kendi gitsin madem özlüyor görmek istiyor. Bazen yalnız kalmak çok iyi geliyor insana canım. Biz bir haftadır yalnızız oğlum akşam 6 7 gibi uyuyor sabaha kadar sadece acıkınca uyanıyordu. Dün misafir vardı uyumadı ağladı nasıl bağırdı emziremedim bile. En son ninni söyledim bir baktım hemen sustu uyuya kaldı. O anki ihtiyacı uyumakmış demek yazık yavruma.
Artık kanguruda vakit geçirmek çok hoşuma gidiyor canım :) hava çok soğuktu yoksa ikindi tekrar dışarı çıkacaktım oğlum da çok mutlu oluyor hem
İnşallah canımm doktorum sağolsun yol gösterdi yoksa ben bilmiyordum hiç. Hastane hastane gezmek de zor olurdu.
Ben Doğuda görev yapıyorum canım. Hemşiremiz mutlaka yaptır Doğuda çok yaygın dedi. İşim gereği ben de sürekli çocukların arasındayım. Bazıları aşıyı yaptırmasına rağmen bebeğinin rota virüsü kaptığını ve hastanede yattığını söyledi. Ama yine de tedbirli olmak için yaptırayım dedim canım.Evet pahalı biraz. Yaptırmak şart mi ki yaa.
Özleyen seven bebeğin rızkı diye düşünür seni huzursuz edecek hiç bir harekette bulunmaz canım. Sen de istersin iyi geçinmeyi hep birlikte olmayı. Sanki keyfinden kaçıyorsun. Büyükler doğru söylüyor canım. Eşlerimizi bile evlenince daha iyi tanıyoruz canım. Ben ilk evlendiğim yıl o hataya düştüm. Ondan Sonra insanlarla hep mesafeli olmaya başladım canım. Tanımadan hiç bir açığını verme kimseye, sorunlarını da anlatma. İnsanlar öyle fena ki bunu kullanıyorlar. Eşinle mutluysan bile söyleme yani. Onun bile lafını ettiler benim arkamdan. Çekememezlik işte başa belaAh canım kabul etse de gitse benim de kafam rahat edicek. Bu sefer kızımı da seni de özlüyorlar diyor. Ben de beni özlemezler kızımın yerine kaka kokusunu karşılaştırdığı torunuyla hasretini gidersin onu görmeye gitsin diyorum ben suçlu oluyorum yine. Samimiyetine gram inansam tepemde gezdiririm ailesini ama hiç inancım. Nişanlılık döneminde şanslıyım çok iyi insanlar diyordum da büyükler o şimdi anlaşılmaz hele bir evlen görürsün ne olduklarını dediğinde hadi ordan diyordum. Bende çiğlik olmadığından ve içim dış bir olduğundan herkesi kendim gibi görüyorum.
Ayy maşallah oğluşaannesini hiç yormuyormuş:) bazen benim kuzucuk da huysuzluk yapıyor nedenini bulmak için her şeui denedikten sonra fark ediyorum ki tek derdi kucağımda uyumakmış
Çıkın gezin annesi ne güzel
Artık oyun oynamaya başlamıştır bebişin canım :) bebeğin kilo alımı iyi olup da sürekli emmek istiyor doymuyor diye mamaya başlayanlar var canım. Mama takviyesiyle bebeklerin daha iyi huzurlu olduğunu söylüyorlar. Ama ben de sen gibi başlamadım iyi kilo almıştı hep. :) bu ay biraz az almış doktoru ona rağmen emzir sütün oldukça. sınırın altında kilo almadığı sürece sıkıntı Yok dediBiz 70 gunluk olduk cok sukur. Eskisi kadar aglamiyoruz. Ama hala emme duzenimiz yok. Hep emmek istiyor. Sutum yetmiyor mu diye uzuluyordum, her gelen ac bu cocuk diyordu ama iyi kilo almisiz. Vicdanim rahat :)
Her zaman mesafem vardır eşimin ailesine karşı ama ne yazıkki kadın konuşmaktan alamıyor kendisini. Telefonlarını açmıyorum diye eşime şikayet ediyor beni, ben de dedim beni suçlayacağına oturup düşünsün bakalım ben ne yaptım da açmıyor diye.Özleyen seven bebeğin rızkı diye düşünür seni huzursuz edecek hiç bir harekette bulunmaz canım. Sen de istersin iyi geçinmeyi hep birlikte olmayı. Sanki keyfinden kaçıyorsun. Büyükler doğru söylüyor canım. Eşlerimizi bile evlenince daha iyi tanıyoruz canım. Ben ilk evlendiğim yıl o hataya düştüm. Ondan Sonra insanlarla hep mesafeli olmaya başladım canım. Tanımadan hiç bir açığını verme kimseye, sorunlarını da anlatma. İnsanlar öyle fena ki bunu kullanıyorlar. Eşinle mutluysan bile söyleme yani. Onun bile lafını ettiler benim arkamdan. Çekememezlik işte başa bela
Evet canımm bazen biz sevmek istiyoruz ama onlar uyumak istiyor bu kez basıyor bağırtıyı bebişlerseverken hatta gülmek ağlamak arasında bir tepki veriyor ben daha çok seviyorum
Bugün hava çok güzeldi yine gezdik güneşe çıktık biraz :) darısı size canımm
Bence de canım düşünsün zaten sevmiyormuş niye rahatsız ediyorsa sen yoluna ben yoluna de dimi. İnsan anne olunca her şeyden önce bebeğini düşünüyor. Sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Benim annem bana da kaynana da mesafeli ol der hep. :)Her zaman mesafem vardır eşimin ailesine karşı ama ne yazıkki kadın konuşmaktan alamıyor kendisini. Telefonlarını açmıyorum diye eşime şikayet ediyor beni, ben de dedim beni suçlayacağına oturup düşünsün bakalım ben ne yaptım da açmıyor diye.
Yok derdimi anlatmam pek canım. Ancak gerçekten samimi olduğum insanlarla dertleşirm gerisiyle laylalom sohbet muhabbet ederim.
Biz bugün hep uyuduk. Kızım uyandı emdi uyudu. Ben de işlerimi yaptıktan sonra kızımın yanıbaşındaki koltuğa uzandım. Uykulara doyduk bugün:)
Momfortbaby fiyatları uçurmuş resmen birkaç gün önce 155 tl olan kanguru bugün 195 tl ne mantıktır anlamadım. Zaten solomom alıcaktım ama bir bakayım dedim şaşırdım. Solomom da aynı şeyi yapmadan akşama sipariş veriyim artık:)
Annesi güneş görmüş oğluş ne güzel. Biz de haftasonu gezicez inşallah :)
Oğlunun gözüne girecek. yaşlanınca damatları istemez onu şimdiden belli ediyor enişteler. O da zaten oğlum bakacak bana diye büyütmüş eşimi. Benim planlarını bozmamdan korkuyorBence de canım düşünsün zaten sevmiyormuş niye rahatsız ediyorsa sen yoluna ben yoluna de dimi. İnsan anne olunca her şeyden önce bebeğini düşünüyor. Sen en doğrusunu yapıyorsun canım. Benim annem bana da kaynana da mesafeli ol der hep. :)
Ne güzel yapıyorsun canım :) ben de biraz geç olsa da öğrendim
Ayy ne güzel size gece de uyursunuz inşallah böyle güzel annesi maşallah kızçenebiz de babamıza kavuştuk geldi biraz oynadık uyuduk bende uyuya kalmışım biz de doyduk uykuya bugün :)
Ver ver canım kalite farkı var mı bilemem ama bütün özellikler aynı bebişler de rahat içinde :) bizi evde durmaktan kurtardı artık evde bişi eksikse hemen hazırlanıp gidip alıp geliyoruz
İnşallah canımm hava yine güneşli olursa ne güzel olacak gezmelere çıkarız hava alırız
Artık oyun oynamaya başlamıştır bebişin canım :) bebeğin kilo alımı iyi olup da sürekli emmek istiyor doymuyor diye mamaya başlayanlar var canım. Mama takviyesiyle bebeklerin daha iyi huzurlu olduğunu söylüyorlar. Ama ben de sen gibi başlamadım iyi kilo almıştı hep. :) bu ay biraz az almış doktoru ona rağmen emzir sütün oldukça. sınırın altında kilo almadığı sürece sıkıntı Yok dediben de rahatladım :) bir de bu ay çok hareketliydi bebeğim hareketlendikçe az kilo almaya başlıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?