• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Biz sadece markette bulunca alışığız canım :KK70: sen o zaman tamamen Yok say kvyi şimdi canım bebişin için :KK66:
Bugün doktora gittik geldik rotarix aşısı yaptırdık canım. Her şey çok güzeldi hava biraz soğuktu kışlık örtüsü çok güzel korudu. Onu da öneririm canım. Hiç bir yerim ağrımadı oğluşu taşırken ama uzun sürmedi işimiz. 10:30 gibi gittik 12 de geldik eve.
İnşallah iyi bakıcılar buluruz hepimiz canım. Ben de aslında akraba bakmasını istemiyorum. Eylüle kadar idare edebilirsek çok güzel olacak. Bugün raporu da görüştüm sağlık kurulu raporu yasaklanmış gittiğim hastanede. Verebileceğini verecek doktorum. Medipol verir Sonra oraya git görüş bi dedi canım.
Güzel duan için teşekkür ederiz canımm amin inşallah çok severim bu duayı. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben yok saymaya çalışıyorum kvyi de eşim izin vermiyor illa bir konu açıp geriyor beni.. çok sevindim yine az değil canım1.5 saat kangurutla gezmişsiniz. Geçmiş olsun oğluşa. İnşallah hepimiz idare ederiz eylüle kadar da ağlaya ağlaya çalışmak zorunda kalmayız.
Yazın eş durumu yapabilecek misn canım?

Canım ballı nane limon çok işe yarıyor bende. Hemen yapıp için istersen. Ama hazır alma evde kendin nane ve limonu kaynat canım doğal olsun :KK66: çok geçmiş olsun bu ara salgın diyorlar bebeğine geçmez inşallah süt anne hastayken Bebeği koruyucu özellik alırmış canım bol bol emzir
Canım birsürü şey yapıorm zencefilde koyyorum bol limon ballı. İnş geçmez bebeğime canım çok sağol. Maskeyle uyuduk sürekli takıyoruz , öpemedim bi kere bile kızımı :-(

Kızlar aranızda hâlâ adet olmayan varmı? Ben daha adet olmadım da normal mi sizce
Bende olmadım canım bi ara iki defa leke geldi sonra gelmedi aman gelmesin bi sure de zaten ya böyle rahat

Bende olmadım hala. Olsakta biraz daha kilo versek. Bu arada bnm bebiş şapır şupur elini emiyor normal mi ki??

Biz sadece markette bulunca alışığız canım :KK70: sen o zaman tamamen Yok say kvyi şimdi canım bebişin için :KK66:
Bugün doktora gittik geldik rotarix aşısı yaptırdık canım. Her şey çok güzeldi hava biraz soğuktu kışlık örtüsü çok güzel korudu. Onu da öneririm canım. Hiç bir yerim ağrımadı oğluşu taşırken ama uzun sürmedi işimiz. 10:30 gibi gittik 12 de geldik eve.
İnşallah iyi bakıcılar buluruz hepimiz canım. Ben de aslında akraba bakmasını istemiyorum. Eylüle kadar idare edebilirsek çok güzel olacak. Bugün raporu da görüştüm sağlık kurulu raporu yasaklanmış gittiğim hastanede. Verebileceğini verecek doktorum. Medipol verir Sonra oraya git görüş bi dedi canım.
Güzel duan için teşekkür ederiz canımm amin inşallah çok severim bu duayı. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Rota virüs aşısı mi canım. Çoğu kişi bilmiyor bile aşıyı. Eczane den parayla alıp yapılan demi. Bize doktor yaptırmanı tavsiye ederim dedi de daha yaptirmadik

Bende elini emince aç sanıyorum sürekli emzirmeye çalışıyorum bu sefer ağlıyor emmicem diye stres oldum. Teşekkürler içim rahatladı biraz. Elini emeceğine emzik emze ne güzel olur :(

Bende olmadım hala. Olsakta biraz daha kilo versek. Bu arada bnm bebiş şapır şupur elini emiyor normal mi ki??
Ben de olmadım hala bir ara lekelenme oldu ama henüz regl olmadım. Benim kelebeğim de ellerini çok emiyor. Hatta bazen öyle bir sokuyor ki ağzına öğürüyor:KK70: çok normal bir hareket endişe etme canım.

Ben yok saymaya çalışıyorum kvyi de eşim izin vermiyor illa bir konu açıp geriyor beni.. çok sevindim yine az değil canım1.5 saat kangurutla gezmişsiniz. Geçmiş olsun oğluşa. İnşallah hepimiz idare ederiz eylüle kadar da ağlaya ağlaya çalışmak zorunda kalmayız.
Yazın eş durumu yapabilecek misn canım?
Bu çocuk anne sütüne ihtiyaç duyuyor açma konuyu de canım. Valla ben de stres olduğum ne varsa kaçmaya çalışıyorum. Önemli olan bebişlerimiz.
Sağol canım atlattık şükür bu aşıyı da. Evet canım çok rahattık görenler aman bir yeri ağrımasın deyip durdu ama oğlum mışıl mışıl uyudu ;)
İnşallah canım Rabbim darda koymaz inşallah hiç birimizi.
Öyle umuyorum canım inşallah yapabilirim.

Canım birsürü şey yapıorm zencefilde koyyorum bol limon ballı. İnş geçmez bebeğime canım çok sağol. Maskeyle uyuduk sürekli takıyoruz , öpemedim bi kere bile kızımı :-(
Hastalığın en zor yanı o zaten canımm ;( benim de dudağımda yara vardı bir buçuk ay. Doya doya öpüp koklayamamıştım bebeğimi çok koymuştu. Ama inşallah çabucak atlatırsınız bebişe de bişi olmaz inşallah. Maske koruyor canımm annem kronik bronşit hastası. Grip olunca çok kötü oluyor. Ben hep maske takardım gece gündüz anneme bulaşmazdı.

Rota virüs aşısı mi canım. Çoğu kişi bilmiyor bile aşıyı. Eczane den parayla alıp yapılan demi. Bize doktor yaptırmanı tavsiye ederim dedi de daha yaptirmadik
Evet canım rotavirüs aşısı. Biraz pahalı yalnız. 175 tl verdik bir doza canım. Biraz şok oldum fiyatı duyunca ben :) 3 3,5 aylıkken yaptırman gerek ilk dozu canım

Bende elini emince aç sanıyorum sürekli emzirmeye çalışıyorum bu sefer ağlıyor emmicem diye stres oldum. Teşekkürler içim rahatladı biraz. Elini emeceğine emzik emze ne güzel olur :KK43:
Benim oğlum da sürekli el emiyor canım eli ağzından hiç çıkmıyor diş de kaşıyor gibi bir hali var. Acıkınca da elini ağzına götürüyor ama bu kez ağlayarak sinirlenerek götürüyor. Onu ayırt edersin zamanla canım.

Bu çocuk anne sütüne ihtiyaç duyuyor açma konuyu de canım. Valla ben de stres olduğum ne varsa kaçmaya çalışıyorum. Önemli olan bebişlerimiz.
Sağol canım atlattık şükür bu aşıyı da. Evet canım çok rahattık görenler aman bir yeri ağrımasın deyip durdu ama oğlum mışıl mışıl uyudu :KK66:
İnşallah canım Rabbim darda koymaz inşallah hiç birimizi.
Öyle umuyorum canım inşallah yapabilirim.
Söyledim sütüm bittiğinde bol bol gelsinler kalsınlar hatta hiç çıkmasınlar bu evden dedm. Çocuğumun rızkını bitirdikten sonra umrumda değil dedim. Hatta haftasonu git annende kal, bana ve kızıma ilişme dedm ama kabul etmedi:işsiz:
Aman herkes çok bilir zaten ;) maşallah oğluşa.
İnşallah olur canım İstanbulda açık illaki vardır zaten;)

Söyledim sütüm bittiğinde bol bol gelsinler kalsınlar hatta hiç çıkmasınlar bu evden dedm. Çocuğumun rızkını bitirdikten sonra umrumda değil dedim. Hatta haftasonu git annende kal, bana ve kızıma ilişme dedm ama kabul etmedi:işsiz:
Aman herkes çok bilir zaten :KK66: maşallah oğluşa.
İnşallah olur canım İstanbulda açık illaki vardır zaten:KK66:
Allah eşinin kalbine de merhamet versin canımm. Halbuki kızımız için deyip seni bunaltmamalı. Kendi gitsin madem özlüyor görmek istiyor. Bazen yalnız kalmak çok iyi geliyor insana canım. Biz bir haftadır yalnızız oğlum akşam 6 7 gibi uyuyor sabaha kadar sadece acıkınca uyanıyordu. Dün misafir vardı uyumadı ağladı nasıl bağırdı emziremedim bile. En son ninni söyledim bir baktım hemen sustu uyuya kaldı. O anki ihtiyacı uyumakmış demek yazık yavruma.
Artık kanguruda vakit geçirmek çok hoşuma gidiyor canım :) hava çok soğuktu yoksa ikindi tekrar dışarı çıkacaktım oğlum da çok mutlu oluyor hem ;)
İnşallah canımm doktorum sağolsun yol gösterdi yoksa ben bilmiyordum hiç. Hastane hastane gezmek de zor olurdu.

Back