Ben bi sırt bi yandan asılan aldım sırt çantası uzun süre evden çıkacaksak yandan asılan kısa Dr ziyaretlerinde falan kullanıyorum en iyisi sırt çantası bence elin kolum serbest oluyorGünaydın güzel anneler :))
Anne bebek bakım çantası alan var mı? Bendekiler hep omuz çantası sırt çantası almak istiyorum daha rahat olacağını düşünüyorum. Tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı acaba??
Kızlar merhaba arada girip okuyorum ama bişey yazamıyorum umarım herkes iyidir biz biraz hasta olduk hırıltımız ve sümüklrimiz çok fazla
Çok güldüm kızzzBen de büyük bir şey bakıcam canım. Zaten iriyim büyük çanta sırıtmaz
Canım benim kuzucukta da vardı. Bruno ve otribebe ikilisi çok iyi geliyor tavsiye ederimKızlar merhaba arada girip okuyorum ama bişey yazamıyorum umarım herkes iyidir biz biraz hasta olduk hırıltımız ve sümüklrimiz çok fazla
Omuzlarım geniş boy 1.73 sırtım geniş kiloluyum, normal insanlarda düzgün duran çantalar bende ilkokul çocuğunun çantasını takmış gibi duruyorÇok güldüm kızzz
Sagol csnımGecmis olsun canim.
Bruno dediğin serum fizyılojık dimi Dr şişenin yarısını bi tarafa diper yarısını öbürüne sık dedi ama esım ve ben kararsız kaldık ufacık burnu var koca insan değilki faxla gelir diye düşündük bide tek kullanımlık hepsi siz nasıl yaptınızCanım benim kuzucukta da vardı. Bruno ve otribebe ikilisi çok iyi geliyor tavsiye ederim
Omuzlarım geniş boy 1.73 sırtım geniş kiloluyum, normal insanlarda düzgün duran çantalar bende ilkokul çocuğunun çantasını takmış gibi duruyor
Canım ben bruno kullanıyorum artık. Bruno deniz suyu ve 1 kere fıslatmak yetiyor.öncesinde kullandım serum fizyolojik bir tarafa yoğun bir şekilde sıktığında diğer delikten sümükle birlikte çıkıyor. Benim kelebeğimin genizden de akıntısı vardı o yüzden otribebe bize daha iyi geldi. Dene bence çok rahatlatıyor.Bruno dediğin serum fizyılojık dimi Dr şişenin yarısını bi tarafa diper yarısını öbürüne sık dedi ama esım ve ben kararsız kaldık ufacık burnu var koca insan değilki faxla gelir diye düşündük bide tek kullanımlık hepsi siz nasıl yaptınız
ben de daha olmadım canım normal diyorlarKızlar aranızda hâlâ adet olmayan varmı? Ben daha adet olmadım da normal mi sizce
Eşim sorup duruyor da bi sorun olmasın falan diyo du.merak ettim benim gibi olan varmı diye. Baya varmış rahatladımben de daha olmadım canım normal diyorlar
Sagol canım yapıyoruz bakalım Dr 10 gün sürer demişti bugun 1 gafta oldu tesekkur ederımCanım ben bruno kullanıyorum artık. Bruno deniz suyu ve 1 kere fıslatmak yetiyor.öncesinde kullandım serum fizyolojik bir tarafa yoğun bir şekilde sıktığında diğer delikten sümükle birlikte çıkıyor. Benim kelebeğimin genizden de akıntısı vardı o yüzden otribebe bize daha iyi geldi. Dene bence çok rahatlatıyor.
Bende olmadım Dr 3 4 ay demişti spiral için 5 ay sonra gel takalım dedı eşin korunsun emzşriyosun ilAç veremem dediKızlar aranızda hâlâ adet olmayan varmı? Ben daha adet olmadım da normal mi sizce
Ben hep biraz korkuyorum üşür mü hasta mı olur diye babası da çok güzel bakıyor oğlumuza diyormuş her yerdeHaklısın canım bize güveniyor babalar da
Ben de o dudak bükme hareketine bayılıyorum onu bekliyorum çoğu zaman. Benim kuzucuğa belli olmuyor gülerken bir anda sıkılma çığlıkları atıyor ve ağlamaya başlıyor:)
Karnımda da çok hareketliydi kelebeğim. Azıcık erkenci olacak gibi geliyor bana da canım.
Tek başına oturtmadım canım hiç, senin gibi kucağımda oturttum yalnızca ama çok seviyor oturmayı:)
Geçmiş olsun canım..Kızlar merhaba arada girip okuyorum ama bişey yazamıyorum umarım herkes iyidir biz biraz hasta olduk hırıltımız ve sümüklrimiz çok fazla
Geçmiş olsun canımm çok zor kıl dönmesinin ağrısı. Ameliyatı kolay ama bebiş çok küçük işte. Sen de çık gez bebeğinle canım boşver kocayı havalar da güzel :)Slm kızlar nasılsınız biz babamıza kızgınız öğlen arkadaşlarıyla piknik yaptı akşam da maça gitti ve en kötüsü bizi kv ye bıraktı offf sinir oldum ya
Bide kızlar galiba kıl dönmesi oldum ben çok ağrım var
Ben özelden aldım canım. Aile hekimimiz asla vermez bizim. Şimdi 10 gün normal rapor yazdı. Bakalım verebilirse heyet raporu verecek 1 aylık iki kez verecek. Direk doktora durumumu anlattım çok anlayışlı birisi zaten. Biz heyet veremezsek başka bir hastane var oradan alırsın dedi sağolsun.günaydın tatlı annişkolar nasılsınız
rapor almaya başlayan var mı aranızda ben bugün gidip sorucam aile hekimime bakalım haftaya almam gerekiyo ama korkuyorum hayır der diye siz neler söylediniz ikna etmek için
En iyisini yapmışsın canım kafan rahat ne güzel :)Ben 4 ay ücretsiz izn aldm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?