• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Ben özelden aldım canım. Aile hekimimiz asla vermez bizim. Şimdi 10 gün normal rapor yazdı. Bakalım verebilirse heyet raporu verecek 1 aylık iki kez verecek. Direk doktora durumumu anlattım çok anlayışlı birisi zaten. Biz heyet veremezsek başka bir hastane var oradan alırsın dedi sağolsun.
aile hekimim veremiyoruz sistemden kapalı rapor verme direk 2. kademeye sevk ettiriyo dedi ne derece doğru bilmiyorum ama şansımı özelde denicem ben de

Arkadaşlar herkese merhaba aranızda bebişi emmeyi reddeden var mı? Kafayı yiyeceğim sağıp verdiğimde içiyor sütünü ama memeyi asla kabul etmiyor kıyamet kopuyor ağzını kilitliyor resmen...

S Senisevmeksuyabakmak
Hayırlı olsun canım devamı gelir inşallah raporların. Benimki 23ünde bitecek bir tane daha almak için araştırmalara başladım bile. Off zor valla ohal yüzünden vermiyorlar eskiden rahatça alınıyormuş. Hatta öyle ki ilk bebeğinde 18 ay, 45er günlük rapor almış okutman bir arkadaşım bile var :)
Seviyor benim kuzucuğum gezmeyi ama dün mızmızdı biraz. Gün içinde saat4e kadar uyanıp emip uyuyan miniğim dün tüm gün uyumadı hatta aklımı başımdan öyle almış ki mağazada unutmuşum biberonu bile :confused:
Bizim kangurumuz da kargoya verilmiş dört gözle bekliyoruz :)
Onların her şeyi çok güzel annesi dünyanın en güzel varlıkları :KK200:

aile hekimim veremiyoruz sistemden kapalı rapor verme direk 2. kademeye sevk ettiriyo dedi ne derece doğru bilmiyorum ama şansımı özelde denicem ben de
Canım aile hekimleri vermiyor zaten ohal başladı başlayalı da çok sıkı tutuyorlar. Doğum doktorunla konuştun mu hiç?

Doğrudur canım devlet hastaneleri de vermiyor. Özelden başka çaremiz Yok. Halimizden anlayan bir doktora denk gelirsin inşallah. Kadın Doğum doktorumdan aldım ben. Rahatsızlığıma pelvik ağrı yazmış ki doğru da benim hala ağrılarım oluyor canım. Fazla ayakta duramıyorum ağır iş yapamıyorum.

S Senisevmeksuyabakmak
Hayırlı olsun canım devamı gelir inşallah raporların. Benimki 23ünde bitecek bir tane daha almak için araştırmalara başladım bile. Off zor valla ohal yüzünden vermiyorlar eskiden rahatça alınıyormuş. Hatta öyle ki ilk bebeğinde 18 ay, 45er günlük rapor almış okutman bir arkadaşım bile var :)
Seviyor benim kuzucuğum gezmeyi ama dün mızmızdı biraz. Gün içinde saat4e kadar uyanıp emip uyuyan miniğim dün tüm gün uyumadı hatta aklımı başımdan öyle almış ki mağazada unutmuşum biberonu bile :confused:
Bizim kangurumuz da kargoya verilmiş dört gözle bekliyoruz :)
Onların her şeyi çok güzel annesi dünyanın en güzel varlıkları :KK200:
Teşekkür ederim canımm inşallah hepimizin Haziran'a kadar sorunu olmaz da şu süreci bitiririz bu şekilde. Biz de bebişlerimiz de mutlu oluruz ;)
Evet canım heyet raporunun sınırı Yok istediğin kadar alabiliyorsun ne var bizde de öyle olsa.
Ayy kıyamam canımm.. benim aklım da hiç yerinde değil birine bişi deyip unutuyorum sonra ne diyorsun diye ona soruyorum :D annelikten diyor herkes ;)
Ayy hadi bakalım yarına gelmesi lazım Aras kargo bir günde ulaştırır hayırlı huzurlu mutlu günlerde kullanın inşallah canım :)
Evett her şeyleri çok güzel çok masum Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin bu duyguları :)

Bruno dediğin serum fizyılojık dimi Dr şişenin yarısını bi tarafa diper yarısını öbürüne sık dedi ama esım ve ben kararsız kaldık ufacık burnu var koca insan değilki faxla gelir diye düşündük bide tek kullanımlık hepsi siz nasıl yaptınız
Cnm biz sprey şeklinde olandan aldık şırıngayla çekiyorum bi kaç damla damlatıyorum bir günlükler kotu oluyo hepsini dokemiyorsun arıya gidiyo

Teşekkür ederim canımm inşallah hepimizin Haziran'a kadar sorunu olmaz da şu süreci bitiririz bu şekilde. Biz de bebişlerimiz de mutlu oluruz :KK66:
Evet canım heyet raporunun sınırı Yok istediğin kadar alabiliyorsun ne var bizde de öyle olsa.
Ayy kıyamam canımm.. benim aklım da hiç yerinde değil birine bişi deyip unutuyorum sonra ne diyorsun diye ona soruyorum :KK70: annelikten diyor herkes :KK66:
Ayy hadi bakalım yarına gelmesi lazım Aras kargo bir günde ulaştırır hayırlı huzurlu mutlu günlerde kullanın inşallah canım :)
Evett her şeyleri çok güzel çok masum Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin bu duyguları :)
İnşallah canım ayrı kalmayız bebeklerimizden bir süre daha. Ah keşke olsa da alsak raporlarımızı. Kredi olmasa ücretisiz izin de alırdım ama kredi olunca sıkışıyor insan.
geçen gün annemler geldiğinde kahveyi ocakta unutmuştum yarım saat sonra aklıma geldi neyseki annem altını kapatmış içmiş bile:) gerçekten insanın aklı başından gidiyor öyle yoğunlaşıyoruz ki bebeklerimize iş yapamaz hale geliyoruz:)))
İnşallah gelir canım da yenidoğan aparatı almadım ben. Geçen hafta tartıldığımızda kıyafetleriyle 6,57 idi kuzucuk bu haftasonu tekrar tartışıcaz inşallah 7 olmuşuzdur:)
Çok haklısın canım insan isteyene ve bakabilecek herkese nasip etsin inşallah;)

IMG_0253.PNG
Merhaba arkadaslar
İcinide bu tarz urun kullanan var mi
Tavsiye eder misiniz
Marka model

İnşallah canım ayrı kalmayız bebeklerimizden bir süre daha. Ah keşke olsa da alsak raporlarımızı. Kredi olmasa ücretisiz izin de alırdım ama kredi olunca sıkışıyor insan.
geçen gün annemler geldiğinde kahveyi ocakta unutmuştum yarım saat sonra aklıma geldi neyseki annem altını kapatmış içmiş bile:) gerçekten insanın aklı başından gidiyor öyle yoğunlaşıyoruz ki bebeklerimize iş yapamaz hale geliyoruz:)))
İnşallah gelir canım da yenidoğan aparatı almadım ben. Geçen hafta tartıldığımızda kıyafetleriyle 6,57 idi kuzucuk bu haftasonu tekrar tartışıcaz inşallah 7 olmuşuzdur:)
Çok haklısın canım insan isteyene ve bakabilecek herkese nasip etsin inşallah:KK66:
Bizim de aynı dert var canım bir de kirada oturuyoruz. Mümkün değil bir maaşla geçinmek :( eşim en son iki üç aylık harcamamız için yine kredi çekeriz napalım dedi ömrümüz kredi ödemekle geçecek sanırım. Ama napalım her şey bebişlerimiz için.
Ahahaaa ben de dün akşam rezene koyup oturmuşum oğluşu seviyordum kokuyu duydum :D neyse ki yanmamış dibinde kalmıştı baktığımda ama rezene berbattı içemedim :)
Ben de aldım da canım dışını kullanamadım içinde ki oturduğu parçayı kullanıyorum sadece. Bir sıkıntı olursa bacak arasına battaniyesini sarar koyarsın canım maşallah miniğe az kalmış 7ye ;)
Amin canım amin :)

Arkadaşlar herkese merhaba aranızda bebişi emmeyi reddeden var mı? Kafayı yiyeceğim sağıp verdiğimde içiyor sütünü ama memeyi asla kabul etmiyor kıyamet kopuyor ağzını kilitliyor resmen...
Canım bence bir kaç gün sağıp verme memeye tut emersen burada yoksa Yok de bişi olmaz sen sabırlı ve inatçı ol. o da aç kaldığı için mecbur emecek.

Cnm biz sprey şeklinde olandan aldık şırıngayla çekiyorum bi kaç damla damlatıyorum bir günlükler kotu oluyo hepsini dokemiyorsun arıya gidiyo
Ay varsa öyle bişey onu aldırayım bu tek kullanılmışlar heba oluyor eşim kızla evde yalnız kalmaya korkuyor ağlarsa diye hep o gidiyor eczaneye resmen eve tıkıldım söhleyeyımde alsın sagol tatlım

Bizim de aynı dert var canım bir de kirada oturuyoruz. Mümkün değil bir maaşla geçinmek :KK43: eşim en son iki üç aylık harcamamız için yine kredi çekeriz napalım dedi ömrümüz kredi ödemekle geçecek sanırım. Ama napalım her şey bebişlerimiz için.
Ahahaaa ben de dün akşam rezene koyup oturmuşum oğluşu seviyordum kokuyu duydum :KK70: neyse ki yanmamış dibinde kalmıştı baktığımda ama rezene berbattı içemedim :)
Ben de aldım da canım dışını kullanamadım içinde ki oturduğu parçayı kullanıyorum sadece. Bir sıkıntı olursa bacak arasına battaniyesini sarar koyarsın canım maşallah miniğe az kalmış 7ye :KK66:
Kızlar bende heyet raporu almak istiyorum eşim işsiz tek benim maaşım var ama eşim izin vermiyor hasta değilsin hakkın yok harama girer diyor bu zamana kadar çok hasta olduğum durumlarda bile gittim çalıştım ondan o zamanki hakkımı şimdi kullanayım diyorum ikna edemiyorum direkt ücretsiz izin al Yada yıllık iznini başlat diye diretiyor bu kira fatura nasıl ödenecek diyorum ben halledıcem diyor kafayı yicem

Canım bence bir kaç gün sağıp verme memeye tut emersen burada yoksa Yok de bişi olmaz sen sabırlı ve inatçı ol. o da aç kaldığı için mecbur emecek.

Bugün emzirme danışmanına götüreceğim kucağıma yatar yatmaz feryat figan bağırmaya başlıyor :( çok üzülüyorum daha çok küçük...5-6 saat aç kalıyor bana mısın demiyor bende kıyamayıp sağıyorum...

Bizim de aynı dert var canım bir de kirada oturuyoruz. Mümkün değil bir maaşla geçinmek :KK43: eşim en son iki üç aylık harcamamız için yine kredi çekeriz napalım dedi ömrümüz kredi ödemekle geçecek sanırım. Ama napalım her şey bebişlerimiz için.
Ahahaaa ben de dün akşam rezene koyup oturmuşum oğluşu seviyordum kokuyu duydum :KK70: neyse ki yanmamış dibinde kalmıştı baktığımda ama rezene berbattı içemedim :)
Ben de aldım da canım dışını kullanamadım içinde ki oturduğu parçayı kullanıyorum sadece. Bir sıkıntı olursa bacak arasına battaniyesini sarar koyarsın canım maşallah miniğe az kalmış 7ye :KK66:
Aynen biz de kiradayız hem araba kredisi var hem de doğumda gerekecek diye kredi çekmiştik. Durumlar sıkışık napalım raporla çare bulmaya çalışıyoruz:) dediğin gibi tek maaşla geçinmesi zor artık; yalnız bir de maaş arttıkça masraf artıyor ben onu anlamıyorum:işsiz:
Evet az kaldı canım 7ye de dün biraz ishali var gibiydi bugün yine takip edicem olmazsa doktora gideriz. 4 sefer kaka yaptı, her mama verişimde çıkardı bir de bağırsaklarından ses geliyordu pek emin olamadım.

Bugün emzirme danışmanına götüreceğim kucağıma yatar yatmaz feryat figan bağırmaya başlıyor :KK43: çok üzülüyorum daha çok küçük...5-6 saat aç kalıyor bana mısın demiyor bende kıyamayıp sağıyorum...
Benimkide arada direniyor ayağa kalkıp gezdirerek emziriyorum. Biberon ucuna alışınca memeyi almıyor diyorlar. Benmkide hiç mama yemiyor:(

Back