2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar Tabloya başladım eklenmek isten bilgililerini yazsın beni etiketlesin

Nickiniz-Şehir-Yaş-Son AdetTarihi-Cinsiyet-bebişin adı- Kaçıncı Bebiş

Canım 2 gun onceki beta hcg m 1412.5 cikti referans degerler gore 3-4 hafta araliginda gorunuyor bugun ikinci betahcg mi verdim bekliyorum sonucu. Ben suan hic ni doktora gitmedim kendim laboratuvar teknisyeniyim degerlerimi takip diyorum bi problem yoksa iyi bi doktor secip hep onda devam etmek istiyorum. Bu arada kese 5000 lerden sonra gorunuyor genelde bide ulstrasonun kalitesi de onemli aksam 2. Sonucumu yazarim

Beta hcgn kac cikti son adet tarihin 25 subat mi dr kese icin ne zaman cagrdi
Canım 2 gun onceki beta hcg m 1412.5 cikti referans degerler gore 3-4 hafta araliginda gorunuyor bugun ikinci betahcg mi verdim bekliyorum sonucu. Ben suan hic ni doktora gitmedim kendim laboratuvar teknisyeniyim degerlerimi takip diyorum bi problem yoksa iyi bi doktor secip hep onda devam etmek istiyorum. Bu arada kese 5000 lerden sonra gorunuyor genelde bide ulstrasonun kalitesi de onemli aksam 2. Sonucumu yazarim

hamile olanlara hayırlı olsun..
olmayanlara da allah tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah..
gizliden gizliye okuyorum yazdıklarınızı
günü gününe takip ediyorum..
ben de beklemedeyim..
bu ay ilk ayımızdı bat 9 nisan..
bnm ilk ay tutmuyor tutarsa da hayırlı olur inşallah
aranıza katılırım...

Yarın sabah iş yerine gidince eklerim inşallah arkadaşım şimdiden hayırlı olsun

Hayırlı olsun sizin değer daha yüksekmiş benimki daha 221di dün cumartesi doktora gideyim diyorum ama beklesemmi biraz daha bilemedim

2 gun arayla duzenli betahcg yaptr iki gundd bi degerlerin ikiye katlamasi gerekiyor eger katlamiyosrsa sorun var demektir doktora basvurmalisin nekdar gecti adetinden 221 ciktiki

2 gun arayla duzenli betahcg yaptr iki gundd bi degerlerin ikiye katlamasi gerekiyor eger katlamiyosrsa sorun var demektir doktora basvurmalisin nekdar gecti adetinden 221 ciktiki

Merhaba benimde en son adetim 2 martti carsamba gunu test yapdim 191 cikdi. Benimki daha dusuk sorun yokdur dimi yarin bi daha test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…