2016 Aralık Anneleri

uzun bir bekleyisten sonra boyle bir konuya yaziyor olmak bile cok mutluluk verici :) Hayirlisiyla guzel bir hamilelik donemi gecirip evlatlarimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz insallah.

Kizlar bat bugundu ama olmadı en son c.tesi test yapmistim acaba hmle olablirmiyim ki ama negatf cikmisti off kafam cok karisti yine

Kizlar bat bugundu ama olmadı en son c.tesi test yapmistim acaba hmle olablirmiyim ki ama negatf cikmisti off kafam cok karisti yine
Cnm inş hamilesindir yarında bekle olmazsan perşembe test yaparsın heyecanlandım senin adına

Yaa inşallah olur ınan senin adına ben heycanlandim bayagidir istiyorsun mutlu haberlerini bekliyorum
Ewet cnm bayadr istiyorm malesf olmadi insallah allahm bu ay nasip etmistir sabah test yapicam hemen yazarm tabi gece hsta olmazsam :* sen ne zmandr istiyosum

Kızlar Ya sabah kalktığımda adet ağrısı gibi karın ağrım oluyor ve akintim yoğunlaştı kokusuz ve renksiz bir bucuk Haftadir goguslerm hassas diyorum acaba mi bat a 11 gün falan var daha çok aceleciyim dimii

Merhaba, sanırım ben de varım Henüz çok erken. Bat 1 nisan ama erken gebelik testim pozitif gösterdi bugün. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Benimde 10 gün var adete ama bugün adet sancısı gibi karın ve bacak agrim var hâlâ da devam ediyor niye acaba şimdiden belirti olması çok zor ama başka bisey mi acaba

İnşallah hamilesindir dualarım seninle benim 3. Denemem senin kacinciydi tam olarak
Canm bnim baya oldu ama benm çikolata kistim var catltma ignsi falan oluyom bu ay olmadysa aşılmaya gecicez oda olmadi diger ay hemen tüp bebek denicem ayni zmanda eşimdede varikosel var zamanla sperm degerleri düşüyo fazla zamanim yok yani

Benimde 10 gün var adete ama bugün adet sancısı gibi karın ve bacak agrim var hâlâ da devam ediyor niye acaba şimdiden belirti olması çok zor ama başka bisey mi acaba
Bende öyle düşündüm ama sadece 2sabahtir kalktığımda adet ağrısı gibi karın ağrısı oluyor. Kötü birşey olmaz inşallah

Rabbim daha fazla aratmasin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…