Azracim Ben Senuw yaw 19 .Sat 27.02Hadi İnşallah hayırlsı
En kısa zamanda eklicem şimdi telden giriyorum
Tabiki hoş geldiniz büyük ihtimal benmde doğumum kasım sonu gibi olur ALLAH izin verirse ama bende baktım ora çok önde onun için bu grubu açtım
Ayyy cnmm inanmıyorum buraya da yaz hadi hayırlı olsun kaçıncı senn olacak
Bir sarı kedin var 7-8 yaşında vardır maşallah
8 kasımda benim doğum tarihim :)
En kısa zamanda eklerim inşallah
Hayırlı olsun
Hadi İnşallah hayırlsı
En kısa zamanda eklicem şimdi telden giriyorum
Tabiki hoş geldiniz büyük ihtimal benmde doğumum kasım sonu gibi olur ALLAH izin verirse ama bende baktım ora çok önde onun için bu grubu açtım
Ayyy cnmm inanmıyorum buraya da yaz hadi hayırlı olsun kaçıncı senn olacak
Bir sarı kedin var 7-8 yaşında vardır maşallah
8 kasımda benim doğum tarihim :)
En kısa zamanda eklerim inşallah
Hayırlı olsun
Yaa çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda kucağına hayırlı bir bebek versin canimmFormdaki hamis arkdaslara hayrli olsun ben regl oldum kismet baska aylara
Tamam cnm pazartesi eklerim inşallahAzracim Ben Senuw yaw 19 .Sat 27.02
d.t 03.12.2016 Azerbaycan Gence. ilk bebek :) benide eklersen sevinirim
İnan bende çok sevindim maşallah 2.yi bilmiyordum ben inşallah bu da hayırlısıyla kız olur buraya da yaz bol bolTatlım iki oğlum var biri 9 biri 4 buda 3. :)
Ne güzel oldu ya seni görünce çok sevindim senin prenses vardı dimi
Göğüs ağrısını hiç deme sanki süt gelecek gibi sızlıyor resmenUmutla bekliyoruuuuum şimdilik sadece hiç geçmeyen bir göğüs ağrım var insalah bebisden dolayı agiriyordur
Hakkında hayırlısı asla stres yapmaGünaydın kızlar. Güne kırmızı kart ile başladım ben. Bu son denememdi. Artık molaya giriyorum sonbaharda başlarım tekrar denemelere. Hamile olan arkadaşlarıma sağlıklı sorunsuz gebelik diliyorum. Allah tamamına erdirir inş. Bekleyenlere de Allah tez zamanda gebelik nasip etsin inş. :) hoşçakalın
Kizlar topige veda ediyorum sizlere kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.kese buyumedi betahcg artisida durdu.
canım üzme kendını daha zamanı var demekkiKizlar topige veda ediyorum sizlere kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.kese buyumedi betahcg artisida durdu.
s a t ne zman canımbu arada beni de eklermisiniz d.t. 04.12.2016 inş rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. ilk bebeğim
28 şubat cnms a t ne zman canım
Her wey iyi olucak guzel duwun canim..:)Herkese iyi aksamlar arkadaslar ben tup bebege baslayacakken RABBIMin mucizesini Gondermesoyle kendiligiNden oldu sat 26 subat 29 martta 1027 cikti ama benim adet dongum 30 32 gun arasifir ama bu ay tedavi icin adet duzenliyici kullanmistim onu mu baz alacm cunku kutu bitince 3 5 gun icinde adet olmak gerekiyor ben 7 gun adet olmayinca hamilelige baktirdim kanda.30 martta da minnacik bir kese gorduk:) ilk tedavi sonucum boa gebelikle sonuclaninca cok korluyorum( dua edinn