- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 30
Sagl canm hickimsye aratmasin allahim cok zorRabbim daha fazla aratmasin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagl canm hickimsye aratmasin allahim cok zorRabbim daha fazla aratmasin canım
İkimizin ayni insalllah kucaginiza aliriz ikimizde
Hayırlı olsunMerhabalarrrr buyuk bir heyecan gozumden akan yawlar ve titreyiwle kendimi buraya attim wu an itibarile dogum gunumde anne olucam gibi gorunuyor.howgeldin mucizem ..kizlarrr bendeeew hamileyimmmm allahim cok mutluyum bekleyen bu aya talib olan herkese tez bi zamanda guzel haberler almasini diliyorum aminnnmn
hayırlı olsun bebeğin canım :)Merhabalarrrr buyuk bir heyecan gozumden akan yawlar ve titreyiwle kendimi buraya attim wu an itibarile dogum gunumde anne olucam gibi gorunuyor.howgeldin mucizem ..kizlarrr bendeeew hamileyimmmm allahim cok mutluyum bekleyen bu aya talib olan herkese tez bi zamanda guzel haberler almasini diliyorum aminnnmn
Diğer ay inşallah rabbim sanada nasip etsin inşallahFormdaki hamis arkdaslara hayrli olsun ben regl oldum kismet baska aylara
Cnm benim reglime 5 gün var, benım umudum yok, belirtimde yok. Hayırlısı olsun ikimiz için tedaviye niye ara veriyorsun cnm. Ben Nisan ayında klomene başlayacağım
Forumdaki bütün arkadaşlarım Allah ggönl
Daha once bi kimyasal gebelik gecirdim yine oyle olcak diye korkuyorum ins olmaz da saglikli vatanima milletime hayirli bi evlat dunyaya getiririm dua edin bana nolur
Korkma canm.bnm.de bir dusugum var ve lekenmeli gebelik gciriyorum genede neseli olmaya calisiyorum ki bebegime.pozitif enerjji yollayayim sende ole yap canm
Adınıza tıklayın kişisel bilgilerinize girin biraz Aşşağıya indiğinizde muhtemel doğum tarihinizi girin değişiklikleri kayıt edinkızlar günaydın. bu hamilelik takvimini mesajımın altına nasıl işleyeceğim?
Cok tesekkur ederim canim )Hayırlı olsun
Canimmmmm hayirli olsunnnn seninkide dogumlarimizin arasinda 2 gun var sanirim))))KIZLAR HAMİLEYİİİİİİİİM ÇOK UFAK DAHA AMA 271 BETA DEĞERİM
Tewekkur ederim canim ))hayırlı olsun bebeğin canım :)