2016 Aralık Anneleri

En son adetin nezman basladi onu bilirsem tahmini biseu soylebilirim hemn kotu dusunme daha cok basnda oluo erken farketmis olabilirsin
Merhaba benimde en son adetim 2 martti carsamba gunu test yapdim 191 cikdi. Benimki daha dusuk sorun yokdur dimi yarin bi daha test yapicam

Kizlar bende araniza katiliyorum. Guzel haberi bugun aldim, hamileyim!! Daha cok yeni HCG degerim 233 cikti, Pazartesi tekrar kan testine gidecegim. Insallah degerler yukselir. Tum hamilelere saglikli ve rahat bir hamilelik diliyorum. Insallah bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim.

En son adetim 2 martti iste normaldede 28 martta tekrar olmam lazimdi olmadim kan testi yapdim 191 cikdi.

Bence merak edilcek bisey yok ama hic gecikmeden iki gunde bi takip etmelisin degerlerini duzgun yukselmiyor yada inip cikiyorsa rakamlar doktora basvurmalisin . icini ferah tut kotu dusunme tatlim hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah

Bence merak edilcek bisey yok ama hic gecikmeden iki gunde bi takip etmelisin degerlerini duzgun yukselmiyor yada inip cikiyorsa rakamlar doktora basvurmalisin . icini ferah tut kotu dusunme tatlim hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah
Yarin bi daha yaptracagim kan testi cok saolun:) bu arada son adet tarihim 2 mart oldugu icin bebegim suan 4 haftalikmi oluyor. Yani son adet tarihine goremi hesapliyoruz

Yarin bi daha yaptracagim kan testi cok saolun:) bu arada son adet tarihim 2 mart oldugu icin bebegim suan 4 haftalikmi oluyor. Yani son adet tarihine goremi hesapliyoruz
Canim son adet tarihinin baslangicindan hesaplaniyor benimki 25 subatta basladi messla 29 da btti ama 25 subattan bugune hesapliyoruz

Canim son adet tarihinin baslangicindan hesaplaniyor benimki 25 subatta basladi messla 29 da btti ama 25 subattan bugune hesapliyoruz
Anladim o zaman senin ki suanda hemen hemen 5 haftalik:) rabbim bagislasin hepsini bize. Gelecegimizin isiklari olsnlar insallahhh

Bni de ekler.misin diger grup cok onde gidio buraya eklenyim bn.

Mersin...23 yas...24 subat sat.....30 kasım tahmini dogum.... 1. Bebis

Kızlar ben de tüp bebek yaptırdım Nisan 11 de sonuçlanacak inşallah bende aranıza katılırım :)
Hadi İnşallah hayırlsı
sat 2 mart tahmini doğum tarihi 07.12.2016 ilk bebeşim olacak inşallah,allahım ömür verirse
En kısa zamanda eklicem şimdi telden giriyorum

Bni de ekler.misin diger grup cok onde gidio buraya eklenyim bn.

Mersin...23 yas...24 subat sat.....30 kasım tahmini dogum.... 1. Bebis
Tabiki hoş geldiniz büyük ihtimal benmde doğumum kasım sonu gibi olur ALLAH izin verirse ama bende baktım ora çok önde onun için bu grubu açtım

Canim benim hamileliğin hayırlı olsun kuzum bende Kasım annesi olacağım inşallah desene ay farkı var aramızda öpüyorum

Diğer anneciklerede hayırlı olsun
Ayyy cnmm inanmıyorum buraya da yaz hadi hayırlı olsun kaçıncı senn olacak
Bir sarı kedin var 7-8 yaşında vardır maşallah
8 kasımda benim doğum tarihim :)

ccedricc, hatay, 30 yaş, 12.12.16 tahmini doğum tarihi, 2. bebek. Ben de ekleneyim
En kısa zamanda eklerim inşallah
Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…