2016 Aralık Anneleri

Merhabalarrrr buyuk bir heyecan gozumden akan yawlar ve titreyiwle kendimi buraya attim wu an itibarile dogum gunumde anne olucam gibi gorunuyor.howgeldin mucizem ..kizlarrr bendeeew hamileyimmmm allahim cok mutluyum bekleyen bu aya talib olan herkese tez bi zamanda guzel haberler almasini diliyorum aminnnmn

Hayırlı olsun

hayırlı olsun bebeğin canım :)

Forumdaki bütün arkadaşlarım Allah gönlünüze göre verir inşallah. Ben de bugun doktora gittim hcg değerim 712 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan istedi artışa bakacak. Hcg değerim düşük, 5000 olunca ultrasondan keseyi görmeyi umuyoruz inşallah.

Canlar merhaba ben de aralık annesi olcam buyuk ihtimalle hafta hesabina gore 4 hafta 5 gunluk hamileyim bugun bthcg yaptrdim 3-4 hafta aralgnda cikti yuksekti yarin ikinci yapilcak karamasik duygukar icersindeyim sevineyimmi uzuleyimmi bilmiyorum napayim sizce 5 aylik evliyim buarada

Zaten yine araliga geliyo bidahki ama tedavye ara veriyoruz bi süre mecburytten hayirlisi bakalim S sinkar ne durumdsin canm seni mrak ediyorm bakiyorum hergn yaptnmi test faln
Cnm benim reglime 5 gün var, benım umudum yok, belirtimde yok. Hayırlısı olsun ikimiz için tedaviye niye ara veriyorsun cnm. Ben Nisan ayında klomene başlayacağım

Dün test yaptım silik bir çizgi çıktı dr hamilesin kandan da bakalım dedi. Bugün kan vereceğim yarın kesinleşecek bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…