• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Evet baya sancilandim doktor dedi zaten evdede düşebilir dedi o yüzden gerek yok düştü suan
Anladım Canım üzülme Allah yine verir sonuçta bizim elimizden gelen bir şey yok. Hayırlısı olsun. Sağlıklı Bebek düşmezmiş öyle derler

Amin canım yarın kontrolüm var diye aramadim ilk gebeligim kürtaj olmaktan çok korkuyorum umarım kan ypluyla kendi düşmüştür :KK43:
canm benmde ilk gebelıgımde 1200 beta hcg varken dusuk yapmıstım doktorum kurtaj demıstı kendısı dussun demstm kurtaj flanda olmadm aynı boyle olmustu hakknda hayrlısı olsn :( uzulme yenıden verir rabbim

canım benimkide baya kırmızıydı ve 2 ped dolu dolu dolduracak kadar oldu büyük birde kan parçası düşürdüm. Allaha şükür bebeğim iyi durumda. Doktor progestan hap ve iğne yazdı iyi geliyor iğneler
canım bu surec gecıcek endıselenme inşallah iyi olacaksın bebegin cok güçlü bu kadar kanaman varken annesine tutunmuş inşallah atlayıcaksın geçmiş olsun

Arkadaşlar merhaba benim de 21 nisan da hcg 26 çıktı dün 96 ince ince sızı var kasıklarımda ve bugün ipincecik ip gibi bir kanama meydana geldi çok korkuyorum özellikle sol kasığımda Ağrı'm var...yerleşme mi kötü birşey mi :(

canım bu surec gecıcek endıselenme inşallah iyi olacaksın bebegin cok güçlü bu kadar kanaman varken annesine tutunmuş inşallah atlayıcaksın geçmiş olsun
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun yine başladı kanama ama kahverengi

Arkadaşlar merhaba benim de 21 nisan da hcg 26 çıktı dün 96 ince ince sızı var kasıklarımda ve bugün ipincecik ip gibi bir kanama meydana geldi çok korkuyorum özellikle sol kasığımda Ağrı'm var...yerleşme mi kötü birşey mi :KK43:
Yerleşme gibi duruyor canım banada olmuştu çünkü

Arkadaşlar merhaba benim de 21 nisan da hcg 26 çıktı dün 96 ince ince sızı var kasıklarımda ve bugün ipincecik ip gibi bir kanama meydana geldi çok korkuyorum özellikle sol kasığımda Ağrı'm var...yerleşme mi kötü birşey mi :KK43:

adetin geçmiş miydi 26 çıktığında. iki günde iki kattan fazla yükselmiş yükselişi gayet güzel bence. kanama ile ilgili de doktorun varsa mutlaka görüş derim ben için rahatlar

Bursadaki kizlar ben dr buldum sonunda Soranus Tüp Bebek Merkezi Serbülent Orhaner e gidiyorum. cok emin değildim ama dun akşam hafif bir kahverengi akıntım oldu .. merkez gece kapali olmasına rağmen doktorum hemen geldi ve keseleri gördük önemli bi kanama değil küçük bi kanama bölgesi dedi igne vurdu yine de. bu arada ikiz olabilir belki benim minnoslar ;)

inşallah yerleşmedir aksini aklına bile getirme bebeğine sağlıkla kavuşursun inş.

Şimdi yine hastanedeyim serum taktılar progestan iğne yaptılar yatıyorum.bebeğim iyi görünüyor ama kanama yüzünden düşük tehlikem devam ediyormuş
Cok gecmis olsun canim insallah atlatmissindir ve bi daha yasamazsin.saglikla gelir bebisin.

Canim malesef bugün kaybettim düştü sabah duşa girip çıktım ve sonrasında bi parça koptu sanki lavaboya gittim oturmadan direk sildim ve elime bi parça geldi pihtiyla birlikte :KK43: biraz sert bi yapısı vardı sakladım yarın kontrolum var :KK43: canım çok sıkkın

Cok gecmis olsun canimm rabbim saglikla tez vakitte yeniden nasib etsin insallah

Aaaaa benım Dr tartısında 79 geldim kg almamaya bak dedi o kdr yoksa diyetisyen filan önermedi yanı zaten ıstahsızlık bulan

Nasılsınız hanımlar ben 3-4 gündür köyde dim annem de yeni geldim bugun temizlik yaptım süpürge mahvetti belim aşırı agrıdı yahu
Bugun itibari ile 7. Haftaya girdik cuma günü Dr kalp atışına çağırdı oğlumda 7+2 iken duymuştuk hayırlısı ınsallah sağlıkla gelsinler de ama bu gebeliğim zor geçecek gibi oğlumda hıc bir belirti yoktu uyku dısında bunda ise uyku bulantı iştahsızlık bel kasık agrısı kasırıl hepsi

İstanbuldaki kizlar dr hangi hastaneye gidiyosunuz dr kim?
Ben dr ariyorum bu hafta gitmek istiyorum tavsiyeleriniz varmi?

Ben devlet hastanesinden randevu aldım. Doktorla ilgili hiçbir bilgim yok. Ben de anadolu yakasındayım. Bakalım devlette devam etmeyi düşünüyorum. Memnun kalmazsam devlete devam ederken özele de gitmeyi düşünüyorum.

Back