• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Aynı ben arkadaşlar ya hatta dün çok ağladım hep eşim önüme koyuyor yemeklerimi yoksa alıp yapamıyorum dün eşime patates kızartmak istedim yapamadım bulantıdan salonda battaniye mle yatar pozisyondayım hep hamile değilde hasta gibi neden ben böyleyim diye hüngür hüngür ağladım eşimide çok üzdüm
Gerçekten bu bulantıları insanı mahf ediyor en ufak bir kokuyu alıyorsun hemen öğürmeye basliyorsun biri önüne koymazsa yemeden aç aç oturuyorsun

günaydın arkadaşlar, halen kanamam devam ediyor ama düne göre daha az, bebek düşerse de üzülmeyeceğim. Rabbimden gelene hamd olsun. Herşeyin hayırlısı veren Allah yine verir diyorum
efsane kanama bendede var 10 gündür pruloton iğne vurdurdunmu benim kanamam baya kirmiziydi ve çoğalmisti şimdi az ve kahveye dondu

Arkadaşlar gece 3 den beri hastanedeyim gece aniden uyandım yoğun kanamam vardı ve büyük bir pıhtı düştü hemen hastaneye geldik Dr muayene etti usg ile baktı bebeğim duruyor kalbi atıyor kese düzgün ama niye kanama var bilinmiyor halen hastanedeyim progesteron iğne yaptılar makattan fitil verdiler kolumda serum var kanamam azaldı baya nolucak bilmiyorum nolur dua edin bize
Canım çok geçmiş olsun. Umarım kanaman kesilmiştir şimdi.

Canim Sağol Allah razı olsun desteğin icin gittim başka doktora dedi sagliksiz gebelik kese küçük dedi kendiliğinden de düşebilir dedi düşmezse pazartesi günü gel dedi kürtaj için işlemlerini yapalım dedi vakum yoluyla genel anestezi vererek 875 lira fiyat verdi inşallah kurtaja gerek kalmadan düşer zararı olmadan bana
Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntısız bir süreç yaşar ve en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursun.

Iyi akşamlar herkese bu ara çok giremiyorum yazılanları bile okuyamadim herkese sağlıklı hayırlı gebelik gecirmelerini diliyorum. Düşük yapan kürtaj olacak olanlar var sanırım Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere. Kalp atışını duyanlar sağlıcakla kucaklarina alacakları günü de görürler inşallah benim gibibekleyenlere de Rabbim sabirlar versin hhayırlı haberler alırız inşallah.
Benim sizlere bir sorum var bende hiç hamilelik belirtisi yok cuma günü randevum var kalp atışı için ancak belirti olmaması cok korkutuyor beni. Var mı benim gibi olan acaba gebelik devam etmiyor olabilir mi boş gebelik olmasından korkuyorum
Ben kızımda hiç belirti görmeden dokuz ayı tamamladım canım. Bunda da açlık hissi dışında belirti yok, merak etme.

efsane kanama bendede var 10 gündür pruloton iğne vurdurdunmu benim kanamam baya kirmiziydi ve çoğalmisti şimdi az ve kahveye dondu
canım benimkide baya kırmızıydı ve 2 ped dolu dolu dolduracak kadar oldu büyük birde kan parçası düşürdüm. Allaha şükür bebeğim iyi durumda. Doktor progestan hap ve iğne yazdı iyi geliyor iğneler

canım benimkide baya kırmızıydı ve 2 ped dolu dolu dolduracak kadar oldu büyük birde kan parçası düşürdüm. Allaha şükür bebeğim iyi durumda. Doktor progestan hap ve iğne yazdı iyi geliyor iğneler
İnşallah canım dualarım seninle

anladım canım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı evlatlar alırsın kucağına yinede kürtaj olmadan tekrar bakilacak dimi keseye belki kesen büyümüş olamazmi
Canim malesef bugün kaybettim düştü sabah duşa girip çıktım ve sonrasında bi parça koptu sanki lavaboya gittim oturmadan direk sildim ve elime bi parça geldi pihtiyla birlikte :( biraz sert bi yapısı vardı sakladım yarın kontrolum var :( canım çok sıkkın

M mgydkbegum doktorunla konuştun mu. konuyi okumadım daha önce yazdiysan kusura bakma. Rabbim hayırlısıni versin inşallah herşeyin.

Canim malesef bugün kaybettim düştü sabah duşa girip çıktım ve sonrasında bi parça koptu sanki lavaboya gittim oturmadan direk sildim ve elime bi parça geldi pihtiyla birlikte :KK43: biraz sert bi yapısı vardı sakladım yarın kontrolum var :KK43: canım çok sıkkın
Canım bende büyük bir parça düşürdüm ama düşmemiş bebiş duruyor bence hemen kadın doğuma git . Muayene ol. Düşük çok sancılı olurmuş öyle diyorlar senin oldumu öyle sancın

Canım bende büyük bir parça düşürdüm ama düşmemiş bebiş duruyor bence hemen kadın doğuma git . Muayene ol. Düşük çok sancılı olurmuş öyle diyorlar senin oldumu öyle sancın
Evet baya sancilandim doktor dedi zaten evdede düşebilir dedi o yüzden gerek yok düştü suan

Back