• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

kesenın fotosu var mı acaba :KK43: gecmıs olsun da daha erken degılmı?
foto vermediler keşke sorup isteseydim :( forumlarda okuduğuma göre 8. haftada bile kalp atışını ancak duyabilen varmış. o konuda umutluyum ancak kesenin ici tamamen boş mu onu göremedi doktor bunu bilemedim.

foto vermediler keşke sorup isteseydim :KK43: forumlarda okuduğuma göre 8. haftada bile kalp atışını ancak duyabilen varmış. o konuda umutluyum ancak kesenin ici tamamen boş mu onu göremedi doktor bunu bilemedim.
bende cok korkuyorum bos gebelikten inş düzelir ya dua et canım moralinide bozma sakın hic kanaman olmusmuydu

1 kere yaptırdım kan tahlilini 4+6 da. Onu da zorla yaptırmıştim saglık ocağında tekrarlayalim demedi doktor artık tekrar istemeye utandım. Hayirlisi olsun bakalım perşembe günü belli olacak hersey.tekrar ne zaman gideceksin doktora
7. haftada kalp atısını duyarız dedi işte bakalım inş duyabiliriz :( bunu da atlatırız :( bu arada hangi haftanzda kızlar bebegi ve kalp atısını gördunuz?

Kızlar benim kese için pelvik us bakıldı ve ''10x9 mm boyutlarında olduğu, ancak fetus veya eklerine ait görünümün net olarak ayırd edilemediği '' yazıyor. sat 9 mart ve b-hcg 30248. dr boş gebelik olabilir 10 gün sonra gel hala bişey göremezsek kürtaj yapıcaz diyerek sinirlerimi bozdu, sizde keseye bakarken böyle bir şey oldu mu içinde bişey göründü mü?
Doktor hcg değerinin yüksek oluşuyla ilgili yorum yaptı mı canım?

Saol canim sevimli 867
Kızlar 5 hafta 5 Günlüğüm dünden bu yana kanamam var dün doktora gittim acilde kan değerim 1706 çıkti bundan 1 hafta öncesinde 1538 çıkmıştı kan değerlerim 11.04.2016 300
15.04.2016 1538
21.04.2016 1706
22.04.2016 2090 ve doktorumun söylediği kan değerin istedigimiz seviyede değil müdahele edelim kürtaj yapalım dedi napacagim çok zor durumdayım nolur biri yardimci olsun.yarın başka doktora gideceğim

Saol canim sevimli 867
Kızlar 5 hafta 5 Günlüğüm dünden bu yana kanamam var dün doktora gittim acilde kan değerim 1706 çıkti bundan 1 hafta öncesinde 1538 çıkmıştı kan değerlerim 11.04.2016 300
15.04.2016 1538
21.04.2016 1706
22.04.2016 2090 ve doktorumun söylediği kan değerin istedigimiz seviyede değil müdahele edelim kürtaj yapalım dedi napacagim çok zor durumdayım nolur biri yardimci olsun.yarın başka doktora gideceğim
gecmıs olsun canm kese gorunmusmuydu transvajınal flan?

Evet kese gözüktü vaginal ultrasonda ama Dünkü ege acilde de ki doktor kesenin 4mm olduğunu söyledi çıldıracam ya

Evet kese gözüktü vaginal ultrasonda ama Dünkü ege acilde de ki doktor kesenin 4mm olduğunu söyledi çıldıracam ya
canım iyiki gözükmüş bak en azından dıs gebelık degılmıs cunku artısların ıyı degıl benm 1. hamılelıgım boyle olmustu dıs gebelık dıye degerler dussun dıye beklemıstık gözukmeseydı yumurtalıkları bıle zarar verebılıyor acıl amelıyata alıyorlar :( en azında görundugu için demekki dış gebelik hikayen yok cunku dıs gebelik tekrarlıyor iyi tarafından bak hıc uzulme bak yenıden hamıle kaldım yeniden olur suan ne soylesem boş bende yasadım bu durumu ve smdıde cok korkuyorum cok zor :( ama cocuk sıkıntılı olacagına sımdıden boyle olması en hayırlısı gıbı dusun ya da düşün canım benim 9. aylık hamile akrabamızın bebegı öldü karnında 2 böbregıde zehırlemıs bobrekleri iflas etti yogun bakımdan cıkamadı :( yani bazen en hayırlısını tabbim biliyor hayırlısı olsun hakkında üzülme :(

Canim kese var ama dis gebelikte olabilir dedi doktor bana iç gebelik diye bişey demedi :( ve kurtaja alalım dedi hiç tutunmasi icjn ilaç vermedi doktor için değerlerin daha yüksek olması gerekmiş bunlar yeterli değilmiş

Canım şimdi gördüm çok sevindim.

Sağol cnm..

Bebek görünüyor mu dedim gorunmuyormus 2 hafta sonra i kalp atisi için çağırdı ..
Tek kese var ikinci kese var mı dedim şimdi yok ama tek kesede iki tane de olabilir dedi
Tek yumurta ikizi yani ama sanmıyorum olacağını degerlerim senin gibi çok yukselmemisti. .
Senden bekliyoruz sürprizi

Canim kese var ama dis gebelikte olabilir dedi doktor bana iç gebelik diye bişey demedi :KK43: ve kurtaja alalım dedi hiç tutunmasi icjn ilaç vermedi doktor için değerlerin daha yüksek olması gerekmiş bunlar yeterli değilmiş
canım banada vermemıslerdi tutunmesı ıcın ılac ben ılac ıstedım doktorun cevabı iyi gitmeyen olmayacak sıkıntılı bir gebeliği bosuna neden rahminize tuttunduralım sadece bu surecı uzatırsın yapacak birşey yok demişti benmde degerlerım 2 kat artmıyordu en son 1200 de son buldu kanama basladı ve kurtajsız kendılıgımden attım cok şükür :( anlatırken üzülüyorum üzülmenide istemiyorum ama durum böyle

sevimli867 sevimli867 saol canım inşallah düzelir hayırlı haber alırım inşallah ; (
Hiç kötü düşünmemeye çalış su an sabah olmasını bekle allahtan yardım ışte sallavat getir kalbin ferahlasin ne kadar rahatladığını sende fark edeceksin boş durma salavat getir canım :KK15:
Tabi inancın nedir bilmiyorum ama sana yardım etemey calsiyorum :KK200::KK200::KK200:

gizemcbc gizemcbc ya canım değerleri gördün yeterli değil mj bu değer acaba sinirlerim bozuk gerçekten moral sıfır yarın başka doktora gideceğim inşallah o daha ayrıntılı bilgi verir

sevimli867 sevimli867 Elhamdulillah canım tabiki okuyorum çok saol duaların desteğin icin
Ayrıca eğer allah korusun dusuk le sonuçlanırsa çok çok uzulmemelisin bence çünkü arkadaslari nda dediği gibi sağlıksız bir gelişim olacagindandir. Ve dusuk ten sonra daha kolay hamilelik oluyormuş hiç bir zaman Umudunu yitirmee :anneadayı::KK200:

Back