- 7 Ocak 2016
- 183
- 150
- 35
bencede banım sat 6 mart eğer hamile olursam tahmini doğum tarihi 10.12.2016... baharmustafa arkadaşımız yanlış hesaplamış ....
olabilir hele bi keseyi görelim kalp atışını duyalım Allahın izni ile doğrusunu yazarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede banım sat 6 mart eğer hamile olursam tahmini doğum tarihi 10.12.2016... baharmustafa arkadaşımız yanlış hesaplamış ....
Evet pozitif. Birkaç gün sonra tekrarlarsan daha koyu çıkacaktır. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin...Kızlar bugun baktımm ve bu şekilde görnüyor. Sonuç pozitif mi sizce
olabilir hele bi keseyi görelim kalp atışını duyalım Allahın izni ile doğrusunu yazarız
İki gün daha beklesen iyi olur. Eğer hamile isen hcg yukselisin biraz ki testte çıksınKizlar bat bugundu ama olmadı en son c.tesi test yapmistim acaba hmle olablirmiyim ki ama negatf cikmisti off kafam cok karisti yine
Cnm inş hamilesindir yarında bekle olmazsan perşembe test yaparsın heyecanlandım senin adınaKizlar bat bugundu ama olmadı en son c.tesi test yapmistim acaba hmle olablirmiyim ki ama negatf cikmisti off kafam cok karisti yine
Canm bnde birz heycanlndm acıkcsı pek umudm yok ama adetlerim cok duzenlidir o yuzden kafam karisti belkide strestendirCnm inş hamilesindir yarında bekle olmazsan perşembe test yaparsın heyecanlandım senin adına
Benimde iki gün sonra batCanm bnde birz heycanlndm acıkcsı pek umudm yok ama adetlerim cok duzenlidir o yuzden kafam karisti belkide strestendir
Yaa inşallah olur ınan senin adına ben heycanlandim bayagidir istiyorsun mutlu haberlerini bekliyorumKizlar bat bugundu ama olmadı en son c.tesi test yapmistim acaba hmle olablirmiyim ki ama negatf cikmisti off kafam cok karisti yine
Hayrlisi olsun arkadsim varmi belirti falan ilk denememi insallah hamilesindrBenimde iki gün sonra bat
Ewet cnm bayadr istiyorm malesf olmadi insallah allahm bu ay nasip etmistir sabah test yapicam hemen yazarm tabi gece hsta olmazsam :* sen ne zmandr istiyosumYaa inşallah olur ınan senin adına ben heycanlandim bayagidir istiyorsun mutlu haberlerini bekliyorum
İnşallah hamilesindir dualarım seninle benim 3. Denemem senin kacinciydi tam olarakEwet cnm bayadr istiyorm malesf olmadi insallah allahm bu ay nasip etmistir sabah test yapicam hemen yazarm tabi gece hsta olmazsam :* sen ne zmandr istiyosum
Benimde 10 gün var adete ama bugün adet sancısı gibi karın ve bacak agrim var hâlâ da devam ediyor niye acaba şimdiden belirti olması çok zor ama başka bisey mi acabaKızlar Ya sabah kalktığımda adet ağrısı gibi karın ağrım oluyor ve akintim yoğunlaştı kokusuz ve renksiz bir bucuk Haftadir goguslerm hassas diyorum acaba mi bat a 11 gün falan var daha çok aceleciyim dimii
Canm bnim baya oldu ama benm çikolata kistim var catltma ignsi falan oluyom bu ay olmadysa aşılmaya gecicez oda olmadi diger ay hemen tüp bebek denicem ayni zmanda eşimdede varikosel var zamanla sperm degerleri düşüyo fazla zamanim yok yaniİnşallah hamilesindir dualarım seninle benim 3. Denemem senin kacinciydi tam olarak
Bende öyle düşündüm ama sadece 2sabahtir kalktığımda adet ağrısı gibi karın ağrısı oluyor. Kötü birşey olmaz inşallahBenimde 10 gün var adete ama bugün adet sancısı gibi karın ve bacak agrim var hâlâ da devam ediyor niye acaba şimdiden belirti olması çok zor ama başka bisey mi acaba
Rabbim daha fazla aratmasin canımCanm bnim baya oldu ama benm çikolata kistim var catltma ignsi falan oluyom bu ay olmadysa aşılmaya gecicez oda olmadi diger ay hemen tüp bebek denicem ayni zmanda eşimdede varikosel var zamanla sperm degerleri düşüyo fazla zamanim yok yani