2016 Aralık Anneleri

Acı ya da ağrı hissetmiyorum sadece karnım ortadan ikiye ayrılacakmışcasına geriliyor...hiç nst ye girdin mi yavaş yavaş başlaması gerek diye biliyorum ama her bünye farklı belki de hissetmiyorsun...

32 ve 34. haftada gördüm gittiğim hastanede 32. haftadan itibaren tüm gebelere yapılıyor henüz sancı çıkmadı önümüzdeki hafta 36. hafta kontrolum var yıne yapılacak bu kez cikacak mi bakalım. dün ve bugün baya gezdim avmlerde .zaten artık açık havada pek gelemeyiz. . hava çok soğuk. bu arada englishhome da indirim vardı . bebek nevresimi almamıştım %50 indirimli nevresim takimi aldim baya uyguna geldi .indirim devam ediyorsa almayanlara tasviye vederim kizlar:halay::halay:En Büyük KKEn Büyük KK

Kizlar :( 20 lik dislerim cikiyor... karnim ve belim sizim sizim sizliyor adetin ilk gunu gibi. Ama mutemadiyyen olan birsey gelip gitmiyor.. ne gicik birsey ya canim yanmiyor ama moral bozuyor. Disler yuzunden basimda agriyor. Keyfim kacti tamamen. Birde oglum sagolsun icerde degisik figurler yapiyor sag kaburgamda bir sanci hissediyorum.nefesim kesiliyor.. nazlanmak istemiyorum hic ama yavas yavas skildim galiba:KK1:

Nasılsınız kızlar ben market işini de hallettim şükür doğumdan önce bide yerleştirme işini de halledersem mutlu olucam ama çamaşır işi bi turlu bitmiyo ya yarın son gunum utuyu falan halletmem lazım ç Ok heyecanlı vede mutluyum ayyy hayırlısıyla alalım inşallah hepimiz de kucağımıza

32 ve 34. haftada gördüm gittiğim hastanede 32. haftadan itibaren tüm gebelere yapılıyor henüz sancı çıkmadı önümüzdeki hafta 36. hafta kontrolum var yıne yapılacak bu kez cikacak mi bakalım. dün ve bugün baya gezdim avmlerde .zaten artık açık havada pek gelemeyiz. . hava çok soğuk. bu arada englishhome da indirim vardı . bebek nevresimi almamıştım %50 indirimli nevresim takimi aldim baya uyguna geldi .indirim devam ediyorsa almayanlara tasviye vederim kizlar:halay::halay:En Büyük KKEn Büyük KK

Evet artık yürüyüşleri avm.lerde yapacağız mecburen havalar buzzzzzz...tamam bende bakayım english home a annem uyku seti almıştı ama yedek nevresimi de olsun...bundan sonra bekleme telaşı alacak artık bizi her işareti Doğuma yoracağız orası kesin :)

Acilmasi olan hamisler acaba acilma samciniz nasildi ? Adet sancisi gibimi sizlama tarzindami. Yoksa igne batma tarzindami vajinaya?
Valla bn anlamadim bilmiyorum ne zaman acildiginj ama bi gece saat 4 e kdr uyumadim cok felaket bi agri hissetmistim hareket ettikce geliodu gciodu ama gecene kdr hareket edemiodum. Cok fenaydim tam uyucgm zaman gene basliodu. Ve o gun saat sabah 4 olmustuki sizmisim o gun kanala yerlesmis onu ogrendim muhtemelende o gun olmustu acilma. Bugun bi kac kez ole hssettim o kdr siddrtli degildi ama devam etse olurdu.

Benim bebe baya dogum kanalina yerlesmis ama hic agri hissetmedim ben hatta 30. Haftada basi baya asagidaydi. Doktor erken dogum riski var deyip dinlenmemi soylemisti. Simdide tum gun ayni sanciyi cekiyorum sizliyor belim ile karnim.. acaba surekli devam etmesi normalmi bu agrinin? Yani can acitmiyor ama iste rahatsiz ediyor adet sancisi gibi..

Acilmasi olan hamisler acaba acilma samciniz nasildi ? Adet sancisi gibimi sizlama tarzindami. Yoksa igne batma tarzindami vajinaya?
Benim.ilkimde bacagima kramp giriyordu.bel ile bacak birleştiği yere 5 sn surmuo duruyordu ama kramp girdiği zaman kaskatı kesiliyordum sonrasında az hisey açılma var dendi

Kizlar grip oldum galiba ardı ardına hapsuruyorum bebisime zarar gelmesin :(((

Back