- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
- 83
Bende ayniyim canim merak etme. Umarim eski halimize donerizz![]()
Umarım sonra bebeğim etkileniyor diye üzülüyorum bir de ne zormuş bu hormonlarla başa çıkabilmek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayniyim canim merak etme. Umarim eski halimize donerizz![]()
Bugun hep sancilarin boylemiydi yoksa 3_4 saat ara verip tekrarmi basliyorInsalllahhhh :))) bana kalsa ben bi kac gune bekliyorum. Sancilarim 30 dkka 20 dkka arasi gidip gelmeye basladi cunk.
Ayyy inanmiorum bu kdr olurr bnde ayniyim yaa 6. Haftada bi basladi hala zofer kullaniorum ceyrekde olsa iciorum onu
Ben de Ankara'dayım canımm ne zaman oluyor kurslar ben de gitmek isterim biraz bilgi veriri misinCanım Ankaradayım Koru hastanesinin kursuna gidiyoruz eşimle...
Ara verio gbi oluyo ama o aradada sancisiz kasilmalar devam edioBugun hep sancilarin boylemiydi yoksa 3_4 saat ara verip tekrarmi basliyor
Canım kontrolden geldik ama benim biraz moralim bozuldu. Bebek 2.700 ya da 2.800 dedi. Doğuma kadar 3 olur belki dedi
Ben çok takılmadm ama eşim sen kendine de bebeğe de bakmıyorsun diye suçladı beni. İştahlı yemiyormusm günde en az 3 litre su içmelymsm.
Zaten çatı muayenesinde canım acıdı parmağını aşağı yukarı yapınca popo mu kaldırdım doktor da böyle olmaz ama dedi. Sonra dayandım tabi. Eşim bunu duyunca da üzüldü. Niye katlanmıyormusm bebeğimz için küçücük birşeye falan filan. Ay gıcık etti beni yaa![]()
O kasilmalarda sanci sayiliomus cnm agrisiz olsa bile bi tut bakalim.Kızlar kasılmalar sancı sayılıyomu yani
Dk vs tutcakmıyız? Çok sık oluyo da son 1 saattir
Çeyrek beni asla tutmadı hatta 20. Haftaya kadar günde 2 kere içtimInsalllahhhh :))) bana kalsa ben bi kac gune bekliyorum. Sancilarim 30 dkka 20 dkka arasi gidip gelmeye basladi cunk.
Ayyy inanmiorum bu kdr olurr bnde ayniyim yaa 6. Haftada bi basladi hala zofer kullaniorum ceyrekde olsa iciorum onu
Bnde olydim cnm sabah aksamdi. 5 6 ayimdan sonra yarim yaptim sonra ceyrek yaptim. Bagimli olmayim die. Bi kac kez icmeden denedim o gunum zehir oldu.Çeyrek beni asla tutmadı hatta 20. Haftaya kadar günde 2 kere içtimzaten bir zoferi bir de osmolak surubu bulan adam benim dualarım sayesinde bir ömür daha yaşar. Lohusalıkta bile kabız olmadım
![]()
Bide sanki gaz gelio gbiii oluyooo ahaa kaccak diorum kv deyiz . Sonra gcio bise oldugu yok. Ayy gelio mu artik gelici mi gelsin artik yahuuuBugun hep sancilarin boylemiydi yoksa 3_4 saat ara verip tekrarmi basliyor
Canım haftada 1 gün 3 saat sürüyor hafta içi akşamları eşlerle birlikte katılıyorsun...bizim yarın son ders sonrasında Yen'i bir grup açılabilir...4 hafta toplamda 4 ders..ücreti de 300 TL..Ben de Ankara'dayım canımm ne zaman oluyor kurslar ben de gitmek isterim biraz bilgi veriri misin
Boyle boyle sancilarin hem siddetlenek hem arasi azalacakAra verio gbi oluyo ama o aradada sancisiz kasilmalar devam edio
Sen sancilarin kac saniye yada kac dk suruyor onu tutuyormusunBide sanki gaz gelio gbiii oluyooo ahaa kaccak diorum kv deyiz . Sonra gcio bise oldugu yok. Ayy gelio mu artik gelici mi gelsin artik yahuuu
Arasi kisa degil 1 dkkadan az degil 3 dkkayida buluyo 5 dkkayida sonra hafifleyip ya tamamen gidio diger kasintiya kadar yada hafifliyo ole devam edio.Sen sancilarin kac saniye yada kac dk suruyor onu tutuyormusun
Ben de denemiştim ama dediğin gibi mümkün olmadı hatta şeker yüklemesi bile yaptıramadım sürekli kusmaktan. Hepsi geçti artık zofersiz yaşayabiliyorumBnde olydim cnm sabah aksamdi. 5 6 ayimdan sonra yarim yaptim sonra ceyrek yaptim. Bagimli olmayim die. Bi kac kez icmeden denedim o gunum zehir oldu.![]()
Cok nadirde olsa bazi kadinlar sancilarini hissetmiyorlar annem gibi bizi agrisiz dogurmus ama diyorki bi sikinti geliyrdu oyle anliyordum doguracagimi diyor.takip et bakalimKızlar kasılmalar sancı sayılıyomu yani
Dk vs tutcakmıyız? Çok sık oluyo da son 1 saattir
Insalllaaahhhhhhhh odama gectigimde ilk bakcagm sey o olck bu bogazimdaki baski ogurme hissi gtmismi .. cok zor ya. Bnde sekeri sirf o yuzden yaptiramadim. Zaten kusuyorum bide oralarda ac karninaydi tok karninaydi derken sefil olurum hic eziyet edemem kendime demistim. Ben bide ameliyat oldum hamileyken 6. Ayimda ameliyat sirasindaki ilaclari hep ac karna yuttumBen de denemiştim ama dediğin gibi mümkün olmadı hatta şeker yüklemesi bile yaptıramadım sürekli kusmaktan. Hepsi geçti artık zofersiz yaşayabiliyorumdoğumdan sonra hemen hissedeceksin farkı
bence onlar doğum sancısı değil canım yoksa bir aydır sürer miydi hiç böleArasi kisa degil 1 dkkadan az degil 3 dkkayida buluyo 5 dkkayida sonra hafifleyip ya tamamen gidio diger kasintiya kadar yada hafifliyo ole devam edio.
Yok bu 2 gundur bole.cnm. 1 aydir olan devamli oluyodubence onlar doğum sancısı değil canım yoksa bir aydır sürer miydi hiç böle