2016 Aralık Anneleri

Kizlar o bise degil merk etmeyin ben diyorum size. Ben gittim sirf onun icin 120 lira sacma bi teste verdim geldim.. aynisi oluyo dediginiz yunurta aki gbi degil idrar kacirmis gbi ustundende kremsi bse
O zmaan bedoktora bisey söylemem suyu az da der zaten simdi ben dedim die gereksiz test yaptirmasjn

Evt bende merak.ediyorum neden die sürekli bezim ıslak ve akıntı beyaz kremsi.sekilde yumurta akı değil bi de çok yoğun bi ara bacağından aktı iki uç damla
Ilk hamileligimde cok akintim gelmezdi bunda cok akintim oluyor ama su gelmesi farkli akinti gibi degil bildiginiz su geliyor.eger bebegin kesesi patladiysa bardaktan bosalir gibi ama patlama degilde sadece delinme olduysa sizinti seklinde azar azar.benim patlamisti bardaktan bosalir gibi

Kizlar bu su patlatma isi nasi yapilio hastanede. Birine makasla yapmislarda :KK43:( :eek:
Nasıl patlatiyorlarsa hissetmiyorsun sen sancilandigin için ne muayene ne patlatma ne başka birşey sancı o kadar çok ki herşeyi bastırıyor ben ne.muayeneleri ne dikişi ne kesiyi hiç bisey anlamadım sadece sancı mahvetti beni :( ayıldım bayıldım dünyam karardı ben artık kaldiramam dedim bir anda doktorun elinde yılan gibi ince uzun bisey gordum sanki o an bebeğim değilde ben doğdum sanki 10 sn önce o öldüren sanciyi çeken ben değildim :)

Ilk hamileligimde cok akintim gelmezdi bunda cok akintim oluyor ama su gelmesi farkli akinti gibi degil bildiginiz su geliyor.eger bebegin kesesi patladiysa bardaktan bosalir gibi ama patlama degilde sadece delinme olduysa sizinti seklinde azar azar.benim patlamisti bardaktan bosalir gibi
Ya camasirda ya bezde ıslaklık görüyorum üzerinde de akıntı :/ o ıslaklık kurusa bile izi belli oluyor koku da yok

Onu hissetmiyorsun bile drdan dra degisiyor bazisi iyice dogum ilerleyince patlatiyor bazisi dogumun basinda.cogunda kendliginden patliyor zaten.zaman daraldikca insanin merakida artiyor demi
Ne blim ya makas diyin sok oldum.
O zmaan bedoktora bisey söylemem suyu az da der zaten simdi ben dedim die gereksiz test yaptirmasjn
Aynen canm bise soleme sen o bakar anlar zaten.
Nasıl patlatiyorlarsa hissetmiyorsun sen sancilandigin için ne muayene ne patlatma ne başka birşey sancı o kadar çok ki herşeyi bastırıyor ben ne.muayeneleri ne dikişi ne kesiyi hiç bisey anlamadım sadece sancı mahvetti beni :KK43: ayıldım bayıldım dünyam karardı ben artık kaldiramam dedim bir anda doktorun elinde yılan gibi ince uzun bisey gordum sanki o an bebeğim değilde ben doğdum sanki 10 sn önce o öldüren sanciyi çeken ben değildim :)
Anladim cnm valla ne bliyim ya.
Canım ebe anlattı tığ gibi birşeyle oluyor öyle makas falan değil korkutmuşlar resmen...
Him ins ewde patlar ama nedense de hic ole suyum gelcekmjs gbi hssetmiorjm ben
Ya camasirda ya bezde ıslaklık görüyorum üzerinde de akıntı :/ o ıslaklık kurusa bile izi belli oluyor koku da yok
Kiz ayni seyden bahsedioruz bndede tipki bole. Merklanma bse degl o

Kac dkka cann. Ben 30 dkka.

Gozun aydinn cnmmm kurtuldun hadi sira bizlerde insallahhhh

Ayy insallah ikimizde ayniymisiz meger bnde suya hasretm yaa :KK43:

Aynen kuzum herkes gozunu dikti doguruyonmu die bana bakio. Ama bnm sancilar kasilmalar epey artti artik ayakktayken bile hisseder oldum. Yarim saatte bi gelio iyce duzene girip dusmesni bekliorum artik dogurmak istiorum :KK43:
Hiç merak etme tatlım doğumla birlikte çok rahatlayacaksın ben şimdiden bulantılarımı unuttum bile ki hamileliğimin 6.haftasından son güne kadar zofer kullandım.

Kızlar aranızda benim gibi herşeye ağlayan var mı :( bir de alıngan...az önce eşime estim gürledim...zaten hep son söyleyeceğini ilk önce söyler ama şu an hassas bir dönem yine sonunu dinlemeden öfkelendim...bir geçseydi şu zamanlar...lohusalığı düşünemiyorum şu an böyleyse...

Bizde son temizligimizi yaptik, doguma haziriz da bakalim bizim sisko prenses gelmeye niyetlimi? Kuzenim ve bir arkadasim icime dogdu ayin 5inde doguracaksin demislerdi bende son bi beden temizligi yapayim dedim bakalim insallah saglikls gelir. Yarinda sabah dr kontrolum var. Guzel haberler alalim hepimiz insallah

Kızlar aranızda benim gibi herşeye ağlayan var mı :KK43: bir de alıngan...az önce eşime estim gürledim...zaten hep son söyleyeceğini ilk önce söyler ama şu an hassas bir dönem yine sonunu dinlemeden öfkelendim...bir geçseydi şu zamanlar...lohusalığı düşünemiyorum şu an böyleyse...

Bende ayniyim canim merak etme. Umarim eski halimize donerizz :işsiz:

Hadi ya.sende gununden once dogurursun gibime geliyor
Insalllahhhh :))) bana kalsa ben bi kac gune bekliyorum. Sancilarim 30 dkka 20 dkka arasi gidip gelmeye basladi cunk.
Hiç merak etme tatlım doğumla birlikte çok rahatlayacaksın ben şimdiden bulantılarımı unuttum bile ki hamileliğimin 6.haftasından son güne kadar zofer kullandım.
Ayyy inanmiorum bu kdr olurr bnde ayniyim yaa 6. Haftada bi basladi hala zofer kullaniorum ceyrekde olsa iciorum onu

Back