• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallah :KK66: cok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam :KK66:
ayyyy cok sevindim kizzzzz :) Gozun aydin cnmbenimmmm

Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Masallah cnmbenim cok sukur kavusmussun darisi biz bekliyenlere insallah:)

Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallah :KK66: cok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam :KK66:

Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz

Gozunuz aydin. Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bize olsun insallah :)

GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN
ÖZEL OLACAK AMA
CANIM HANGİ POZİSYON DA DENEDIN ZOR OLUYOR BENİM BİDE VAZELIN KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUM BI ZARARI OLUR MU BİLMEM.
Canim dizlerinin uzerine oturup affedersin acik konusacam domalacaksin boyle is bittiginde hemen uzan sabaha kadar kalkma. Tuvalete git sadece .

jtaime020626 jtaime020626 gpzun aydin bebisimm hadi kurtuldun valla.. iki gun ara vermistim bugun tekrsrladim dedigini . Dedigin gunden beri yapiorum zaten gun asiri bazen ust uste . Insallah baslar bakalim hayirlisi .. zaten sonrasinda baya bi sanci baslangici oluyo.
Anladim canim dedigim gibi hemen kalkma yat uyu sadece tuvalete kalk ;)

Canim hayirli olsun bugun bende dogum yaptim dogum gunleri ayni bebislerimizin. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah hepimize ;)

Iyi geceler kizlar.
Cok sukur simdi biz iyiyiz odamizdayiz ;)
Merak edenlere soyluyorum benim suyun torbasi tam patlamamisti doguma yakin ebe patlatti tıg gibi şişle tabi epidural aldigim icin hic bisey hissetmedim ;) suni sanci aldim ve boylece dogumum hizli oldu. ;) guzel bir dogumdu gülerek dogurdum Rabbime sukurler olsun ki ;)
Daha sonra iyice detayli yazarim insallah ;)
Size tavsiyem mutlaka epidural alin cok rahatliyorsunuz ;) ben 2 3 tane daha dogururdum ard arda ;) :D oglum gecen hafta 2800 gr'di ulturasonda. Masallah 3.570gr dogdu ;) Rabbime sukurler olsun o yuzden ulturasona kafayi takmayin kizlar ;) neyse herkese iyi geceler grsrz .

Canim dizlerinin uzerine oturup affedersin acik konusacam domalacaksin boyle is bittiginde hemen uzan sabaha kadar kalkma. Tuvalete git sadece .
Kiz bacim 10 dkkalara 15 dkkalara dustum bi.anda. ve bende dedigin gbi yapiodum. Bugunde oldu ondn mi azittiki

Bebeğim neden az oynuyor ki :/ ya sukrediyorum kontrolün var dün akşamdan beri sesi.sedasi çıkmıyor meraklandim :/ eskiden uzaninca durmazdi

Bebeğim neden az oynuyor ki :/ ya sukrediyorum kontrolün var dün akşamdan beri sesi.sedasi çıkmıyor meraklandim :/ eskiden uzaninca durmazdi
Yerleri daralıyo ya korkutuyolar bizi benimki bi ara hiç durmazdı ne zaman uyansam o zaman bile kıpır kıpır dı şimdi arada oynuyo karnımı dertleştirmeye başladı oynamak yerine

Back