2016 Aralık Anneleri

Maas
Maasalh subhanalllah darisi bize ya hayal.ettigim.givi.bir dogum yapmissin ne guzel allah bağışlasın darisi bize insallah

KIZLAR BUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI NTS SANCI ÇIKMADI PAŞAM 3150 gr olmuş 38+1 iz bakalım bekliyoruz normal bi şekilde birde doktora sordum aşağıya bıçak saplanır gibi ağrı oluyo dedim normal dedi ama bugün akşama kadar gezdim belime çok fena ağrı girdi yaa dinlenince geçti ŞÜKÜR

Cnm 37. Haftada iki günde bire düşürdük. Tam 38. Haftada bebeği aldı doktor . Doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği

Takma esini cnm ya olabilir.ilkkez muayene oluyorsundur bende p.tesi.olcam.dogum.yapmama ragmen cekiniyorum.ben bilenyani

B Beyaz Kamelya
Canim gecmis olsun.
Seni cok iyi anliyorum
Evde cocuk varken dinlenmek imkansiz yokmu annen yada kayinvaliden kizinla ilgilene bilcek bi yakinin gun icinde seni dinlendirecek birileri.

Tesekkur ederim canim. Cok sukur ikisi de yakinimda. Simdiden onlara da yuk olmak istemiyorum. Durumdan bahsetmedim bile. Tabi kendimi iyi hissetmezsem mecburen soylerim

Ayy ayni ben hic ne agri var ne sizi . Dedigin gibi is flan yaparken bide yururken agrisiz kasilmalarim var. Belirti sadace bu benim kesin suyum gelecek yine ilk oglumdada boyle oldu son gune kadar hic bisey yoktu

Ayni benimki :) 1 kez onsuz doktora gittim cok uzuldu. 9 aydir her kontrolde beraberiz :) utanmasa ultrasondan bakin benimm karnimada diyecek :)

Ayni benimki :) 1 kez onsuz doktora gittim cok uzuldu. 9 aydir her kontrolde beraberiz :) utanmasa ultrasondan bakin benimm karnimada diyecek :)

Canim ilkinde yasadigim icin bunda hep uzak tutmaya calistim.
Hic unutmuuorum kizima hamileyken
Survivorsa etci nusret usta dan et odulu kazandilar.
Ertesi gunu zor etti esim.
Nusrete gidip bi ay evime alacagim et parasini 2 tabaga verdik geldik.

sağol canım benim
Aslında ilk kızım da 3200 doğdu,sonrasında 10 aya kadar ayda 800gr civarı aldı hep hani öyle tosun gibi doğurabilen biri değilim de bugüne kadar güzel güzel almıştı ondan da bozuldum biraz
Hayırlısı sağlıklı çok şükür, sağ salim de kucağıma alayım yeter

Allahin izniyle saglikla alirsin kucagina yavrunu
Guzel haberlerini bekliyorum

Ayy ayni ben hic ne agri var ne sizi . Dedigin gibi is flan yaparken bide yururken agrisiz kasilmalarim var. Belirti sadace bu benim kesin suyum gelecek yine ilk oglumdada boyle oldu son gune kadar hic bisey yoktu
Önce sancım gelsin istiyorum, suyum önce gelirse sezaryen olurum gibi bir korkum var niyeyse aman zaten bu hamilelik ne endişe yüklü bir dönemmiş ya

Birak birak o simdi inanmio dogurcam bak yakin diorum. Bu kdr kasilmiodum sirtima da agri vuruo diorum inanmio. Ard ard agrili sancilar girio dkka tutmaya basladim gene. Saka maka derken dedigin olck annem gelirken doguma gtcem haha :)

Selam kizlar simdi doktordan geldim. 3cm acilmam olmus cok sukur, %80'de yumusama varmis. Moralim duzeldi biraz, kizimla kavusmamiz yakin sanki :) Doktor biraz elle masajda yapti rahime dogumu hizlandirsin diye. Bakalim ise yarayacak mi :)
Ay haydi hayirli.haberlele insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…