2016 Aralık Anneleri

Selam kizlar simdi doktordan geldim. 3cm acilmam olmus cok sukur, %80'de yumusama varmis. Moralim duzeldi biraz, kizimla kavusmamiz yakin sanki :) Doktor biraz elle masajda yapti rahime dogumu hizlandirsin diye. Bakalim ise yarayacak mi :)
Aaa ne guzel yarina gelirr :)) nst nasil canm

Önce sancım gelsin istiyorum, suyum önce gelirse sezaryen olurum gibi bir korkum var niyeyse :KK43: aman zaten bu hamilelik ne endişe yüklü bir dönemmiş ya
Kiz alakasi yok. Ben kendim yasadim ilk once suyum geldi sonrada sancilarim. Cok sukur normal dogum yaptim hic bi sıkınti olmadan. Bilinc altina oyle kaydetme oyle edersen oyle olur. O yuzden normal dogumu dusun bir avazda kurtuldugunu dusun ;) ben hep oglumun dogumunu hayal ediyorum cunku guzel dogum olmustu. Insallah buda oyle olur Rabbim insallah kolay kurtarir hepimizi ;)

Birak birak o simdi inanmio dogurcam bak yakin diorum. Bu kdr kasilmiodum sirtima da agri vuruo diorum inanmio. Ard ard agrili sancilar girio dkka tutmaya basladim gene. Saka maka derken dedigin olck annem gelirken doguma gtcem haha :)
Ayy hadi insallah kiz . ;) ne guzel insallah bu gece kurtulursun hayirlisiyla. ;) hadi yine benden once doguracan :D

Selam kizlar simdi doktordan geldim. 3cm acilmam olmus cok sukur, %80'de yumusama varmis. Moralim duzeldi biraz, kizimla kavusmamiz yakin sanki :) Doktor biraz elle masajda yapti rahime dogumu hizlandirsin diye. Bakalim ise yarayacak mi :)
Ayyy hadi hayirlisi canim. Insallah bir avazda doguruverirsin .insallah daha fazla beklemez prensesin ;)

Banada sezeryan onerdi ama 37. Haftanda igneyi birak diyo 39 a sezeryan verdi. Aniden suyun gelirse sezeryana alamayiz dedi. Tup bebek merkezide birakabilirsin diyo ama ben ben cok endiseliyim 2 hafta onceden birakmak riskli geliyor. Sizin kacinci haftada alindi bebek
Bana doktorum hic birakmicaz dedi.nnormalde aksam 9.30 da vuruyom igneyisezaryenden birgun oncesi sanirim sabah saatinde vuricam ve ertesi sabah sezaryen olacak

Hiç belirtim yok canım ya, sadece ağrısız kasılmalar oluyor arada, çok yorulunca filan. Bir de yürüyünce sürekli çişim geliyor gibi oluyor baskıdan, belki 20 yi geçiyordur wc ye gidişim. Bugün hava soğuk diye yürüyüşe çıkamadım zaten içim hiç rahat değil :KK43:
Her gün çıkıyor musun normalde canımm yürüyüşe ne kadar yürüyorsun

Ay doktora sordum bu cocuk son gunu gecirirse napicaz diye. Bekleriz dedi 1 hafta daha ben beklemek istemiyorum. Ya kakasini yaparsa. Ya yerse. Ama acilma yoksa da sezeryan olcak. Amann iyice kafam karisti :(

Canim ilkinde yasadigim icin bunda hep uzak tutmaya calistim.
Hic unutmuuorum kizima hamileyken
Survivorsa etci nusret usta dan et odulu kazandilar.
Ertesi gunu zor etti esim.
Nusrete gidip bi ay evime alacagim et parasini 2 tabaga verdik geldik.

Seninkide fenaymis baya :)

Cok sevndm canim. Masaj nasil oluyor? Canin yandimi cok?

Kiz alakasi yok. Ben kendim yasadim ilk once suyum geldi sonrada sancilarim. Cok sukur normal dogum yaptim hic bi sıkınti olmadan. Bilinc altina oyle kaydetme oyle edersen oyle olur. O yuzden normal dogumu dusun bir avazda kurtuldugunu dusun :KK66: ben hep oglumun dogumunu hayal ediyorum cunku guzel dogum olmustu. Insallah buda oyle olur Rabbim insallah kolay kurtarir hepimizi :KK66:

Dogumunu anlatrmisin canimm.bizde motive olalim

Ay doktora sordum bu cocuk son gunu gecirirse napicaz diye. Bekleriz dedi 1 hafta daha ben beklemek istemiyorum. Ya kakasini yaparsa. Ya yerse. Ama acilma yoksa da sezeryan olcak. Amann iyice kafam karisti :KK43:
Valla cnm.ole.bi durumda bende bekleme taraftari degilim hem kendimi hem onu dusundugum icin. . Ama sukurki acilma var 2 de olsa onla suni deneme sansim olck. Ins ole bi durum olmaz olcak olursada olduktn sonra sezeryana donmez. Insallah.. ama 13 gun var suan 15 aralkta acilmada artis sanci vsde olmazsa dr la konusup sartlarim uygunsa suni deneyelim dicem.

Ayyy gercekten cok sık kasilma sancili olmaya basladi. Nasi anlicmki yalanci olmadigini sure tutma haricinde. Dusa grsem diorum hic gozum yemio .

Valla cnm.ole.bi durumda bende bekleme taraftari degilim hem kendimi hem onu dusundugum icin. . Ama sukurki acilma var 2 de olsa onla suni deneme sansim olck. Ins ole bi durum olmaz olcak olursada olduktn sonra sezeryana donmez. Insallah.. ama 13 gun var suan 15 aralkta acilmada artis sanci vsde olmazsa dr la konusup sartlarim uygunsa suni deneyelim dicem.

Cnm sende en azindan acilma var. Bende o da yok. Suni denemem oyuzden.. gelmezse direkt sezeryan isticem ama son tarihten sonra bekleme taraftari doktorum sanirim ama ben istemiyorum. Zaten yeterince bunaldim. E bebek icin de riskleri varsa ne gerek var. Normal diye direttik cocuk cikmiyo napim :)

Back