BEN de olumsuz herşeye kulak tıkayıp o kadar gazladim ki kendimi iple çekiyordum doğumu :) çok şükür. Zevkle doğurun inşallah...
Amin canim insallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN de olumsuz herşeye kulak tıkayıp o kadar gazladim ki kendimi iple çekiyordum doğumu :) çok şükür. Zevkle doğurun inşallah...
Canım bundan 2 hafta önce benimde sancılarım çıktı. Aklında bulunsun idrar yollarında enfeksiyon varsa da sancı cikiyor. Tedavi oldum sancılarda cikmadi. Bilseydim tahlilimi daha önce yaptırırdim.Hayırlı cumalar guzel anneler. Gece kendimi cok kotu hissettim. Siddetli karin agrim vardi. Aradan 1 saat gecti, bel ve kasik agrisi da eslik etti. Agladim resmen. Sabaha kadar gecmedi. Mesai baslayinca randevusuz doktoruma gittim. Ultrasondu nst idi derken sancilarim cikti. Doktor dogumun heran olabilir istirahat veriyorum birde magnezyum, bol bol su ic ve birdaha agrin olursa gece gunduz beklemeden beni ariyosun dedi. Moralim bozuk. Daha erken degil mi dogum icin( Su anda bile kasilmam var hissedebiliyorum
(
Canım bundan 2 hafta önce benimde sancılarım çıktı. Aklında bulunsun idrar yollarında enfeksiyon varsa da sancı cikiyor. Tedavi oldum sancılarda cikmadi. Bilseydim tahlilimi daha önce yaptırırdim.
Hiç belirtim yok canım ya, sadece ağrısız kasılmalar oluyor arada, çok yorulunca filan. Bir de yürüyünce sürekli çişim geliyor gibi oluyor baskıdan, belki 20 yi geçiyordur wc ye gidişim. Bugün hava soğuk diye yürüyüşe çıkamadım zaten içim hiç rahat değilKiz yok mu belirtin. Biseyin. Bende normalde aksamlari oluyodu sanci kasilma. Bugun sabahtan beri hep var.bsska da bse yok bel sirt agrisi bide
Canım bundan 2 hafta önce benimde sancılarım çıktı. Aklında bulunsun idrar yollarında enfeksiyon varsa da sancı cikiyor. Tedavi oldum sancılarda cikmadi. Bilseydim tahlilimi daha önce yaptırırdim.
Ben planlı sezaryen oldum cnm ve doğumdan 48 saat önce bıraktım. Doktorum normal doğumda doğumun ne Zaman başlayacağını bilemeyiz o yüzden sezaryen dedi CnmKizlar kan sulandirici kullananlar kacinci hafta birakti ignesini
Ben planlı sezaryen oldum cnm ve doğumdan 48 saat önce bıraktım. Doktorum normal doğumda doğumun ne Zaman başlayacağını bilemeyiz o yüzden sezaryen dedi CnmKizlar kan sulandirici kullananlar kacinci hafta birakti ignesini
Banada sezeryan onerdi ama 37. Haftanda igneyi birak diyo 39 a sezeryan verdi. Aniden suyun gelirse sezeryana alamayiz dedi. Tup bebek merkezide birakabilirsin diyo ama ben ben cok endiseliyim 2 hafta onceden birakmak riskli geliyor. Sizin kacinci haftada alindi bebekBen planlı sezaryen oldum cnm ve doğumdan 48 saat önce bıraktım. Doktorum normal doğumda doğumun ne Zaman başlayacağını bilemeyiz o yüzden sezaryen dedi Cnm
Tam olarak kaçarsın canımselam tatlı anneler aralık da geldi bizde hala tık yok
acaba ben ne zaman doğurucam hiç bi belirtim yok daha günüm geçicek![]()
Ben ilk defa salı günü alttan muayene oldum eşim odayı terketti dayanamam diye :))))
Yalnız gerçekten böyle bi psikolojik durum var biliyor Musun babanın da hamilelik geçirmesi. Bazısının karnı bile şişiyormuş komedi gibi :)
Merhabalar, doktordan geldim şimdi
14 aralık sabah 8e bekliyorum dedi
Bebeğim 15 günde 250 gr kadar almış, 2800 olmuş,geçen sefer bir haftada almıştı bu kadar, biraz az almış dedi, ben de 1 ayda 1 kg almışım
Napsam 12 günde ne yiyip içesem de kilo alsa minnoşum![]()