2016 Aralık Anneleri

Bu tarihlerde yapilan ultrason ölçümleri yaniltici oluyor bugun dr.umda söyledi ayni şeyi. Ilk bebegimde olcumde 3.300 çıkıyordu 3700 doğdu..Boy icinde ayni sey geçerli.
Kendimi cok agirlasmis hissediyorum.Midem berbat,nefes alirken sorun yaşıyorum sanki tam kapasiteyle alamiyormusum gibi.uyuyamiyorum.
Son zamanlar zor geçiyor.Hayirlisiyla saglikla kucagimiza alsaydik insallah.
Ilk bebis 37+2 de gelmisti bakalim bu küçük hanim ne zaman teşrif edecek

Gozun aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin inşallah:))))

AMİN CANIM İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN

Ayyy ne guzell cnmm gozunn aydinn. :)

cnm gozun aydin :) Dogumundan biraz bahsedermisin.. nasil gelisti hersey :) merak icindeyiz bizlerde

sukufelale sukufelale canim hayirli olsun Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi kiz sen dogur ben cok rahatlicam:super: @serpil89 canim ben 36+0 da ayrildim ama evde tek bir gun bile beni bunalima sokuyo gercekten 1 haftada bile o kadar sikildimki anlatamam dayanabildigin kadar devam et en azindan zaman cabuk geciyor AzRASILAM AzRASILAM ben zaten 10 kilo aldim onu da verirsem super olur ya heves ettim su an:halay: @mihaelamarta agrisiz sizisiz dogumlarin olsun insallah. Valla zaman gecmiyo gecmiyo hava da kotu surekli bir depresif mooddayim:işsiz: evde is de yaptirmiyolar iyice sikildim.. benim de kasiklarim agrimaya basladi zaten. Dun gece de ruyamda bebis karnimi kendi kendine yirtmis elini cikarmis guya ben de sokaklarda tek basima taksi bulmaya calisiyodum:KK17: psikolojimiz normal degil zmanimiz gelsin de saglikla bebeklerimizle bitirelim su gebelik surecini insallah

Gozunuz aydin. Saglicakla buyusun insallah :))

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüsün küçük Ayşecik, maşallah ikinize de :KK66:

Oy masallah ya normal dogumu duyunca bi seviniyorum sira bize geliyo insallah.
Gozunu aydinn :)

Ma

Allah analı babalı büyütsün canımm

sukufelale sukufelale gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin:nazar::nazar:
kızlarımız adaş olacak inşallah:KK200:

Süpersin cnm tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Ancak yazabildim :) güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

benim içimdeki seste hep öle diyodu canım dur 36 haftalık olsun dur 37 dolsun derken 40 a girdik bu sefer de neden doğmuyo artık tribine girmiş bulunmaktayım:KK45::KK45:
Aynen ya Bende erken Doğumdan çok korkuyordum şimdi de ya geç kalırsa sezaryen olmak zorunda kalırsam diye tırsıyorum ;) hayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğarlar inşallah bebeciklerimiz :)

Aynen ya Bende erken Doğumdan çok korkuyordum şimdi de ya geç kalırsa sezaryen olmak zorunda kalırsam diye tırsıyorum :KK66: hayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğarlar inşallah bebeciklerimiz :)
Kiz yok mu belirtin. Biseyin. Bende normalde aksamlari oluyodu sanci kasilma. Bugun sabahtan beri hep var.bsska da bse yok bel sirt agrisi bide

Bana da gelen giden 5inde dogurcan icimize dogdu diyorlar bakalim hayirlisi :)
Esime dun soruyorum icine ne doguyo die 8 9 falan 10 ole doguyo dio . Aman saol icine dogan icinde kalsin 10 u geldikten sonra 5 gun daha beklerim dedim :)).:KK30: Insan 3 4 falan derdi dedim. 7 sinde maas alcan ya ondan demi dedim yok ne alaka dio. :KK70:Daha dogurmicksin bak senin vaktin var daha dio. Ya git sus hic destek degilsin sinire bogma beni dedim. :KK67::KK42:

Su yazi beni o kadar motive etti kii anlatamam :)
O kadar olumsuz konusan kisilerden sonra ilac gibi geldi. Insanin doguruveresi geliyo. :)
Insallah bizimde bole guzel.anilarimiz olur.
BEN de olumsuz herşeye kulak tıkayıp o kadar gazladim ki kendimi iple çekiyordum doğumu :) çok şükür. Zevkle doğurun inşallah...

Esime dun soruyorum icine ne doguyo die 8 9 falan 10 ole doguyo dio . Aman saol icine dogan icinde kalsin 10 u geldikten sonra 5 gun daha beklerim dedim :)).:KK30: Insan 3 4 falan derdi dedim. 7 sinde maas alcan ya ondan demi dedim yok ne alaka dio. :KK70:Daha dogurmicksin bak senin vaktin var daha dio. Ya git sus hic destek degilsin sinire bogma beni dedim. :KK67::KK42:

Aynen ya 10una beklemeyelim :) benimkide diyor maaslari hsaplayayim dagitayim oyle dogur. O da ayin 5ini bekle diyor :) ondan sonrada izne ayrilirim dedi yillik iznini kullanmadi cunku. Babalik izniyle 3 hafta falan yanimizda olcak insallah :)

Back