- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
benim içimdeki seste hep öle diyodu canım dur 36 haftalık olsun dur 37 dolsun derken 40 a girdik bu sefer de neden doğmuyo artık tribine girmiş bulunmaktayımGunaydın anneler ve lohusalar
Içimden bi ses benim kız erken gelecek diyor ama bilemiyorum
Gozun aydın canım rabbim sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin inşallah:))))
AMİN CANIM İNŞAALLAH RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN
Ayyy ne guzell cnmm gozunn aydinn. :)
cnm gozun aydin :) Dogumundan biraz bahsedermisin.. nasil gelisti hersey :) merak icindeyiz bizlerde
sukufelale canim hayirli olsun Ediz Enesin Annesi kiz sen dogur ben cok rahatlicam @serpil89 canim ben 36+0 da ayrildim ama evde tek bir gun bile beni bunalima sokuyo gercekten 1 haftada bile o kadar sikildimki anlatamam dayanabildigin kadar devam et en azindan zaman cabuk geciyor AzRASILAM ben zaten 10 kilo aldim onu da verirsem super olur ya heves ettim su an @mihaelamarta agrisiz sizisiz dogumlarin olsun insallah. Valla zaman gecmiyo gecmiyo hava da kotu surekli bir depresif mooddayim evde is de yaptirmiyolar iyice sikildim.. benim de kasiklarim agrimaya basladi zaten. Dun gece de ruyamda bebis karnimi kendi kendine yirtmis elini cikarmis guya ben de sokaklarda tek basima taksi bulmaya calisiyodum psikolojimiz normal degil zmanimiz gelsin de saglikla bebeklerimizle bitirelim su gebelik surecini insallah
Gozunuz aydin. Saglicakla buyusun insallah :))
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüsün küçük Ayşecik, maşallah ikinize de
Oy masallah ya normal dogumu duyunca bi seviniyorum sira bize geliyo insallah.
Gozunu aydinn :)
Ma
Allah analı babalı büyütsün canımm
sukufelale gözünüz aydın
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin
kızlarımız adaş olacak inşallah
Ancak yazabildim :) güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimSüpersin cnm tebrik ederim
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Aynen ya Bende erken Doğumdan çok korkuyordum şimdi de ya geç kalırsa sezaryen olmak zorunda kalırsam diye tırsıyorumbenim içimdeki seste hep öle diyodu canım dur 36 haftalık olsun dur 37 dolsun derken 40 a girdik bu sefer de neden doğmuyo artık tribine girmiş bulunmaktayım
Kiz yok mu belirtin. Biseyin. Bende normalde aksamlari oluyodu sanci kasilma. Bugun sabahtan beri hep var.bsska da bse yok bel sirt agrisi bideAynen ya Bende erken Doğumdan çok korkuyordum şimdi de ya geç kalırsa sezaryen olmak zorunda kalırsam diye tırsıyorumhayırlısıyla vaktinde sağlıkla doğarlar inşallah bebeciklerimiz :)
İçimden sanki beklemeyecek gibi geldi nedense arada kasılma oluyor burda da okuyorum ya ondan etkilendim galibabenim içimdeki seste hep öle diyodu canım dur 36 haftalık olsun dur 37 dolsun derken 40 a girdik bu sefer de neden doğmuyo artık tribine girmiş bulunmaktayım
Bakalim bizim tezimiz tutcakmi. Ben 3 unde 4 unde en gec 1 ile 7 arasi gelir demistim..
selam tatlı anneler aralık da geldi bizde hala tık yok
acaba ben ne zaman doğurucam hiç bi belirtim yok daha günüm geçicek
Esime dun soruyorum icine ne doguyo die 8 9 falan 10 ole doguyo dio . Aman saol icine dogan icinde kalsin 10 u geldikten sonra 5 gun daha beklerim dedim :)).Bana da gelen giden 5inde dogurcan icimize dogdu diyorlar bakalim hayirlisi :)
Bunu bide arasanda o minik pasaya sesli iletsen :)Gozun aydin canim.hadi bakalim dogsun minik pasamiz
BEN de olumsuz herşeye kulak tıkayıp o kadar gazladim ki kendimi iple çekiyordum doğumu :) çok şükür. Zevkle doğurun inşallah...Su yazi beni o kadar motive etti kii anlatamam :)
O kadar olumsuz konusan kisilerden sonra ilac gibi geldi. Insanin doguruveresi geliyo. :)
Insallah bizimde bole guzel.anilarimiz olur.
Ewt bnde dun bunnu dedim sezeryan sadece tarihten sebep iyi die.Ya kizlar su 9 ay gecip gittide su son 15 gun nasil gececek bakalimmm. Sezeryan bazen tarih belli oldugu icin iyi geliyor.
Esime dun soruyorum icine ne doguyo die 8 9 falan 10 ole doguyo dio . Aman saol icine dogan icinde kalsin 10 u geldikten sonra 5 gun daha beklerim dedim :)).Insan 3 4 falan derdi dedim. 7 sinde maas alcan ya ondan demi dedim yok ne alaka dio. Daha dogurmicksin bak senin vaktin var daha dio. Ya git sus hic destek degilsin sinire bogma beni dedim.
Bunu bide arasanda o minik pasaya sesli iletsen :)
Ewt bnde dun bunnu dedim sezeryan sadece tarihten sebep iyi die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?