Yne 400 ilac parasi kesn olmasi lazm yani saol canm ona gore hazirlikli geliym hersey normaldr umarmfa hafta icine verr transfer gnunu sizde hersey normalse pazartesi 15.gnum ne zamana verr acaba sali carsambaya verrmi yaBen transferden sonra hastaneden 12 günlük aldım 280 mi 380 mi neydi? Pozitif alıp ilaçlara devam et deyince bi 180 tllik daha aldım.ama benim geçen tedaviden kalan ilaçlarımda vardı.bikaç tanesini almadım.
Benim 16.gündü transferim. Bakalım sana nezaman diycekYne 400 ilac parasi kesn olmasi lazm yani saol canm ona gore hazirlikli geliym hersey normaldr umarmfa hafta icine verr transfer gnunu sizde hersey normalse pazartesi 15.gnum ne zamana verr acaba sali carsambaya verrmi ya
Ya varya ins sali gunune verr pazar gunude esim gelr alir beni benm ailem istanblda oturuyo ben kirklarelinde uzun suredr annemlerdeym artk mahalledekiler diyoms acaba aralarimi bozk bosancaklarmi hep annesinde eger cumartesiye falan verrse yne donucm esimle gelirim byle insanlara uyuz oluyrm sali derse ohh ne guzl olr en yakn arkadaslarmada tup bebek demedm tedavi dedm byle sinir oluyrm kendi kendimeBenim 16.gündü transferim. Bakalım sana nezaman diycek
Kizlarrr simdi verdim kani bi saatt sonra gorusuruzzzzAaa bilmiyodum. Tamam 1 saat bile Sürmez ozama hemencik yaz bize
Sagol canım.ayy beraber bekliycez senle desene aramızda bir iki gün anca olurHadia hayrlisi olsn canm benimde pazartesi gunu bakilip transfer gnu verilcek
Allahhhhhhh ... haydi halaya bi gebiş daha geliyo..
Ay en kuzum olsn 1-2 gunden bsi olmaz pizitfleri gorelimdeSagol canım.ayy beraber bekliycez senle desene aramızda bir iki gün anca olur
ayy inşallah bir hafta sonra düğün var zati bebişimle ilk aktivitem olacak
Kızlar bana 5 günlük monodox kapsul yazıldı siz kullandınız mı? Antibiyotik ya endişe ettim
mavimli nerdesin kıs
gaziliii sende görünmüyosun canım hersey yolundadır inşallah
Ouyyy yavrum benim yaKizlarr malesef negatif((
Uzuldum canim hakkinda hayirlisi olsun yine denersinKizlarr malesef negatif((
Dondurulmuşun var mı canımKizlarr malesef negatif((
Yok valla yilmadim canimm.esim cok uzuldu yine ona uzuldum sadece.yoksa aldim kahvemi sigarami rahat rahat iciyorum.stres bitti sonunda:)Ouyyy yavrum benim yarabbim güç versin. Ama yılmak yok
Evet canim iki tane var dondurulmusum.artik onlara kismet.belki buz bebislerim ugurlu gelir bana.iki uc aya onlara baslarim artikkDondurulmuşun var mı canım
İnşallah yeni tedavinde bebişin gelir
Kendini toparlayıp dimdik mucadeleye devam et bir gun sende elbet anne olacaksın şimdi zamanı degilmiş
Canim hayirlisi olsun insallah yeni denemende bebeklerine kavusrsn..Rabbim yardimcimiz olsun.Evet canim iki tane var dondurulmusum.artik onlara kismet.belki buz bebislerim ugurlu gelir bana.iki uc aya onlara baslarim artikk
Canım ya üzüldüm ama pes etmek yok daha güçlü devam edeceksin yola inşallahKizlarr malesef negatif((
Anne demek güç demek. Biz sadece cok erken basliyoruz guclu olmaya. Ama biz anneligi tam anlamiyla hakedenlerden olucazYok valla yilmadim canimm.esim cok uzuldu yine ona uzuldum sadece.yoksa aldim kahvemi sigarami rahat rahat iciyorum.stres bitti sonunda:)
Yaaaa offff.. nasip değilmiş demek ki...Kizlarr malesef negatif((
Bana da verdi doktor transfer öncesi antibiyotik..enfeksiyon falan olmasın transfer gününde diyedir..Sagol canım.ayy beraber bekliycez senle desene aramızda bir iki gün anca olur
ayy inşallah bir hafta sonra düğün var zati bebişimle ilk aktivitem olacak
Kızlar bana 5 günlük monodox kapsul yazıldı siz kullandınız mı? Antibiyotik ya endişe ettim
mavimli nerdesin kıs
gaziliii sende görünmüyosun canım hersey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?