- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 36
Buz bebiş iyidir buz olsun...benim şansım buzda döndü sıra sende..Evet canim iki tane var dondurulmusum.artik onlara kismet.belki buz bebislerim ugurlu gelir bana.iki uc aya onlara baslarim artikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buz bebiş iyidir buz olsun...benim şansım buzda döndü sıra sende..Evet canim iki tane var dondurulmusum.artik onlara kismet.belki buz bebislerim ugurlu gelir bana.iki uc aya onlara baslarim artikk
Insallah canim belki kismetim onlardadirrBuz bebiş iyidir buz olsun...benim şansım buzda döndü sıra sende..
Allah sabır versin cnm üzülme ins bi dahaki sefere daha güzel olurKizlarr malesef negatif((
Amin canim insallahh.sizler dogurana kadar bizler daha buralardayizzz..Allah sabır versin cnm üzülme ins bi dahaki sefere daha güzel olur
Canim pes etmek yok baska bir topikte negatif alan bizler pozitifle tekrar buluscaz ben inaniyorum dedigin gibi kizlarada elbet yetiscez :)Amin canim insallahh.sizler dogurana kadar bizler daha buralardayizzz..
bende düşük over rezerviyle 3 yumurta toplandı 3 embriyo oluştu donduruldu transfer edildi maalesef sonuç negatif oldu.Dun opu yu atlattim.deneyimleriyle korkmamam konusunda beni rahatlatan arkadaslara tesekkur ederim.
Azalmis over rezerve sebebiyle tup bebek surecine giren arkadaslar kac yumurtalarinin toplanip; kac embriyo olustugunu paylasirlarsa sevinirim.
hadi hayırlısı canım benim transfer günün adetin kaçıncı günü olacak? ona göre hesaplayayım ne de olsa 2. günüz bizKızlaaar pazartesi transferim olcak inşallah dondu kuzucuklarım ya alimde ısıtayım
ilkinde sadece bir ikinci sefer dört toplandı üç tane gelişti ikinci gün donduruldu. henüz transfer olmadı.Dun opu yu atlattim.deneyimleriyle korkmamam konusunda beni rahatlatan arkadaslara tesekkur ederim.
Azalmis over rezerve sebebiyle tup bebek surecine giren arkadaslar kac yumurtalarinin toplanip; kac embriyo olustugunu paylasirlarsa sevinirim.
ay çoook heyecanlı saat kaçta transferin? ben de pazartesi öğlen göreceğim doktoru. bakalım transfer tarihi verecek mi?Sagol canım.ayy beraber bekliycez senle desene aramızda bir iki gün anca olur
ayy inşallah bir hafta sonra düğün var zati bebişimle ilk aktivitem olacak
Kızlar bana 5 günlük monodox kapsul yazıldı siz kullandınız mı? Antibiyotik ya endişe ettim
mavimli nerdesin kıs
gaziliii sende görünmüyosun canım hersey yolundadır inşallah
daha zamanı varmış. hayırlı zamanda gelsin bebişin inşallah canım.Yok valla yilmadim canimm.esim cok uzuldu yine ona uzuldum sadece.yoksa aldim kahvemi sigarami rahat rahat iciyorum.stres bitti sonunda:)
Bugün ne korktum anlatamam. Ben 12. Gün Vakfıkebir de test yaptırmıştım 125 çıkmıştı bugün medikal de 152 çıktı. Şok oldum. Ağla ağla içim çıktı. Başka arkadaşın da öyle çıkınca ilk yaptırdığım yerse yaptırdım şükür 360 çıktı. Sanırım makineler farklı olunca oluyormuş. 8 ekime gün aldım inşallah her şey güzel olacak. Hasan Tahsin işinde çok iyi de insan ilişkileri sıkıntılı. Belki hastanede karşılaşırız.Can'ım ben 11 gün Yaptırdım 199 bide 13 gün de 652 çıktı bende su an çok merak ediyorum. Ben Hasan beyi çok seviyorum bana hep güven verdi malum biraz az konuşuyor ama sorularıma yeterli cevap veriyor...ama dediğim gibi ben şu an hamileyim diyemiyorum ama siz diyin:)
Bizim aynı gün mü gösteriyor doğumu cnmBugün ne korktum anlatamam. Ben 12. Gün Vakfıkebir de test yaptırmıştım 125 çıkmıştı bugün medikal de 152 çıktı. Şok oldum. Ağla ağla içim çıktı. Başka arkadaşın da öyle çıkınca ilk yaptırdığım yerse yaptırdım şükür 360 çıktı. Sanırım makineler farklı olunca oluyormuş. 8 ekime gün aldım inşallah her şey güzel olacak. Hasan Tahsin işinde çok iyi de insan ilişkileri sıkıntılı. Belki hastanede karşılaşırız.
Adetin 16. Günü.inşallah hersey yolunda gider.pazartesi arayıp transfer saatini soyleyecekler.ona gore gideceğiz.geneldeay çoook heyecanlı saat kaçta transferin? ben de pazartesi öğlen göreceğim doktoru. bakalım transfer tarihi verecek mi?
Evet ben son adeti baz alıp yaptım takvimi. Inşallah hayırlısı o günleri de görürüz.Bizim aynı gün mü gösteriyor doğumu cnm
güzel pazartesi geliyo bebişlerAdetin 16. Günü.inşallah hersey yolunda gider.pazartesi arayıp transfer saatini soyleyecekler.ona gore gideceğiz.genelde
2-3 arası yapıyorlarmış bakalım..aşırı heyecanlıyım varya sonrasını hiç düşünemiyorum ya bide bugün ilk progestanı vuruldum hiç acıtmadı ama birkaç saattir iğne yerinde agrı hissetmeye basladım bu agrıyı engellemenin yolu yok mu kızlar?test gününe kadar vurulcakmış
Hatta burda gebe olup devam eden var
Off yazık popişime yav
Brilden senden haber bekliyorum canım hayırlısıyla transfer gununuz belli olsun
Sagol canım.ayy beraber bekliycez senle desene aramızda bir iki gün anca olur
ayy inşallah bir hafta sonra düğün var zati bebişimle ilk aktivitem olacak
Kızlar bana 5 günlük monodox kapsul yazıldı siz kullandınız mı? Antibiyotik ya endişe ettim
mavimli nerdesin kıs
gaziliii sende görünmüyosun canım hersey yolundadır inşallah
Canim benim ilk kontrolum sali gunu 20 eylul sen neden gec aldin dr mu oyle soyledi. Evet farkli hastanelerde farkli deger cikiyor hatta ben 11 gun yaptirinca arayip hemsirelere bilgi verince ayni yerde yaptirin dediler. Insallah karsilasiriz neden olmasin icimde bi his senin ogretmen oldgnu soyluyor:)Bugün ne korktum anlatamam. Ben 12. Gün Vakfıkebir de test yaptırmıştım 125 çıkmıştı bugün medikal de 152 çıktı. Şok oldum. Ağla ağla içim çıktı. Başka arkadaşın da öyle çıkınca ilk yaptırdığım yerse yaptırdım şükür 360 çıktı. Sanırım makineler farklı olunca oluyormuş. 8 ekime gün aldım inşallah her şey güzel olacak. Hasan Tahsin işinde çok iyi de insan ilişkileri sıkıntılı. Belki hastanede karşılaşırız.