Ben rüya görmüyorum da sürekli uyanıyorum elim hep karnımda uyanınca sanki bi şey olacakmış gibiEvet 31ağustos benim transfer.. ya bıktım kese kalp atışı rüyaları görmekten sende de oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben rüya görmüyorum da sürekli uyanıyorum elim hep karnımda uyanınca sanki bi şey olacakmış gibiEvet 31ağustos benim transfer.. ya bıktım kese kalp atışı rüyaları görmekten sende de oluyor mu?
Cnim bence devam et kaldigin yerden. Yada doktorunu ara bi görüştransferim ekim sonu canım donduruldu embriyolar opudan sonra.
progestanı sadece 5 gün kullanabildim doktor 10 gün demişti.
bir şey olur mu ki?
Oda var uykum çok kalitesiz artık.sürekli uyanıyorum.yatarken bile bişey olcak sanıyorum.nolcak halimiz ya?Ben rüya görmüyorum da sürekli uyanıyorum elim hep karnımda uyanınca sanki bi şey olacakmış gibi
Valla bugün midem bulandı hiç iştahım da kalmadı ins guzel sonuçlar olurda katlanmaya razıyız ne yapalımOda var uykum çok kalitesiz artık.sürekli uyanıyorum.yatarken bile bişey olcak sanıyorum.nolcak halimiz ya?
Canim ben 8haftalik hamileyim hala kullaniyorum 10.haftaya kadar da kullancam sen niye biraktin kiyok kan sulandırıcı iğne verdi 7 tane onu kullandım bitti de sadece progestan ı 10 gün kullanmadım daha erken bıraktım o sıkıntı olur mu şimdi meraklandım
Hadi bakalım bekliyoruz bir an evvel neşeli haberler ver bize :)Kizlar daha gidemedim.esimin isten gelmesini bekliyorum.illa onunla gidecekmisim.nette yoktu giremedim burayada.off catlicam artik valla
He simdi gordum daha senin transferin olmamis canim tamam o zaman doktorun vardir bir bildigi ben transfer oldun sandim o yizden niye biraktin diye sasirdim kusura bakmaCanim ben 8haftalik hamileyim hala kullaniyorum 10.haftaya kadar da kullancam sen niye biraktin ki
Hamileleri meraklandirmak yoook hadiiio :)))Cesaret edemedi herhalde yine tosun788 .. valla Çatlı'dan hepimiz orta yerimizden.
Aman cnim sonuç güzel olsunda biz bekleriz. Acile gidiceksin dmiKizlar daha gidemedim.esimin isten gelmesini bekliyorum.illa onunla gidecekmisim.nette yoktu giremedim burayada.off catlicam artik valla
Valla heycan mi korkumu bilemiurm bde bsey sorucam bu transferden snra yapilan igneler ilaclar ck fazla tutiyomu ya ben istanbul disindan gelicemde acaba fazla tutarmi ne kdrla gelsrm bilemiyrmİnşallah Can'ım.herşey yolunda olucak merak etme canını da sıkma relax ol lütfen.yeğenimizin gergin bi vücuda transfer edilmesini istemiyoruz.bir olur paralarız seni
Insallahhhhhh canimmmHadi bakalım bekliyoruz bir an evvel neşeli haberler ver bize :)
Aynen valla.zaten hemsireyim ya kendi calistigim hastanede acilde verivercem.:))Aman cnim sonuç güzel olsunda biz bekleriz. Acile gidiceksin dmi
Hadia hayrlisi olsn canm benimde pazartesi gunu bakilip transfer gnu verilcekKızlaaar pazartesi transferim olcak inşallah dondu kuzucuklarım ya alimde ısıtayım
Aaa bilmiyodum. Tamam 1 saat bile Sürmez ozama hemencik yaz bizeAynen valla.zaten hemsireyim ya kendi calistigim hastanede acilde verivercem.:))
Ben transferden sonra hastaneden 12 günlük aldım 280 mi 380 mi neydi? Pozitif alıp ilaçlara devam et deyince bi 180 tllik daha aldım.ama benim geçen tedaviden kalan ilaçlarımda vardı.bikaç tanesini almadım.Valla heycan mi korkumu bilemiurm bde bsey sorucam bu transferden snra yapilan igneler ilaclar ck fazla tutiyomu ya ben istanbul disindan gelicemde acaba fazla tutarmi ne kdrla gelsrm bilemiyrm
Allahhhhhhh ... haydi halaya bi gebiş daha geliyo..Kızlaaar pazartesi transferim olcak inşallah dondu kuzucuklarım ya alimde ısıtayım