Benim transfer 3 eylül sanırım o yüzden daha geç. Zaten ufuk bey tatile gitmiş 4 ekimde gelecekmiş. Öğretmen olduğumu iyi tahmin ettin 8 Eylül Cumartesi tam bana uygun yani.Canim benim ilk kontrolum sali gunu 20 eylul sen neden gec aldin dr mu oyle soyledi. Evet farkli hastanelerde farkli deger cikiyor hatta ben 11 gun yaptirinca arayip hemsirelere bilgi verince ayni yerde yaptirin dediler. Insallah karsilasiriz neden olmasin icimde bi his senin ogretmen oldgnu soyluyor:)
Sagol canım bende iyiyim. Evet biliyorum..benim pazartesi transferim var dua et emi cok heyecanlıyımZehreNur iyiyim canim.. biliyosun benim transferim ilacsiz olacak o yuzden bekliyorum ekim sonu gibi olucak kismetse.. sen nasilsin..?
Sagol canım bende iyiyim. Evet biliyorum..benim pazartesi transferim var dua et emi cok heyecanlıyım
Aaaa 3 eylul se transfer tarihin tahmin ettigim kisi degilsin ben 27 agustosda transfer oldum o sirada bi arkadas opu olmusdu vakfikebirli bayburtda ogretmen o sanmistim seni. Insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz peki son bi sey sorucam hic belirtin ve buradaki diger hamile sorayim hic belirtiniz var mi bende tik yok korkuyom neden olmuyor diyeBenim transfer 3 eylül sanırım o yüzden daha geç. Zaten ufuk bey tatile gitmiş 4 ekimde gelecekmiş. Öğretmen olduğumu iyi tahmin ettin 8 Eylül Cumartesi tam bana uygun yani.
İnş ins :))Evetben son adeti baz alıp yaptım takvimi. Inşallah hayırlısı o günleri de görürüz.
Benim adet olur gibi ağrım vardı cnm ve 8.gün lekelenmem olduAaaa 3 eylul se transfer tarihin tahmin ettigim kisi degilsin ben 27 agustosda transfer oldum o sirada bi arkadas opu olmusdu vakfikebirli bayburtda ogretmen o sanmistim seni. Insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz peki son bi sey sorucam hic belirtin ve buradaki diger hamile sorayim hic belirtiniz var mi bende tik yok korkuyom neden olmuyor diye
Anladim cnm hayirlisiyla kucaginada al insallah aslinda ben transfer sonrasini degilde pozitifi gordukten sonra bulantin vb seyleri merak ettimBenim adet olur gibi ağrım vardı cnm ve 8.gün lekelenmem oldu
Bizde bu azim oldugu surece yetisiriz insallahhhCanim pes etmek yok baska bir topikte negatif alan bizler pozitifle tekrar buluscaz ben inaniyorum dedigin gibi kizlarada elbet yetiscez :)
Amin canim.valla sagligimiz yerinde olsunda gerisi elbet oluyo.bugun isyerinden hemsire arkadasimin olum haberini aldim.bayram donusu trafik kazasi.hayat kisa yarina cikacagimizi bilmiyoruZ.oyuzden saglimiz yerinde olsunda biz kari kocada birbirimize yeteriz insallahhhtosun788 canım Rabbim önce sağlık sıhhat huzur versin. Sende bu güç oldukça inşallah buz yavrular bu işi tamamlar. Müthiş bi rahatlik zaten dondurulmuş embriyo olmasi. Rabbim en kisa zamanda yüzünüzü güldürsun.
Hm bugün bulantim oldu biraz baZi seylerden tiksinir oldum halsizlik iştahsızlık var bende tabi herkesin bünyesi farklı cnmAnladim cnm hayirlisiyla kucaginada al insallah aslinda ben transfer sonrasini degilde pozitifi gordukten sonra bulantin vb seyleri merak ettim
Allah rahmet eylesin öyle gercekten hayat kısa her anın kıymetini bilmek lazımAmin canim.valla sagligimiz yerinde olsunda gerisi elbet oluyo.bugun isyerinden hemsire arkadasimin olum haberini aldim.bayram donusu trafik kazasi.hayat kisa yarina cikacagimizi bilmiyoruZ.oyuzden saglimiz yerinde olsunda biz kari kocada birbirimize yeteriz insallahhh
Cnm bende 15 gündür nerdeyse o iğneden yapıyorum çok ağrıyor arnica krem aldım biraz rahatladım yaniAllah rahmet eylesin öyle gercekten hayat kısa her anın kıymetini bilmek lazım
Canım sen hemşiresin galiba
Bugun progestan bir tane kalçadan vuruldu
Şimdi iğne yerimde agrı var sertleşti.daha cok surecek malum..bu agrıyı engellemenin yolu var mı canım?sıcak koyun diyolar nette ama embriyo sıcak sevmiyormus o yuzden sakıncalı olur
Cok tesekkur ederim canim peki drun mu tavsiye etti eczanede mi satılıyorCnm bende 15 gündür nerdeyse o iğneden yapıyorum çok ağrıyor arnica krem aldım biraz rahatladım yani
Dr a söyledim çok ağrıyor diye o tavsiye etti eczaneden aldım cnmCok tesekkur ederim canim peki drun mu tavsiye etti eczanede mi satılıyor
Ayy canim malesef o igne berbat bisey ya.valla bende kac gun topallaya toplallaya gezdim.sicak cok fazla etki etmez.pamuga bolca kolanya dok.kuruyana kadar kalcanda kalsin.o biraz rahatlatiyor.bide kizlar bi kremden bahsediyodu burda iyi geliyo falan diye ama kullanmadim hic adinida duymadim.valla malesef dayanmaktan baska care yok tatlimm..Allah rahmet eylesin öyle gercekten hayat kısa her anın kıymetini bilmek lazım
Canım sen hemşiresin galiba
Bugun progestan bir tane kalçadan vuruldu
Şimdi iğne yerimde agrı var sertleşti.daha cok surecek malum..bu agrıyı engellemenin yolu var mı canım?sıcak koyun diyolar nette ama embriyo sıcak sevmiyormus o yuzden sakıncalı olur
Ah ah kızlar 50 gündür vuruluyorum cok fenayım alıştım artık..vuran kişiden kişiye Ağrı'sı degısıyor.. Yumurta gıbı şişiyor ..geçmesi uzun Zaman alıyor ..şişen yere tekrar vuruldu mu o agrı yapıyor işte.. Yağlı ıgne oldugu için maalesef bu Ağrı'lar olacakCnm bende 15 gündür nerdeyse o iğneden yapıyorum çok ağrıyor arnica krem aldım biraz rahatladım yani
Kalp atisini duyana kadar devam edecekmişim valla oldum bende hem maddi hem maneviAh ah kızlar 50 gündür vuruluyorum cok fenayım alıştım artık..vuran kişiden kişiye Ağrı'sı degısıyor.. Yumurta gıbı şişiyor ..geçmesi uzun Zaman alıyor ..şişen yere tekrar vuruldu mu o agrı yapıyor işte.. Yağlı ıgne oldugu için maalesef bu Ağrı'lar olacak
Ben bide hergun vuruluyorum .. 11 hafta ya kadar dedı bana da doktorum ..ınsallah senın ozaman biter zor oluyor arkadasım .. Maddi olarak ssk dan almıyor MusunKalp atisini duyana kadar devam edecekmişim valla oldum bende hem maddi hem manevi
Çok sagol canim alayım hemen bendeDr a söyledim çok ağrıyor diye o tavsiye etti eczaneden aldım cnm
Cok tesekkur ederim canimAyy canim malesef o igne berbat bisey ya.valla bende kac gun topallaya toplallaya gezdim.sicak cok fazla etki etmez.pamuga bolca kolanya dok.kuruyana kadar kalcanda kalsin.o biraz rahatlatiyor.bide kizlar bi kremden bahsediyodu burda iyi geliyo falan diye ama kullanmadim hic adinida duymadim.valla malesef dayanmaktan baska care yok tatlimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?