- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Ayy canım maşallah geçmiş olsun inşallah hepsi dollenir kaliteli yumuslar olur. Güzel haberlerini bekliyoruzY yenibidunya @umudum8simarik83 kızlar çok teşekkür ederim opu oldu 11 yumurta toplandı, Kolayca bitti şükür. yarın haber gelecek inşallah güzel olsun herşey, hepimiz için :) sevgiler hepinize.
Canım yarın güzel haber gelir inşallah embriyoların durumuna göre salı ya da perşembe Dedi doktorum gerisi nasip :) inşallah senin için de herşey yolunda gider.P pembe ucurtma canim benimde adetimin 7.gününde 535 cikti ama yuksek gibi geldi bana E2. Canim transferin ne zaman olacak belli mi:)
Tamamdır hadi hayırlısı bakalım :)simarik83 canim benim opu belli oldu 3 agustos:) müsait oldugun vakit listeye ekleyebilir misin:)
Y yenibidunya @umudum8simarik83 kızlar çok teşekkür ederim opu oldu 11 yumurta toplandı, Kolayca bitti şükür. yarın haber gelecek inşallah güzel olsun herşey, hepimiz için :) sevgiler hepinize.
Transfer olmayacak mıydı peki?kızlar benim yumlar ikinci günde dondurulmuş hemen. biri 4 biri 6 biri 7 hücre olarak. çok erken değil mi? doktorum istemiş öyle. ama niye daha fazla beklenmedi anlamıyorum canım sıkıldı çok erken değil mi bilen var mı?
yok canım rahim yapışıklığım var önce histereskopi olacak gelecek ay sonra transfer.Transfer olmayacak mıydı peki?
yine aradım fragmantasyon yok iyi kalitedeler sorun yok dediler bakalım. sayıca az 3 tane o yüzden dondurulmuş hemen.
inşallah canım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Allah yardımcın olsun canım kalite bir yere kadar benim iki transferim de birinci kaliteydi olmadı işte.. Nasip meselesi bu inşallah üçü de sağlıklı çözünür ve tutunur sana..
selam sen cuma opu okduysan bugün 3. Gün oluyor.yine aradım fragmantasyon yok iyi kalitedeler sorun yok dediler bakalım. sayıca az 3 tane o yüzden dondurulmuş hemen.
ben de öyle dedim ama öyle saymıyorlarmış meğersem.selam sen cuma opu okduysan bugün 3. Gün oluyor.
Benimkine 3. Gün embriyosu dediler aynı seninki gibi Çarşamba toplandı cuma donduruldu.ben de öyle dedim ama öyle saymıyorlarmış meğersem.
Ayrıca senin yumurta kaliten 2. Güne göre süper o zaman 5. Güne giderdi. 3. Güne 6-7 hücreli embriyoya 1. Kalite diyorlar 2. Güne 4 hücreli 1. Kalite. Üçü de seninkilerin gelişimi güzelben de öyle dedim ama öyle saymıyorlarmış meğersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?