- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
bakmadılar canım bu sefer nedensemavimli canim 4.gün kontrolde e2 hormonun kac cikmisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakmadılar canım bu sefer nedensemavimli canim 4.gün kontrolde e2 hormonun kac cikmisti
Rica ederim canım benim. Sevindim iyi gelmesine hersey çok güzel olacak kendini böyle kodla ve buna alstir :*)Cok tesekkur ederım.. Iyı geldi hmde cokk
Canim kısa protokol hgnm arkadaşımzn anlattı gi gibi. İlk tedavisi olumsuz olana ya da embriyo kalitesi düşük olana uzun protokol deneniyor. Ben şuan ilki negatif olduğu için uzun protokol basladm. Adetin 21. Günü iğneyle başlıyorsun. Diğer adeti olduğunda ikinci günü de bikaç iğneyle daha başlıyorsun. Toplumda ben üç ayrı iğne kullandm. Bugün 10. Günüm 13. Gün yumurta m toplanacak inşallah.Cevabin icin sağol canim bakalım bana kısa mi diyecekler yoksa uzun mu polikistik o. Hastasiyim esimde bir problem yok ben hangi gruba gircem bakalim...
Hayırlı olsun canı. Tebrik ederim çok sevindim maşallah ne güzel kendiliğinden geldi kuzucukmavimli canim opu çok güzel geçecek. İnanıyorum güzel haberler vereceksin. Dualarim seninle
Canım 4. Kontrolde 1430, bi öncekinde 630du.P pembe ucurtma canim senin e2 hormonun kac cikmisti kontrollerde
Canim opu oldu mu senin durumlar nasıl iimisin. Merak ettim seniCanım 4. Kontrolde 1430, bi öncekinde 630du.
Canım çok teşekkür ederim. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahHayırlı olsun canı. Tebrik ederim çok sevindim maşallah ne güzel kendiliğinden geldi kuzucuk
Canım çok sevindim. Yarın da çok güzel haberler alacaksın inşallah. MaşallahY yenibidunya U umudum8 simarik83 kızlar çok teşekkür ederim opu oldu 11 yumurta toplandı, Kolayca bitti şükür. yarın haber gelecek inşallah güzel olsun herşey, hepimiz için :) sevgiler hepinize.
İnşallah canım çok sağolCanım çok sevindim. Yarın da çok güzel haberler alacaksın inşallah. Maşallah
Gecmiş olsun canım kaliteli embriyoların olsun inşallahY yenibidunya U umudum8 simarik83 kızlar çok teşekkür ederim opu oldu 11 yumurta toplandı, Kolayca bitti şükür. yarın haber gelecek inşallah güzel olsun herşey, hepimiz için :) sevgiler hepinize.
İnşallah multisüper embriyoların olur canım benimY yenibidunya U umudum8 simarik83 kızlar çok teşekkür ederim opu oldu 11 yumurta toplandı, Kolayca bitti şükür. yarın haber gelecek inşallah güzel olsun herşey, hepimiz için :) sevgiler hepinize.
Maşallah inşallah hepsi döllenir canım hayırlısıyla sonra bebiş olurlarY yenibidunya U umudum8 simarik83 kızlar çok teşekkür ederim opu oldu 11 yumurta toplandı, Kolayca bitti şükür. yarın haber gelecek inşallah güzel olsun herşey, hepimiz için :) sevgiler hepinize.