Cumartesi gecesi çok fena oldum ben. Gece uykumdan uyandım sol kasığımda bir ağrı ama nasıl. Sanki bişey söküyorlar içimden. Kalktım wc ye koştum kan falan var mı diye. Allahtan bişey yoktu sonra geçti de uyuyabildim. Ama bebişe bişey oluyo diye öldüm öldüm dirildim.Canım artık kendime dr. Oldum. Kanımda pihtilasma var aynı zamanda. betahcg sonucunu alınca protestan kullanmaya başladım zaten. Clexan aspirin folikasit kullaniyorum. Bu leke en son hamileligimde de gelmişti. Tam adet gününde şimdi de öyle oldu. Ayın 8 de dr.a gitmeyi planlıyorum. Sen bir git bakalım sonra da ben
Rabbim korur onu. Böyle ani ağrılar olabilir. Devam ederse ve kanama eşlik ederse tehlikeli olur. Hiç korkma ilk kontrolunde merhaba diyecek annesine.Cumartesi gecesi çok fena oldum ben. Gece uykumdan uyandım sol kasığımda bir ağrı ama nasıl. Sanki bişey söküyorlar içimden. Kalktım wc ye koştum kan falan var mı diye. Allahtan bişey yoktu sonra geçti de uyuyabildim. Ama bebişe bişey oluyo diye öldüm öldüm dirildim.
Tedavin hayırlı olsun canım. HoşgeldinSlm canlar Allah im tedavilerimizi pozitif le son uclandirsin. Bende bugun adet oldum ilk tup bebege basliyorum ..kayseru de
İnşallah canım görürüz bebişleriRabbim korur onu. Böyle ani ağrılar olabilir. Devam ederse ve kanama eşlik ederse tehlikeli olur. Hiç korkma ilk kontrolunde merhaba diyecek annesine.
Canim hadi bakalim. Hetecanli bir seruven başlıyor. Sonu güzel olsun inşallahBugün adet oldum..birkaç gün sonra bekliyordum aslında..hemen sabahın ilk saatinde yarın için, tüp bebeğe başlamak için randevumu aldım..çok heyecanlıyım..
Çok sağolAnesteziyle yaptiklari icin bir sey hissetmiyorsun. Kendine geldikten sonra toplanan yumurta sayisina gore adet agrisi gibi bir agri oluyor. Agrin fazla olursa agri kesici igne bile yapiyorlar ama korkulacak bir sey yok. Uyurken olup bitiyor :)
Normalde raporlarda yasak sadece yatış gösterilince rapor veriyorlarmış. Sizinki e.a.h olduğu için öyle göstertebilirsiniz doktorunuzdan rica edip. Ama çok uzun süreli vereceklerini sanmıyorum.Günaydın arkadaşlar,
Ben de geldim :)
İlk tüp bebek tedavime başladım ayın 27 sinde.Marmara Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavideyim. Gonal F+ Orgalutran kullanıyorum.
Şimdi arkadaşlar, darbeden dolayı rapor almalar sınırlandırıldı bildiğimiz üzere. Yumurta toplama işlemini kafamda çok büyütmüyorum ama transfer sonrası rapor veriyor mu doktorlar?En fazla kaç gün alabiliyoruz.Bu benim için çok önemli.Yıllık izinlerimi kullanmadım,Tedavi sürecim için ayırdım ama kullanamayacağım izinler kaldırıldığı için
Tedavin hayırlı olsun canım. Hoşgeldin
Hosbulduk canim Allah razi olsun..Tedavin hayırlı olsun canım. Hoşgeldin
Bende bugun adet oldum arayacam hastaneyi..ayni anda basliyoruz..Bugün adet oldum..birkaç gün sonra bekliyordum aslında..hemen sabahın ilk saatinde yarın için, tüp bebeğe başlamak için randevumu aldım..çok heyecanlıyım..
Çok teşekkür ederim..Allah ımdan en büyük isteğim sonunun güzel olması..herşeyin yolunda gitmesi..Allah ım herkesin yüzünü güldürsün..Canim hadi bakalim. Hetecanli bir seruven başlıyor. Sonu güzel olsun inşallah
Evet..ben aslında birkaç gün daha sonra olurum diyordum ama biraz erkenciyim bu ay..dilerim biz ve burda bu güzel şey için uğraşan herkes mutlu sona ulaşır..ben sabah 8 de aradım hastaneyi..Bende bugun adet oldum arayacam hastaneyi..ayni anda basliyoruz..
Herşey çok güzel olacak. Olumlu düşün her zaman. Bu ay topicimizin hamiş ayı olacakÇok teşekkür ederim..Allah ımdan en büyük isteğim sonunun güzel olması..herşeyin yolunda gitmesi..Allah ım herkesin yüzünü güldürsün..
Aynen bende 2 gun sonra adet tarihim dun leke oldu bugun geldi gozumun nury..bemde senin gibi erkrnden arayacaktum esimle tam karar veremedik merkeze simdi ariyom bende hayirli olsun canim tedavin tedavilermizEvet..ben aslında birkaç gün daha sonra olurum diyordum ama biraz erkenciyim bu ay..dilerim biz ve burda bu güzel şey için uğraşan herkes mutlu sona ulaşır..ben sabah 8 de aradım hastaneyi..
canım söyle 17 toplandı 15 işleme alındı, geriye 3 güne 8 tane kaldı. yanlış ifade etmişim:) 8 tane buz bebiş var. ohss riski olduğundan 2 ay sonraya ertelendi:)Canim sen dollenmedi yazmissin embiriyo olusmadimi??Yani trasfer tapilmadi dimi??Doktorun ne dedi bu duruma???aciklama yaptimi size???
Canım ben haziranda dondurulmuş transferi yaptırdım.Merhabalar bende dondorulmuş tedavisine başladım izinler açılırsa 15inde açılmazsa 13 ünde transferim var çok heyecanlıyımaranızda dondurulmuş embriyo transferi yapacak var mı acaba
İnşallahhh .çarşamba randevum var çok heyecanlıyım Semra hanım görecek ne dıycek bakalım ınsallah olumsuz birşey demezAğustos ayı hepimize bol şans, uğur, sağlıklı bebişler ve yeni umutlar,mucizeler getirsin inşallah
canım bana doktor climare forte bant verdi onu kullanıyorum sen neler kullanmıştın hatırlıyor musun bir de ctesi adetin 4. günü p4 testi yapıldı 0,17 gibi birşey çıktı transfer iptal olabilir falan gibi birşey dedi hemşire ama tam anlamadım çok mu yüksek bu değer?Canım ben haziranda dondurulmuş transferi yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?