2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kizlarrrr,
Bebeler ne alemde?? 6ayda yazmistim en son donmuyo desteksiz ani hareketler haricinde oturuo diye aynen devam hic bi degisiklik yok. Milletin bebeler emekliyor siraliyor donme zaten aylardir yapiyorlar bizde hareket yok. Konusmaya cabaliodu bu ara disten yana dertli ustuuste de hastalandi hepten unuttu huysuz gicik surekli aglayan onundeki islak mndile uzanamio diye bagiran bir bebek.oldu. sinirim bozuluo artik. Ek gidayi da yiyodu onu da birakti. Yani sanki en basa dondum. Gunduz surekli uyuyo gecevsik uyanio uyanik zamanlarda asiri mutsuz aglak bi bebe... dis yok görünürde cozemedim.gitti bu hallerini? Hala donmeyen oturmayan var mi aranizda?
Her bebek farklı işte, sevda da çok nadir dönüyor ama sert bir zemine koyduğumda oturuyor biyere uzanıp düşene kadar. Onun haricinde ge de ba le eh eh evimizi çınlatıyor :KK70:. Bunlar canlarının kıymetini biliyor bence.

Blw yapan Annisler! Biraz deneyimlerinizi paylaşır misiniz? Ne kadar zamanda ne kadar yol aldınız? Sikintilariniz neler oldu?nasıl cozumler buldunuz?lütfen cevap verin.. sevgiler:))

Maşallah Allah Nazarlardan saklasin
Yurutece oturtayim mi diye düşünüyorum bende çünkü daha desteksiz oturamiyor. Bir kez koydum anında fırladı gitti bacaklar kıpır kıpır ama oturamiyor işte.bebisi Desteksiz oturamayan var mi, geç kaldı bizimki heralde :/

Bu arada ben artık giremiyorum buralara, gerçi eskiden de pek giremezdim de neyse ,
inşallah herkes iyidir

Biz 7 ay 8 günlük olduk, şimdiye kadar bir kez boğaz enfeksiyonu bir kez bronşit geçirdik şimdi de grip oldu sanırım.
Bu hastalıkları abisiyle beraber ayni anda oldu
Bunların dışında bikac gün hapşırma ve ya öksürmeyle atlattığı zamanlar oldu.

Sizce bi sıkıntı var mı bu durumda, yani alerjik bi bebek olabilir mi, veya direnci düşük mü acaba.
Bu kdr hastalık fazla değil mi sizce de.

Bİ kış bitse artık ya, incecik giydirsek de bahcelerde yuvarlansalar

Bu arada ben artık giremiyorum buralara, gerçi eskiden de pek giremezdim de neyse ,
inşallah herkes iyidir

Biz 7 ay 8 günlük olduk, şimdiye kadar bir kez boğaz enfeksiyonu bir kez bronşit geçirdik şimdi de grip oldu sanırım.
Bu hastalıkları abisiyle beraber ayni anda oldu
Bunların dışında bikac gün hapşırma ve ya öksürmeyle atlattığı zamanlar oldu.

Sizce bi sıkıntı var mı bu durumda, yani alerjik bi bebek olabilir mi, veya direnci düşük mü acaba.
Bu kdr hastalık fazla değil mi sizce de.

Bİ kış bitse artık ya, incecik giydirsek de bahcelerde yuvarlansalar
Geçmiş olsun canım. Abisinden geçiyor olabilir. Hem bebek bunlar kim bilir daha ne hastalıklar göreceğiz Rabbim dermansız dert vermesin.

Benim kız 7 ay 20 günlük. 15 gündür falan bindiriyorum. Günde 2-3 defa koyuyorum 15-20 dakika oyalanıyor. Ben de o ara işlerimi hallediyorum. Bugün ilk defa salondan mutfağa geldi çok sevindim :))

Güzel gunlerde giysin kuzucuk yurutecle de tüm evi turlasin güzel güzel :) erzurum nasıl? Sürekli evde olmak zor dimi :KK43:
Herkes evde ya bisürü komşu edindim:) bebekli olanlar da var hem sevdaya arkadaş hem bana. Lojmanda olmayı sevdim bu yüzden. Havalar ısınmaya başladı artık gündüzleri + derecelerdeyiz çok şükür : D. Tayin olayları mı varDı sizin öyle hatırlıyorum sanki

He ya. Ben de bir garibim. Bir iş yapıyorsun dedilleri ortadan kaldırsana. Hırsız katil falan olmazmış benden :KK70:

Bugün arkadaşına sevdanın fotoğrafını gönderip zayıflığından bahsetmiş ve anneden kaynaklı demiş. Çok kırıldım çok. Bakamıyor muyum ben çocuğuma yani. Kolaysa kendisi baksın. Kavga çıkarmam lazım bu sebepten

He ya. Ben de bir garibim. Bir iş yapıyorsun dedilleri ortadan kaldırsana. Hırsız katil falan olmazmış benden :KK70:

Bugün arkadaşına sevdanın fotoğrafını gönderip zayıflığından bahsetmiş ve anneden kaynaklı demiş. Çok kırıldım çok. Bakamıyor muyum ben çocuğuma yani. Kolaysa kendisi baksın. Kavga çıkarmam lazım bu sebepten
Yok artık ya nasıl senden kaynaklı olacak. Sütse süt ek gıdası vs yiyor çocuk. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçta. Kilolu zayıf değil huzurlu olsun en önemlisi o.

Yok artık ya nasıl senden kaynaklı olacak. Sütse süt ek gıdası vs yiyor çocuk. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçta. Kilolu zayıf değil huzurlu olsun en önemlisi o.

Çok şaşırdım böyle düşündüğünü bilmiyordum. Neden bozuksun sen diyor, mesajlarını okudum böyle vöyle demişsin ona kırıldım da diyemiyorum

Benim eşime kalsa bende besleyemiyomusum beyfendi öyle dedi benden cevap aynen su oldu getir pompayi hava basalim sissin cocuk küçücük bebek lerden ne bekliyorlar acaba

Herkes evde ya bisürü komşu edindim:) bebekli olanlar da var hem sevdaya arkadaş hem bana. Lojmanda olmayı sevdim bu yüzden. Havalar ısınmaya başladı artık gündüzleri + derecelerdeyiz çok şükür : D. Tayin olayları mı varDı sizin öyle hatırlıyorum sanki

Oo süper tabi lojmanda olmanın avantajları :) çok sevindim senin adına canım biz lojmanda olmadigimizdan cok sıkıcı geliyor sürekli evde olmak :KK43: evet cnm normalde yaza tayinciydik ama ani bir kararla 2.sark için burada kalma dilekçesi verdik. Kabul olursa 4 yil daha buradayız. Yazin gitsek 15 yil sonra tekrar doğu görevi çıkacakmış o yüzden elif küçükken kalalim dedik bir daha bu taraflara gelmeyiz en azından kalıcı düzenimizi kurarız. Bakalim tayinlerle ayni zamanda belli olacakmis cok belirsiz şu an. Taa temmuzda belli olacak

kaftankef kaftankef cnm hayırlı olsun disiniz :) diğerleri de hiç hissettirmeden gelir insallah kuzucukta rahat eder :) sağlıklı inci gibi dişleri olsun kuzucugun insallah. Biz de henüz diş yok bakalim ne zaman gelecek :)

kaftankef kaftankef cnm hayırlı olsun disiniz :) diğerleri de hiç hissettirmeden gelir insallah kuzucukta rahat eder :) sağlıklı inci gibi dişleri olsun kuzucugun insallah. Biz de henüz diş yok bakalim ne zaman gelecek :)
Sağol canım Allah razı olsun amin. Sizinde hayırlısıyla gelir İnşaAllah ağrısız sıkıntısız. :) nasil oldu Elif?

Benim eşime kalsa bende besleyemiyomusum beyfendi öyle dedi benden cevap aynen su oldu getir pompayi hava basalim sissin cocuk küçücük bebek lerden ne bekliyorlar acaba
Bi garipler. Bizden çok kim düşünebilir ki evlatımızı. Kaldı ki elimizden geleni de yapıyoruz, insaf diliyorum eşlerimize Allahtan

X