- 25 Ocak 2014
- 434
- 871
- 303
- 34
Maşallah o zaman bu kuzulara kendi tercihlerini ortaya koyuyorlar :)Benim kızım da sevmedi meyveyi yaa taze soğan kemiriyor çocuk meyveye burun büküyür: D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah o zaman bu kuzulara kendi tercihlerini ortaya koyuyorlar :)Benim kızım da sevmedi meyveyi yaa taze soğan kemiriyor çocuk meyveye burun büküyür: D
tuz vermiyorum sekerde vermiyorum bunlar meyve sekeri cnm .balli irmiklide 6 aylik yaziyor uzerinde yani tutup bal katmiyorum balli irmikli kasik mamasi benimkiBebeğe bu kadar tatlı yedirmek doğru mu bilemedim, bal 1 yaşına kadar yasak dedi ebemiz, ileriye yatırım olarak tuz ve şeker yasak diye üstüne basa basa söyledi...
Kızımın adı Azra canım. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama bursa falan biraz zor görünüyor :/ malesef.
Canım bu oturtduğun yürütecmiEki Görüntüle 1959656 ne yesem diye kitap okuyor :))
Kızlar oğlum 6.ayını bitirmek üzere kilo 9 boy 72 cm ek gıdaya gectik günde bir öğün sebze çorbası bir öğün muzlu yoğurt bir öğün meyve oüresi yiyor iki öğünde kaşık maması kilosu çok değil dr boyu var diyo kemik gelişimidr iyi yinede ne bilim obez olmasında bu arada gece full anne sütü gündüzde ögün arası emiyor
evet cok rahatCanım bu oturtduğun yürütecmi
Dr böle başlattı valla Yiyorda şimdilik sorun yok gibi sizinkiler aylık kc gr alıyo benimki 500-600 gibi son 3 aydırHızlı bi başlangıç olmamış mı?
Hevesleniyorm ama erkek cocuguna iyi degil diyorlar bide yürümeyi geciktirip diyolar bilemedim bixim yegenlein çoguda kullandı valla :)evet cok rahat
yok ya niye yurumeyi geciktirsin ki bizimki geri geri gidiyor bile koyunca :))Hevesleniyorm ama erkek cocuguna iyi degil diyorlar bide yürümeyi geciktirip diyolar bilemedim bixim yegenlein çoguda kullandı valla :)
Kızlar oğlum 6.ayını bitirmek üzere kilo 9 boy 72 cm ek gıdaya gectik günde bir öğün sebze çorbası bir öğün muzlu yoğurt bir öğün meyve oüresi yiyor iki öğünde kaşık maması kilosu çok değil dr boyu var diyo kemik gelişimidr iyi yinede ne bilim obez olmasında bu arada gece full anne sütü gündüzde ögün arası emiyor
Benide o düşündürüyor aslında benim oğluş yerde yüZüstü yatıyor hep sürekli sönüyor zaten ve yer değiştiriyor bu şekilde :) ben bumbo bebek koltugu aradım int malese bulamadım destekli oturabileceği önü tepsili bişeama testisten dolayi yurutec zararli olabilir erkek cocuga
walla eskiler de testis yokmuydu :) bizim erkekler hep yurutecle buyuduler :)yurutec anneler icin cok rahat ortaligi karistirmaya baslayinca icine koy dolansin dursun koridorda:)benimki kiz gerci koyuyorum ama erkek olsada alirdim bi yurutec:)Benide o düşündürüyor aslında benim oğluş yerde yüZüstü yatıyor hep sürekli sönüyor zaten ve yer değiştiriyor bu şekilde :) ben bumbo bebek koltugu aradım int malese bulamadım destekli oturabileceği önü tepsili bişe
Canım valla o konuda görüşler baya farklı 8. Aya kadar tadım diye gidenşer bı aefer bişe yediremiyorlar biz tadımlara 5.ayda başladık şimdi her öğün küçük kaseler şeklinde veriyoruz senzeye ve yogurda bayılıyor bence 9. Ay geçmek için çok gec ve öle yapan arkadaslrın öocuklarondada genelde sıkıntı yaşadılar birde bebekten bebege fark var bazılarınım bağırsak ve simdiriö siztemi daha yavas gelisiyo mesela oğlum hiç kabız olmadı bunun yanındada çol hareketli bi bebek dediğim gibi herkes bebegi için en dorusunu bilirBu kadar ek gıda çok değil mi, 6-8 aylar arası gıdalarla tanışma ve tadım ayı deniyor, doktorum verse bile şahsen ben bu kadar ek gıda vermem kızıma 9. ayına kadar. Sanki anne sütü sizde ara öğün gibi kalmış canım.
Vallahi dogru sölüypsun geen hafta acıbademde bir beyincerahı dr şa görüştüm yanımda oğlumda vardı bana dediki tıbbı bilgişeri kutsama sakın sen nasıl buyuduysen öle buyut öutlaka oglunu sofraya oturt ne yiyiyorsan onu yedir şekerden ve tuzdan uzak tut yeter dedi çok işgin sakin devit verme dedi biz zaten multitabs kullanıyorum dedim hemen bakti içerihine dengeli bir işaç defi onu verebilirsin dediwalla eskiler de testis yokmuydu :) bizim erkekler hep yurutecle buyuduler :)yurutec anneler icin cok rahat ortaligi karistirmaya baslayinca icine koy dolansin dursun koridorda:)benimki kiz gerci koyuyorum ama erkek olsada alirdim bi yurutec:)
aynen bende multitabs veriyorum demir ilaci kan ilaci yani veriyor musunVallahi dogru sölüypsun geen hafta acıbademde bir beyincerahı dr şa görüştüm yanımda oğlumda vardı bana dediki tıbbı bilgişeri kutsama sakın sen nasıl buyuduysen öle buyut öutlaka oglunu sofraya oturt ne yiyiyorsan onu yedir şekerden ve tuzdan uzak tut yeter dedi çok işgin sakin devit verme dedi biz zaten multitabs kullanıyorum dedim hemen bakti içerihine dengeli bir işaç defi onu verebilirsin dedi
Cnm ya bende kızımda yürüteç kullanıyorum bize de doktorumuz erkeklere hiç onermiyoruz hatta hiç kullanma demişti benimki alıştı artık evi geziyor onunla :)) fakat sanki bacakları yamuk basıyor gibi geliyor bana sende de var mı öyle bişeyevet cok rahat
Ben kullanmıcam canım zatende sizde dikkat edin kızçelerimizin fizihi bozulmasınnn en önemlisi saglıklarıCnm ya bende kızımda yürüteç kullanıyorum bize de doktorumuz erkeklere hiç onermiyoruz hatta hiç kullanma demişti benimki alıştı artık evi geziyor onunla :)) fakat sanki bacakları yamuk basıyor gibi geliyor bana sende de var mı öyle bişey