- 2 Şubat 2017
- 112
- 137
- 53
Erzurumu sevdim güzel ülkemin her şehri benim de çok soğuk beahaftansonları çıkıyoruz bu hafta sonunda çıktık dışarıda bir metre kar var. Emekleme mi daha doğru düzgün dönmüyor bile aşırı tembel babasına çekmiş, emziği düşüyor uzansa alacak ama yok bağırıyor ki ben vereyim.
6. Ay atağındayız şuan, gece uykularımız çok kötü. 3 kere emziriyorum gece, onun dışında 3-4 kere de öylesine uyanıp bağırıyor.
Atayım fotosunu pürçekli kızımın :) anası gibi saçlarının değişik yerlerinde kusur var ters ters çıkmış yatıramıyoruz bir türlü o saçları :)) Eki Görüntüle 1945987
Yok ben kullanmadım canım ama içinde haznesi var içine alıyo püreyi diye biliyorumTesekkur ederim canim. Baktimda kullandin mi ondan sadece degiyor kasigan heralde degil mi
Yok bebeğe değil zaten ona dalan roxy kullanıyorum mecbur ama bizim için çok iyi sadece çamaşır makinesi ne koyarken sanki uçuşuyo genzi yakıyo burnumu kapatıp koyuyorum yıkayınca kururkeno koku hiç yok sanki çamaşır kurumuyo bizim kızlar n11den alıyo ben a101den almıştımBenim eşim eti madende çalışıyor, etimatik kullanoyorum koku sevmediğimiz.için çamaşırlarda iyi oluyor gerçi denize kullanmadım henüz.
Ne kullanmaman gerektigini soyleyebilirim canimKızlar mama sandalyesi olarak ne kullanıyorsunuz, ikea antilop alalım diyorum ama eşim katlanabilen bişi olsun diyor kararsız kaldım ne önerirsiniz?
Ne guzel valla, keyifli bir macera sizinkiNeva brokoli ve havucu sevdi. Yoğurt hastası
Emek istiyor ama göründüğü kadar zor değilmiş bunu keşfettim. Bugün de avokado deneyeceğiz bakalım. Her anne bebek kendi doğrusunu kendisi bulacak. Size de keyifli süreçler diliyorum. Tüm bebeklerin iştahlı olduğu günler olur umarım.
Ne kullanmaman gerektigini soyleyebilirim canim
Biz peg perego tatamia almistik ama gereksiz bence, buyuk, cok yer kapliyor ve temizlemesi pek kolay olmayacak. Katlaniyor, salincak falan oluyor, yatar pozisyona geliyor ama bence ikea antilop cok daha pratik.
Ben antilopta almayi dusunuyorum bu yuzden
Ben her ek gida sonrası su teklif ediyorum istediği kadar içiyor.Kızlar ek gıdaya gecince bebişlerimize su da vermeye başladık.gün içerisinde ne kadar su veriyorsunuz.
Teşekkürler canim:)) biraz fazla oldu ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.tabak çatal kaşık bardak hangi marka aldın ve memnun musun??Ben ikea antilop kullanıyorum. Memnunum temizlemesi falan çok kolay. Ki zaten hep kullanılacak bişey değil. Ben 300 500 tl vermeyi fazla buluyorum.
Est. Bilgi paylaşımı için buradayız. Ben sadece kaşık aldım. Avent bukulebilen kaşık. Tabak yerine tepsiye koyuyorum. Çünkü tabak dikkatini dağıtıyor onunla oynuyor. Ogune geçince koyarım. Bardak olarak çay bardağı ile veriyorum.Teşekkürler canim:)) biraz fazla oldu ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.tabak çatal kaşık bardak hangi marka aldın ve memnun musun??
Ben ikea antilop kullanıyorum. Memnunum temizlemesi falan çok kolay. Ki zaten hep kullanılacak bişey değil. Ben 300 500 tl vermeyi fazla buluyorum.
masallah tombige anne sutu mu aliyor, bizde sali gunu olduk aksamina ateslendiArkadaşlar bizde bugün 6 aylık kontrolümüzden geldik oğluşum 9.100 gr olmuş boyumuz 68 cm olmuş ilk 24 saat takip edin ateş yapabilir dedi aşı sizlerde olmuşmuydu
Bizde 6 aylık asimizi olmuştuk çok şükür ateş olmadı aşıya gidince kilo boy aynıydı sizinkiyleArkadaşlar bizde bugün 6 aylık kontrolümüzden geldik oğluşum 9.100 gr olmuş boyumuz 68 cm olmuş ilk 24 saat takip edin ateş yapabilir dedi aşı sizlerde olmuşmuydu
Ve yerli mali:)Benim eşim eti madende çalışıyor, etimatik kullanoyorum koku sevmediğimiz.için çamaşırlarda iyi oluyor gerçi denize kullanmadım henüz.
Bizde 6 aylık asimizi olmuştuk çok şükür ateş olmadı aşıya gidince kilo boy aynıydı sizinkiyleama cinsiyet farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?