2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Masallah, cok guzel, darisi basimiza diyelim:)
Bu arada yogurt en sonlarda olmasi gerekmyor mu, yada sen kendine gore degisiklikler mi yaptin canim
Evet yoğurt sonlarda ama ben keçi yoğurdu denediğim için öne aldım. İnek yoğurdu önemli bir alerjen olduğu için listede sonlarda.

Etimatik kullan yumuşatıcı koyma tabi bizimkiler için hiç kokmuyo ev çamaşır çok da güzel yıkıyo koku yok kururken evde harika bor dan üretilmiş

Mrb anneler aklıma bişey takılıyor sizlere sormak istedim ek gıdaya geçince bebeklerinizin kakasinda değişiklik oldu mu? Benim kızım günde 1 kere yapmaya başlamıştı yapinca tam yapardi beline kadar çıkıyordu ama 4 gündür yapamıyor kabiz oldu sanırım katı bi şekilde birkaç kere yapmaya çalışmış devamı gelmedi zeytinyağı sürdüm birazcık icirdim faydası olmadı sizde böyle biseyle karşılaştıniz mı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim...

Bizim 20 günümüz var başlamaya ama bugün brokoli haslamistim bir vereyim dedim maşallah çok sevdi:))gurme anne de 8.ayda verin diyor..bebeğine göre davranmak en iyisi heralde

Biz yaşadık canim bende cok fena tas gibiydi. Catlamak uzere dedi doktorumuz. Ek gidayi kesmemizi önerdi 1 hafta. Ilac verdi. 3 ogunde zeytinyagini ihmal etme dedi. Insalab ise yarar. Miktarladi azar.azar.vermek gerekiyor. Bizim.miktar az olduğu halde bu kadar sıkıntı olunca kestirdi ek gidayi

Blw yapmayi düşünüyordum ayarlayamadim pisirmwsini yumusak oldu ezdim hep :)) Ama kasiga cok hrvesli bizimki yedirmemi kabul etmiyor rwsmen. Bende kasiga koyup pureyi eline veriyorum ne kadarini yerde. Yarısı üstüne dökülüyor ama pek mutlu oluyor yavru:) kendi yemesine uygun kasik var mi tavsiye edeceginiz. Bizdeki biraz derin gibi zor aliyor yenisi almam lazim

Nuk bükülebilir kaşık aldık ama eline vermedim, yapabileceğini sanmıyorum.
Mycey mama kaşığı aldım kendi yemesi için.
Daha çok emmelik oluyor, bulaştırıp eline veriyorsun.

Bende gıdaları çok az veriyorum fazla yemediği için tadımlık yiyor devamlı anne sütü alıyor gazını çıkartıyor ama yapamıyor yarın da yapmazsa giderim herhalde doktora sağol canım

Num num kasıklar var canım bi bak istersen püre içinden dökülmüyo kendi ağzına götürürken

Bende gıdaları çok az veriyorum fazla yemediği için tadımlık yiyor devamlı anne sütü alıyor gazını çıkartıyor ama yapamıyor yarın da yapmazsa giderim herhalde doktora sağol canım
Bizimde aynen oyleydi canim. Kaysi puresi zeytinyagi verdim. Icmesinede ise yaramadi. Sende yarar insallah ise. Doktoru bagirsaklari tam gelismediginden kaynakliyor dedi. Kiyma falan baslardik normalde bu ay ama sizin bagirsaklar kaldiramaz. 7. Ayda baslariz dedi sadece sebze meyve seninde aklinda olsun

Myceye bakayim canim. Bukulebilir kasiklar ise yarar mi kendi eline vermek icin ne dersin

Yarar yarar, yani kaşığa geçince ilk bununla başlarız diye düşünüyorum.
Eli biraz alışınca da çelik kaşığa geçeriz.
Tabii ben böyle düşünüyorum da hanımefendiler beyefendiler ne düşünüyor göreceğiz.

Yanlış söylemişim nuk değil aventmiş bizdeki bükülebilir.

Etimatik kullan yumuşatıcı koyma tabi bizimkiler için hiç kokmuyo ev çamaşır çok da güzel yıkıyo koku yok kururken evde harika bor dan üretilmiş

Benim eşim eti madende çalışıyor, etimatik kullanoyorum koku sevmediğimiz.için çamaşırlarda iyi oluyor gerçi denize kullanmadım henüz.

Cnm az önce yavrum zorlanarak ağlayarak yaptı banyo yaptirip guzelce masaj yaptim zeytinyagi falan verdim ama katı yaptı bakalım yarına daha iyi oluruz inşallah tskr ederim :)

Ayyyy masalllah cokkk cokkk tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…