Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inci gibi olsunHayırlı olsun canım inci gibi dişleri olsun ❤
cok dogru cnm istesem sekerli muhallebiyi dayarim pof kilo alir ama ne geregi var dusuncesiz kadin yaSeninki kiloluda ne oluyor deseydin? Çocuğa sagliksiz seyleri yedirip herkes kilo aldirir is kilo aldirmaksa
Süpermiş yaa. Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum ama çamaşırlar odun gibi olduğundan mecburen kullanıyrm. Makinalar yumuşatma yaptıktan sonra durulama yapmıyor. Yani deterjan giyisilerin üzerinde kalıyo. Aslında tehlikeli bu. Kurutma mak alırsam buna da gerek kalmıycak demek ki buna sevindim. Eltimin var çok memnun. Bi de çamaşırdaki tozu tüyü topluyo o çok iyi bişey. Ben de siyahların üzerinde çok toz tüy vb birikiyo ben de tüy toplama bandıyla toplamaya uğraşıyodum kurutma mak almam için bisürü neden oldu. Çok teşekkürlerKesinlikle öneriyorum.
Isı pompalı bi makine seçin ve çamaşır makinenden büyük olsun.
Benim çamaşır 7kg, kurutma 8kg.
Çok doldurmazsan kırıştırmaz.
Faturaya etkisi de hissedilir gibi değil bence.
Yumuşatıcı kullanmak gerekmiyor bir de.
Kızlar oto koltuğuna geçtiniz mi, pusette çok sıkılıyor artık bizimkisi.
Ne almalı?
Şu an ütü yapıcam dünya kadar. Çoğu kızımın. Kurutma makinası kullanınca bazı kıyafetlerini ütülemek de gerekmez belki mikrobu kırılmış tozları gitmiş olur. Kırışıklığını da katlayarak hallederim. Yeminle çamaşırdan ve ütüden bayıldım artık. Teşekkürler Can'ım önerin içinmavidenizbebegim ben de kurutma makinesi kullaniyorum ve cok memnunum, kiristirmanin aksine daha yumusak ve kirisiksiz cikiyor camasirlar. Ozellikle bebek kiyafetlerinde kullaniyoruz ki tugleri gitsin ve yumusak olsun diye
Elektrik tuketimine etkisi konusunda bir fikrim yok canim
Utu ihtiyacin kesinlikle azalir canimŞu an ütü yapıcam dünya kadar. Çoğu kızımın. Kurutma makinası kullanınca bazı kıyafetlerini ütülemek de gerekmez belki mikrobu kırılmış tozları gitmiş olur. Kırışıklığını da katlayarak hallederim. Yeminle çamaşırdan ve ütüden bayıldım artık. Teşekkürler Can'ım önerin için
Blw de ilk 45 gün tadım günü. Sonra öğün oluşturuluyor. Anladığım kadarı ile bebek bir süre tok kalsın istiyorsun ama blw ile başta olacak iş değil. Çünkü bebek bir süre daha yiyecekleri tanıyor. Bu arada doktorun kim? Çok özendim keşke benim doktorum da destek olsa.Kizlar beslenme konusunda ben de iki arada bir derede kaldim, oglum bu gune kadar anne sutu aldi diye doktoru blw konusunda israrli ama ben cesaret edemiyorum. Dun ilk kez koyu kivamli sebze corbasi verdim, uc tatli kasigini mideye indirdi.
Cekincemin sebebi bogazinda kalmasi falan degil, blwde iki ay sadece tanisma sureci gibi yedikleri ana ogune donusmuyor, bense gunde en az iki ogun ek gida olusturmak istiyorum ki bebegimi birakip arada isime gidip spor yapabileyim dogumdan sonra 15 gunde eski kiloma donmustum, simdi +5 kiloyum
Blw ile na ogun olusturanlar var mi, basladiktan ne kadar zaman sonra bu hale getirdiniz, yardimci olursaniz coookk sevinirim.
Durmuyor artık pusette, özellikle dışarda kucakta taşımak zorunda kalıyoruz pusetle aldıysak.Ben 0-25 kg aldım canım ama daha kullanmadık çünkü ana kucağı bebek arabasına takılıyor rahat ediyor kızım, havalar ısınsın nisan gibi geçicez oto koltuğuna. Alırken beniş yanında olsun içine koyup bakmak lazım bir de yatış pozisyonu var mı onada bakmak lazım, bizim 4 kademeli yatış ayarı var, oto koltukları baya dikmiş uyuyunca falan rahatsız olabilirler biraz yatması iyi olur...
Hastalıktan mı?Uykusuz bir gece daha..
Bir avuç tüy çıkıyor, o tüyler normalde havada uçuşuyor işte.Süpermiş yaa. Yumuşatıcı kullanmak istemiyorum ama çamaşırlar odun gibi olduğundan mecburen kullanıyrm. Makinalar yumuşatma yaptıktan sonra durulama yapmıyor. Yani deterjan giyisilerin üzerinde kalıyo. Aslında tehlikeli bu. Kurutma mak alırsam buna da gerek kalmıycak demek ki buna sevindim. Eltimin var çok memnun. Bi de çamaşırdaki tozu tüyü topluyo o çok iyi bişey. Ben de siyahların üzerinde çok toz tüy vb birikiyo ben de tüy toplama bandıyla toplamaya uğraşıyodum kurutma mak almam için bisürü neden oldu. Çok teşekkürler
Peki şimdi 0-18 alırsak ondan sonra bir oto koltuğu daha gerekecek mi yoksa çocuk artık yükseltici veya normal oturmaya mı geçecek?Biz gectik canim, hatta neden daha once almadik ki diyoruz. Oncekinde Alp durmak istemiyordu beli rahatsiz oluyordu, arkada yalniz kalmak istemiyordu. Simdi daha yuksekte olup etrafi izledigi icin gayet sakin ve ben araba kullanirken sorun olmuyor, bebe aynasiyla bana bakiyor ben de onu kontrol edebiliyorum.
0-18 cybex sirona aldik, ben cok memnunum. Bel fitigi hastasi oldugum icin en cok yan donebilme ozelligini sevdim, Alp'i yerlestirirken savas vermem gerekmiyor bir de arkaya yattigi icin bizimki icinde rahat uyuyor.
Yegenim daha yuksek kilo tasima kapasiteli bir model aldi, kizi dokuz aylik olmasina ragmen rahat edemiyor cunku arkaya yatmadigi icin kuzum icinde rahat uyuyamiyor.
Öğün nedir öğün, tanışmadık biz daha :)Kizlar beslenme konusunda ben de iki arada bir derede kaldim, oglum bu gune kadar anne sutu aldi diye doktoru blw konusunda israrli ama ben cesaret edemiyorum. Dun ilk kez koyu kivamli sebze corbasi verdim, uc tatli kasigini mideye indirdi.
Cekincemin sebebi bogazinda kalmasi falan degil, blwde iki ay sadece tanisma sureci gibi yedikleri ana ogune donusmuyor, bense gunde en az iki ogun ek gida olusturmak istiyorum ki bebegimi birakip arada isime gidip spor yapabileyim dogumdan sonra 15 gunde eski kiloma donmustum, simdi +5 kiloyum
Blw ile na ogun olusturanlar var mi, basladiktan ne kadar zaman sonra bu hale getirdiniz, yardimci olursaniz coookk sevinirim.
Korhan Yilmaz Amerikan Hastanesinde, cok severim doktorumuzu, beslenme sirasinda yasanilan tikanma vb. sorunlarin azligi ve bebegin ileride yemek secme oraninin dusuk olmasi, irade gelisimi acisindan blwyi destekliyor.Blw de ilk 45 gün tadım günü. Sonra öğün oluşturuluyor. Anladığım kadarı ile bebek bir süre tok kalsın istiyorsun ama blw ile başta olacak iş değil. Çünkü bebek bir süre daha yiyecekleri tanıyor. Bu arada doktorun kim? Çok özendim keşke benim doktorum da destek olsa.
Neva brokoli ve havucu sevdi. Yoğurt hastasıKorhan Yilmaz Amerikan Hastanesinde, cok severim doktorumuzu, beslenme sirasinda yasanilan tikanma vb. sorunlarin azligi ve bebegin ileride yemek secme oraninin dusuk olmasi, irade gelisimi acisindan blwyi destekliyor.
45 gun diyorsun, ben o zamana kadar bes kilo daha alirim, islerde allah kerim
Neva fistigi sebzelerden neyi sevdi merak ettim insallah sizin sureciniz cok basarili devam eder, emek istiyor cunku.
Yoğurt tarzı şeyler zor olmuyor mu çok merak ediyorum..Neva brokoli ve havucu sevdi. Yoğurt hastası
Emek istiyor ama göründüğü kadar zor değilmiş bunu keşfettim. Bugün de avokado deneyeceğiz bakalım. Her anne bebek kendi doğrusunu kendisi bulacak. Size de keyifli süreçler diliyorum. Tüm bebeklerin iştahlı olduğu günler olur umarım.
Blw de sebze, meyve sonra yogurt sut urunlerine geciliyorYoğurt tarzı şeyler zor olmuyor mu çok merak ediyorum..
kahvetelvesi hamdolsun canım iyiyiz. Normal cadılığı kızımın. uyku eğitimim çöp oldu hastalanınca. Fenalardayız yine.
Bende anakucagini yerlestirirken zorlaniyorum, oto koltugu iyi olacak, bu modele bakiyim bende:) gerci benim kizim arabayi hic sevmiyoBiz gectik canim, hatta neden daha once almadik ki diyoruz. Oncekinde Alp durmak istemiyordu beli rahatsiz oluyordu, arkada yalniz kalmak istemiyordu. Simdi daha yuksekte olup etrafi izledigi icin gayet sakin ve ben araba kullanirken sorun olmuyor, bebe aynasiyla bana bakiyor ben de onu kontrol edebiliyorum.
0-18 cybex sirona aldik, ben cok memnunum. Bel fitigi hastasi oldugum icin en cok yan donebilme ozelligini sevdim, Alp'i yerlestirirken savas vermem gerekmiyor bir de arkaya yattigi icin bizimki icinde rahat uyuyor.
Yegenim daha yuksek kilo tasima kapasiteli bir model aldi, kizi dokuz aylik olmasina ragmen rahat edemiyor cunku arkaya yatmadigi icin kuzum icinde rahat uyuyamiyor.
Yok olmuyor canım. Kaşığa koyup eline veriyorum. Düşündüğümden daha temiz bir yöntem. Gerçi kolay ve zor insana göre değişir. Ben beraber yiyebildigimiz ve temizlik zoruma gitmediği için çok kolay buluyorum. 9. Aydan sonra da bizimle aynı yemeği yıyebılecek olması da cabası. Tabii domatesli zeytinyağı ile pişirip tuzsuz olduğu sürece. Onunkini ayırıp tuz atarım artık.Yoğurt tarzı şeyler zor olmuyor mu çok merak ediyorum..
kahvetelvesi hamdolsun canım iyiyiz. Normal cadılığı kızımın. uyku eğitimim çöp oldu hastalanınca. Fenalardayız yine.
Masallah, cok guzel, darisi basimiza diyelim:)Yok olmuyor canım. Kaşığa koyup eline veriyorum. Düşündüğümden daha temiz bir yöntem. Gerçi kolay ve zor insana göre değişir. Ben beraber yiyebildigimiz ve temizlik zoruma gitmediği için çok kolay buluyorum. 9. Aydan sonra da bizimle aynı yemeği yıyebılecek olması da cabası. Tabii domatesli zeytinyağı ile pişirip tuzsuz olduğu sürece. Onunkini ayırıp tuz atarım artık.