2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
masallah tombige anne sutu mu aliyor, bizde sali gunu olduk aksamina ateslendi dis cikarmada var bizde ikisi birlesince hafif panik olmustum.
Anne sütü alıyor kuzum ek gıda tadımlık veriyordum bizde alttan 2 diş çıkardık şimdi de üsten çıkacak yerleri şişmiş o çok sıkıntı yapıyor bize de inşAllah gece falan ateşi olmaz

Arkadaşlar bizde bugün 6 aylık kontrolümüzden geldik oğluşum 9.100 gr olmuş boyumuz 68 cm olmuş ilk 24 saat takip edin ateş yapabilir dedi aşı sizlerde olmuşmuydu

Benim bebeğime yapmamıştı ateş,inşallah sizdede olmaz.

Bu diş çok fenaymış ya patlattı ama huzursuzluk had saffada hiçbişeyden memnun değil

hehe zordur valla hele muhabbet siyasetse genelde hem susmazlar hem de ne desen dinlemezler babamdan bilirim :):):):) sağlıkları yerinde olsun da

Benim bebeğime yapmamıştı ateş,inşallah sizdede olmaz.

Bu diş çok fenaymış ya patlattı ama huzursuzluk had saffada hiçbişeyden memnun değil
İnşAallah yaa o diş gerçekten de sıkıntılı mutsuz bir bebek oldu dişten dolayı alttaki çok sakin çıkarmıştı ama üst felaket patlasa bir rahat eder galiba Allah bütün annişlere kolaylık versin bütün bebişlerde kolayca çıkarsın dişlerini

Canim ben oglum 2 aylikken Ankara universitesinde dikisli sunnet yaptirmistim. Cok sukur memnun kaldim. Keciorende belediye karsisinda ozel bir yer var. Opr. Dr. Vedat ali canoglu diye. Orda bildigim kadariyla klipsli yapiliyor. Memnun kalanlarida duymustum. Simdiden Allah kolaylik versin canim

Dediklerinin hepsine katılıyorum canım.. çalışan anne olmak cok zormuş, bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hic Allah sabır versin bize

Benim kızim da doğduğunda çok sacliydi ama döküldü üstelik başında iki tane ayrım noktası var saçlar yatmıyor ayrılmiyorda :)
Benim kizimin da oyle :)) tam sag kulaginin arkasinda bir gul var saclari ordan yuzune dogru uzaniyor. Benim de sacimin onunde sol tarafta var cok dertliyim o konudan :d aman tek derdimiz, dertleri bu olsun. Sagliklari yerinde akillari basinda olsun. Yeni mi katildin sen aramiza yoksa nickini mi degistirdin :) uc gun girmedim yeni anneler goruyorum

Sizleri okudukça ozeniyorum dişleri çıkanlar oturanlar emekleyenler bizim kızda tık yok tembel benim kuzum
Hahahah ay benim kizim da tembel vallahi =)) daha dondugu sayilidir, bugun tam 7 aylik. Kilosu da az benim kuzumun. Canlarinin kiymetlerini biliyorlar diyelim zamani geldiginde her seyi yapacaklar insallah :)

Hahahah ay benim kizim da tembel vallahi =)) daha dondugu sayilidir, bugun tam 7 aylik. Kilosu da az benim kuzumun. Canlarinin kiymetlerini biliyorlar diyelim zamani geldiginde her seyi yapacaklar insallah :)

Oyle deme annesi bak benim kuzum daha tembel seninki en azindan anne diyor aylardir bizde o da yok :)

Deniz hanımda 6 ayı bitiriyor pazartesi yerinde durmuyor zilli, emeklemeye çalışıyor totişini çekiyor ama gidemiyor yatarak durmak istemiyor illa oturacak premses

Amin inşallah hepimizin bebisleri sağlıklı olsun en önemlisi o. doğru söylüyorsun tek sorun kusurları olsun ben yeni sayılırım nickı mi de değiştirdim aslında :) hatta çıkmayı düşünüyordum herkes birbirini tanıyor ben yeni kaldım diyordum :))

Kızlar bebisler in bingildaklari ne alemde?bizimki parmak bogumundan az küçük? Normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…