Anne sütü alıyor kuzum ek gıda tadımlık veriyordum bizde alttan 2 diş çıkardık şimdi de üsten çıkacak yerleri şişmiş o çok sıkıntı yapıyor bize de inşAllah gece falan ateşi olmazmasallah tombige anne sutu mu aliyor, bizde sali gunu olduk aksamina ateslendidis cikarmada var bizde ikisi birlesince hafif panik olmustum.
İnşAllah bizde de olmaz :) gecemiz güzel geçer uyur inşAllahBizde 6 aylık asimizi olmuştuk çok şükür ateş olmadı aşıya gidince kilo boy aynıydı sizinkiyleama cinsiyet farklı
Arkadaşlar bizde bugün 6 aylık kontrolümüzden geldik oğluşum 9.100 gr olmuş boyumuz 68 cm olmuş ilk 24 saat takip edin ateş yapabilir dedi aşı sizlerde olmuşmuydu
Eveeet ve bunun için Ata ve ben çok heyecanlıyız :)Bu tabak bitecek mi? Ve blw ikisini okudum ben. Kivami iyiyse korkacak birşey yok. Yine debluetweety ile haftasonu bebek ilkyardim seminerine gideceğiz.
Nasilsiniz kizceler :) annem babam bizde pek giremiyorum. Iyisinizdir insallah. Biz cok iyiyiz sukur :) arada babamla kavga ediyoruz o kadar, bildigin yaslanmis inatci keci olmus benim babam :)) sabah bir siyasi liderle kalkiyoruz aksam ayni siyasi liderle yatiyoruz yemin ediyorum benden cok seviyo adami
Benim kızim da doğduğunda çok sacliydi ama döküldü üstelik başında iki tane ayrım noktası var saçlar yatmıyor ayrılmiyorda :)Tesekkur ederizzz :)) takiyorum artik toka, ama bebek tokasi bulamamis kocaman toka almis babasi kizima :))
İnşAallah yaaBenim bebeğime yapmamıştı ateş,inşallah sizdede olmaz.
Bu diş çok fenaymış ya patlattı ama huzursuzluk had saffada hiçbişeyden memnun değil
Canim ben oglum 2 aylikken Ankara universitesinde dikisli sunnet yaptirmistim. Cok sukur memnun kaldim. Keciorende belediye karsisinda ozel bir yer var. Opr. Dr. Vedat ali canoglu diye. Orda bildigim kadariyla klipsli yapiliyor. Memnun kalanlarida duymustum. Simdiden Allah kolaylik versin canimmerhaba arkadaşlarım.size bir sorum olacak oğlumn pipisinin ucunda daralma var sünnet ettireceğim sizce klips yöntemimi yoksa bildiğiniz dikişli sünnet mi iyi.ve ankarada yaşıyorum var mı bildiğiniz iyi bir sünnet ehli .cevap için şimdiden teşekkür ederim çok sağolun
Dediklerinin hepsine katılıyorum canım.. çalışan anne olmak cok zormuş, bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim hicAnladım canım,gece uykuları gerçekten mühim mesele,daha hamile kaldığımda,ben şimdi gece uyuyamazsam nabarım diye düşünüyordum. Bu ara dişlerini çıkardığı için gece uykuları düzene girmişti. Gerçi biz alerjik olduumuz için geceleri,alerji damlası veriyorum. Oda uyku yapıyor,mama harici uyanmıyor miss gibi uyuyordu bu ara. Ama Pazartesi gecesini salıya bağlayan gece varya,beni resmen öldürdü. bütün gece tepesindeydim. O kadar huzursuz,ağlamaklı doymak bilmeyen bir hale girdi ki şaştım kaldım. 1 gr uykum yoktu. O haliylede işe geldim. İşler olmuş dağ.yap yap bitmiyor,o kadar çok konuştum ki,2 dk konuşmadığım zamanlarda kafam masaya düştü,yorgun uykusuz,mutsuz,güçsüz,agrasif bişeye dönüştüm sadece bir günde. Allahım ya nolur bir kaç saat uyusun ben böyle işe gelmek istemiyorum,çalışamam ki böyle olursa dedim,önceki hallerime şükrettim. En kötüsünü görmeden insan başındakinin iyi hal olduğunu anlayamıyor. Şimdi benim çocuk gece 2 kere mamaya kalktı,en az 5 defada sağa sola dönerken uyandı.kalkıp tepesinde pişpişleme yaptım uyudu bende uyudum,böyle 1 saat 2 saat döngülerimiz oldu.Ama ben gece deriksiz uyumuşum gibi hissediyorum. Yani arada bir yerde uyumuşum ve cidden dinlenmişim. vuducum öyle bir kıtlığa girmişki,bu bile hiç uyuymamaktan iyidir deyip uykuyu hazmetmeye geçmiş. Yani demem o ki,uyku problemide öyle böyle düzene giriyor,çocuk düzene girememezse bile ebeveynlerin uykusu terbiye ediliyor. Garip bir durum. Ben cesaretli bir insanımdır. Gözüm kolay kolay korkmaz birşeyden. Ama annelik ve çalışan kadın olmak öyle herkesin kaldırabileceği birşey değil. Hele köpek gibi çalışıp eve gelince,düşüncesiz anlayışsız hala daha önüne hizmet bekleyen,evdeki yemeği beyenmeyen bir kocayla karşılaşınca daha bir kötü oluyor.mutsuzsun sadece çocuğun seni mutlu edebiliyor. Tamamen dünyan onun için dönüyor. Öyle bişiler bişiler işte,çalışmaya başlayınca depresyona girmeyin sakın,bunlar karşılaşacağınız şeyler. Nasıl bebek doğduğunda geceleri uykusuzluk çekeceğimizi biliyoruz ve kabul ediyoruz. Buda tıpkısının aynısı. Ama geçiyor zamanla bunada alışıyorsun. Sonra sen bir avare,o bir avare oluyor. Çocuk ilişkiyi her yönden etkiliyor. Sağlıklı bir karıkoca ilişkisi kalması benim fikrimce çok zor,çocuk olduktan sonra özellikle ayrılan çiftleri şuan daha iyi anlıyorum ve neler yaşadıklarını neden bu noktalara geldiklerini daha net görebiliyorum. Döktüm içimi rahatladım mı dersiniz? Hayırrrrr. Daha başka başka saydırasım var. Herkese günaydın bu arada,parlak bir gün olsun.
Canım yoğurdu fincanla veriyoruz :)Yoğurt tarzı şeyler zor olmuyor mu çok merak ediyorum..
kahvetelvesi hamdolsun canım iyiyiz. Normal cadılığı kızımın. uyku eğitimim çöp oldu hastalanınca. Fenalardayız yine.
Benim kizimin da oyle :)) tam sag kulaginin arkasinda bir gul var saclari ordan yuzune dogru uzaniyor. Benim de sacimin onunde sol tarafta var cok dertliyim o konudan :d aman tek derdimiz, dertleri bu olsun. Sagliklari yerinde akillari basinda olsun. Yeni mi katildin sen aramiza yoksa nickini mi degistirdin :) uc gun girmedim yeni anneler goruyorumBenim kızim da doğduğunda çok sacliydi ama döküldü üstelik başında iki tane ayrım noktası var saçlar yatmıyor ayrılmiyorda :)
Hahahah ay benim kizim da tembel vallahi =)) daha dondugu sayilidir, bugun tam 7 aylik. Kilosu da az benim kuzumun. Canlarinin kiymetlerini biliyorlar diyelim zamani geldiginde her seyi yapacaklar insallah :)Sizleri okudukça ozeniyorum dişleri çıkanlar oturanlar emekleyenler bizim kızda tık yok tembel benim kuzum
Hahahah ay benim kizim da tembel vallahi =)) daha dondugu sayilidir, bugun tam 7 aylik. Kilosu da az benim kuzumun. Canlarinin kiymetlerini biliyorlar diyelim zamani geldiginde her seyi yapacaklar insallah :)
Hahahah ay benim kizim da tembel vallahi =)) daha dondugu sayilidir, bugun tam 7 aylik. Kilosu da az benim kuzumun. Canlarinin kiymetlerini biliyorlar diyelim zamani geldiginde her seyi yapacaklar insallah :)
Amin inşallah hepimizin bebisleri sağlıklı olsun en önemlisi o. doğru söylüyorsun tek sorun kusurları olsun ben yeni sayılırım nickı mi de değiştirdim aslında :) hatta çıkmayı düşünüyordum herkes birbirini tanıyor ben yeni kaldım diyordum :))Benim kizimin da oyle :)) tam sag kulaginin arkasinda bir gul var saclari ordan yuzune dogru uzaniyor. Benim de sacimin onunde sol tarafta var cok dertliyim o konudan :d aman tek derdimiz, dertleri bu olsun. Sagliklari yerinde akillari basinda olsun. Yeni mi katildin sen aramiza yoksa nickini mi degistirdin :) uc gun girmedim yeni anneler goruyorum
Sizleri okudukça ozeniyorum dişleri çıkanlar oturanlar emekleyenler bizim kızda tık yok tembel benim kuzum
Benim kuzum da tembel dis yok konuşmak yok ama dün akşam 2 metre kadar emekledi :)) çok şaşırdım artık evdeki zararlı eşyaları kaldırma vakti geldi
Yok kız olur mu öyle şey birden emekledi zaten ek gida falan yemediği için de öyle demiştim Allah hepimizin yavrularına kolaylık versin2 metre emekleyen bebeğe tembel diyorsan oğluma hakaret sayarım bunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?