• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar KURUTMA MAKİNASI almayı düşünüyoruz. Bebeğimin alerjik yapısı var. Kullanan var mı. Tavsiye eder misiniz. Çevremde duyduğum elektrik faturasını çoook kabartıyomuş. Ama ne yapayım bebeğimin sağlığı daha önemli. Kıyafetleri çok kırıştırıyor mu. Deterjan kokusunu alıyor mu acaba. Evim de çamaşırhane gibi. Kış günü kurutmak da zor. SAĞLIK VE ZAMAN Açısından da çok hesaplı bi makina bence. Ne dersiniz?

Zordu cnm ya :KK43: bu gece biraz daha iyiydi. Yanima hic almadim benim kiz cok cabuk alışıyor o yuzden bir de ona alismasin diyorum. Dogdugundan beri hic almadim bir de korkuyorum. Yoksa babasi gece calisirken beraber yatardik guzel olurdu :) ay bizimki gibi olmasin senin kuzu ya gece insanin hic sabri kalmiyor gercekten. Dun aksam kaka yapti o yuzden gece biraz daha iyiydi şükür.
Bizde gece uykusu diye bişey yok. Sabah 6 da uyduk. Gündüz uyuyo. Şu anda da uyuyo. Gece bize yine talim var. Uyku düzenimiz iyice şaştığından tansiyonum yükseliyo, kalp ritmim hızlanıyor, halsşzleşiyorum. Çok zor meşakkatli bir süreç. Allahım biz annelere ve babalara güç kuvvet, bebişlerimize de sağlık versin, bu günler de elbet geçecek :KK75:

Bizde gece uykusu diye bişey yok. Sabah 6 da uyduk. Gündüz uyuyo. Şu anda da uyuyo. Gece bize yine talim var. Uyku düzenimiz iyice şaştığından tansiyonum yükseliyo, kalp ritmim hızlanıyor, halsşzleşiyorum. Çok zor meşakkatli bir süreç. Allahım biz annelere ve babalara güç kuvvet, bebişlerimize de sağlık versin, bu günler de elbet geçecek :KK75:

Ayy cnm herkes kendi yaşadığını en zoru sanıyor gercekten. Ama seninki daha zor :( benim kız da gündüzleri 30dk uyuyor :) geceleri de biz ne zaman uyursak o zaman uyuyor :) yani onun uyuyup bizim esimle basbasa kaldigimiz yada benim yalni kaldigim bir an yok :) aynrn cnm rabbim güç kuvvet sabır versin de bunlar da geçer elbet. Benim kızım ilk 2 ay senin bebis gibiydi iyi bilirim yasadiklarini cok zor oluyor gercekten :( gündüz o uyuyunca sen de uyu cnm. Yanina yardima gelebilecek kimse yok mu? Biraz gelseler sen de dinlensen?

Arkadaşlar KURUTMA MAKİNASI almayı düşünüyoruz. Bebeğimin alerjik yapısı var. Kullanan var mı. Tavsiye eder misiniz. Çevremde duyduğum elektrik faturasını çoook kabartıyomuş. Ama ne yapayım bebeğimin sağlığı daha önemli. Kıyafetleri çok kırıştırıyor mu. Deterjan kokusunu alıyor mu acaba. Evim de çamaşırhane gibi. Kış günü kurutmak da zor. SAĞLIK VE ZAMAN Açısından da çok hesaplı bi makina bence. Ne dersiniz?
Canim cok yipratiyormus camasirlarikurutma makinalari.derdin deterjan kokusuysa çamaşırı yıkadıktan sonra 15 dk ya da 30 dk deterjansız çevir camasirlari koku falan kalmıyor. Kendi camasirlarimizi da öyle yapıyorum ben

Ayy cnm herkes kendi yaşadığını en zoru sanıyor gercekten. Ama seninki daha zor :KK43: benim kız da gündüzleri 30dk uyuyor :) geceleri de biz ne zaman uyursak o zaman uyuyor :) yani onun uyuyup bizim esimle basbasa kaldigimiz yada benim yalni kaldigim bir an yok :) aynrn cnm rabbim güç kuvvet sabır versin de bunlar da geçer elbet. Benim kızım ilk 2 ay senin bebis gibiydi iyi bilirim yasadiklarini cok zor oluyor gercekten :KK43: gündüz o uyuyunca sen de uyu cnm. Yanina yardima gelebilecek kimse yok mu? Biraz gelseler sen de dinlensen?
K. Validem ve annem Samsun da yaşıyorlar. K.validem çalışıyo, annem de babam rahatsız ve 13 yaşında okula giden kardeşim var gelemiyor. Yakınımda teyzem halam eşimin teyzesi ve birçok akraba var ama eşim pek yardım alma taraftarı değil. Seneye kışa işe gireceğim nasipse, k.validem gelecek o Zaman rahatlarım biraz. Sizin işiniz de zor. İnsan yanyanayken özlüyo eşini :)

Bugun 6.ay asimizi olduk sabah. Şu ana kadar ates yok şükür :) sabah atesimiz 37.3 civarındaydi hemsiremiz biraz bekleyelim falan dedi sonra düşünce olduk asimizi. Kilomuz 7400gr bu ay 100gr almışız
Az gibi canım biraz değil mi belki de süt alerjisi vs varsa ondandır. Benimki de çok iyi uyumuyo ama seninki çok fena anlattığın kadarıyla

K. Validem ve annem Samsun da yaşıyorlar. K.validem çalışıyo, annem de babam rahatsız ve 13 yaşında okula giden kardeşim var gelemiyor. Yakınımda teyzem halam eşimin teyzesi ve birçok akraba var ama eşim pek yardım alma taraftarı değil. Seneye kışa işe gireceğim nasipse, k.validem gelecek o Zaman rahatlarım biraz. Sizin işiniz de zor. İnsan yanyanayken özlüyo eşini :)

Ben artık eşimden geçtim canım. Bak bugün izinli evde almış telefonu maç izliyor. Çok bunaldim gercekten ya oturup sohbet edeceğim bir insan bile yok :( ya sabır çekiyorum valla. Calisinca daha rahat oluruz insallah cnm en azindan kafamiz dağılır. Ben ne zaman calismaya basliycam belli değil belki eylulde belki seneye eylülde.

Az gibi canım biraz değil mi belki de süt alerjisi vs varsa ondandır. Benimki de çok iyi uyumuyo ama seninki çok fena anlattığın kadarıyla

Bizimki baya sorunlu cnm ya :( az almis evet ama hemsire diş döneminde olabilir ondan az almıştır dedi ama görünürde bisey yok sadece kabarmis damaklari. Alerjiden supheleniyorum ben de ama bu zamana kadar iyi kilo aldı. Doğum kilosu 2700gr belki de ondan azalmıştır artik kilo alımı

Bizimki baya sorunlu cnm ya :KK43: az almis evet ama hemsire diş döneminde olabilir ondan az almıştır dedi ama görünürde bisey yok sadece kabarmis damaklari. Alerjiden supheleniyorum ben de ama bu zamana kadar iyi kilo aldı. Doğum kilosu 2700gr belki de ondan azalmıştır artik kilo alımı
Olabilir canım bir derdi var belli ki kuzu nun ya uyumamasının elbet bir nedeni vardır belki de diş çok sıkıştırıyor. Calpol denemiştin dimi

Ayy cnm herkes kendi yaşadığını en zoru sanıyor gercekten. Ama seninki daha zor :KK43: benim kız da gündüzleri 30dk uyuyor :) geceleri de biz ne zaman uyursak o zaman uyuyor :) yani onun uyuyup bizim esimle basbasa kaldigimiz yada benim yalni kaldigim bir an yok :) aynrn cnm rabbim güç kuvvet sabır versin de bunlar da geçer elbet. Benim kızım ilk 2 ay senin bebis gibiydi iyi bilirim yasadiklarini cok zor oluyor gercekten :KK43: gündüz o uyuyunca sen de uyu cnm. Yanina yardima gelebilecek kimse yok mu? Biraz gelseler sen de dinlensen?
Bebeginize demir ilaci veriyorsanız bundan kaynaklı uyku problemi yaşıyor olabilir

Olabilir canım bir derdi var belli ki kuzu nun ya uyumamasının elbet bir nedeni vardır belki de diş çok sıkıştırıyor. Calpol denemiştin dimi

Calpol verince uyuyor cnm yani bir iki saat iyi oluyor sonra yine aynı :( bence de bir derdi var ama ney anlamadim şu ara atak haftasindayiz bir de hangisinden dolayı anlamadim :(

Back