• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kizimida kabiz yaptı doktora söyledim vermek istemiyorum içinde parapen var diye oda uzum pekmezine başlattı

Pekmez yeterli olmaz diyorlar cnm o yuzden veriyorum ben :( kizim daha 3 aylikken kansizligi vardi çünkü degeri 10 civarindaydi. Ben de annemden istedim uzum pekmezi gönderdi gelsin ben de vericem kizima sabahlari

Pekmez yeterli olmaz diyorlar cnm o yuzden veriyorum ben :KK43: kizim daha 3 aylikken kansizligi vardi çünkü degeri 10 civarindaydi. Ben de annemden istedim uzum pekmezi gönderdi gelsin ben de vericem kizima sabahlari
E bebekten aldım ben tadı güzel bebegimde seviyor ek gıdalara başladığımız için yeterli olur dedi doktor 10 aylik olunca test yaparız dedi

Merhaba anneler sizleri uzaktan takip ediyordum ama bugun yazmak istedim bebisleriniz emeklemeye başladı mı benim oglum altıncı ayına girdiği zaman emeklemeye başladı ve desteksiz oturuyor ve bebegim çok hareketli çok cabuk herseyden sıkılıyor hicbirsey onu tatmin etmiyor oyun halısında bir dakka bile oynamiyo neden boyle tatminkar degil?

Merhaba anneler sizleri uzaktan takip ediyordum ama bugun yazmak istedim bebisleriniz emeklemeye başladı mı benim oglum altıncı ayına girdiği zaman emeklemeye başladı ve desteksiz oturuyor ve bebegim çok hareketli çok cabuk herseyden sıkılıyor hicbirsey onu tatmin etmiyor oyun halısında bir dakka bile oynamiyo neden boyle tatminkar degil?
Benimki ne oturuyor ne e emekliyor oturmaya niyeti de yok oyun halisi bizde de var ama 5 dakika zor oynuyor bizimkinin tercihi ayaklarını yemek daha çok küçükler her şeyi tanımak istiyorlar

Arkadaşlar KURUTMA MAKİNASI almayı düşünüyoruz. Bebeğimin alerjik yapısı var. Kullanan var mı. Tavsiye eder misiniz. Çevremde duyduğum elektrik faturasını çoook kabartıyomuş. Ama ne yapayım bebeğimin sağlığı daha önemli. Kıyafetleri çok kırıştırıyor mu. Deterjan kokusunu alıyor mu acaba. Evim de çamaşırhane gibi. Kış günü kurutmak da zor. SAĞLIK VE ZAMAN Açısından da çok hesaplı bi makina bence. Ne dersiniz?
Kesinlikle öneriyorum.
Isı pompalı bi makine seçin ve çamaşır makinenden büyük olsun.
Benim çamaşır 7kg, kurutma 8kg.
Çok doldurmazsan kırıştırmaz.
Faturaya etkisi de hissedilir gibi değil bence.
Yumuşatıcı kullanmak gerekmiyor bir de.

Çünkü onun karakteri böyle annesi.

Benimki ne oturuyor ne e emekliyor oturmaya niyeti de yok oyun halisi bizde de var ama 5 dakika zor oynuyor bizimkinin tercihi ayaklarını yemek daha çok küçükler her şeyi tanımak istiyorlar
Bizimkisi daha ayaklarına ulaşamıyor yaa bide yogurt verdigimde dudağının etrafi kizariyor alerjisi mı var simdi benim oğlanın

Bizimkisi daha ayaklarına ulaşamıyor yaa bide yogurt verdigimde dudağının etrafi kizariyor alerjisi mı var simdi benim oğlanın
B enimkinin sut alerjisi var ben bile peynir yiyemiyorum yesil kaka veya kakasinda damar şeklinde kan oldu ve test yaptırdık alerjiyi en iyi kakasindan anlarsin

B enimkinin sut alerjisi var ben bile peynir yiyemiyorum yesil kaka veya kakasinda damar şeklinde kan oldu ve test yaptırdık alerjiyi en iyi kakasindan anlarsin
kakasında bir degisiklik yok zaten çok az tattirmalik verdim yoğurdu birkaç kez her verisimde kizardi dudak cevresi bende ustelemedim doktora da gidemedik hangi bölüme gitmemiz gerekiyor peki

kakasında bir degisiklik yok zaten çok az tattirmalik verdim yoğurdu birkaç kez her verisimde kizardi dudak cevresi bende ustelemedim doktora da gidemedik hangi bölüme gitmemiz gerekiyor peki
Çocuk doktoruna gitmen yeterli söylediğin zaman yaptırıyorlar doktora sormadan vermeni tavsiye etmem benim sutumden geçti 1 aylikti daha kizim şimdi havuc elma veriyorum

Çocuk doktoruna gitmen yeterli söylediğin zaman yaptırıyorlar doktora sormadan vermeni tavsiye etmem benim sutumden geçti 1 aylikti daha kizim şimdi havuc elma veriyorum
Bu süreç nasıl İski'yi bilmiyorum ama insallah çabucak ve kolay gecer çok zor ya sut ürünlerine alerji hersey sutden yapılıyor insallah erkenden alerjileri biter bebislerimizin

Kızlar oto koltuğuna geçtiniz mi, pusette çok sıkılıyor artık bizimkisi.

Ne almalı?

Ben 0-25 kg aldım canım ama daha kullanmadık çünkü ana kucağı bebek arabasına takılıyor rahat ediyor kızım, havalar ısınsın nisan gibi geçicez oto koltuğuna. Alırken beniş yanında olsun içine koyup bakmak lazım bir de yatış pozisyonu var mı onada bakmak lazım, bizim 4 kademeli yatış ayarı var, oto koltukları baya dikmiş uyuyunca falan rahatsız olabilirler biraz yatması iyi olur...

Seninki nasıl tatlım,hiç konuşamıyoruz,buralara da giremiyoruz ne zamandır.
O zamandan sonra Yeni girebildim. Kerem iyi büyüyor ama reflüsu hala devam Ben de çalısmaya başlamıştım ama ameliyat oldum evdeyim raporluyum haftaya kadar. Alp de alerji çıkmış Allah kolaylık versin canım benim..

Back