• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagol cnm basladim evet suan zeynep de bende alisma asamasindayiz bakici bulduk bizim okuldan ogrencinin velisi simdilik iyi aralari alisti baya 15 saat dersim var zaten cok degilhaftanin 4 gunu gidiyorum ama persembeleri gitmiyor gibi biseyim sabah 7 bucuktan 9 bucuga kadar sadece iki ders girip geliyorum benim kiz daha uyuyor oluyor o saatte:)

Cok iyi cnm bakici bulmana ve anlasmalarina sevindim. Dersinde azmis super olmuş. Senin kiz gece baya gec yatiyordu hala öyle mi ? Bizimki sabah 8 deyince ayakta seninki gec kalkiyormus ne güzel :)

Çok sağol Can'ım. Allah senin de yardımcın olsun. Sigara içmiyoruz. Bi wc de koku vardı onu da atayım bugün bari. Kıyafetlerini dalin sıvı deterjanla yıkıyorum. Yumuşatıcıyı da durulama esnasında koyuyorum makinaya. Alerji plus baby programım var ona arıyorum 3 kez falan duruluyo. Odamızın camı perdesi kirlenmişti hemen silip yıkamam lazım. Babamız camları pek açtırmazdı üşütür diye. Artık günlük havalandırma kararı aldık. Kendimizce önlemler alıyoruz bakalım. Emziriyorum ek gıdaya başlamıştık. Sebze şimdilik verme dedi Dr. Yoğurt, yoğurt çorbası, elma, havuç suyu ver dedi. Katı meyve sıkacağı alacağız. Umarım yavrularımız sağlıkla büyürler. Nasıl başa çıktınız alerjiyle. Çok kötü tıkanmıştı benim bebeğim ya. Tanıdığım astım hastası vardı kriz gelince ölecekmiş gibi tıkanıyodu. Öyle oldu zannettim ben de yavrumu. Allah beterinden korusun hepimizi.
cok gecmis olsun canim bizde 2 hadta kadar hastalikla ugrastik bronsite ramak kaldi. Otribebenin dili olaydida konusaydi boyle hımıik yok ya oyle bir cikiyordu ki o bunyeden nasil cikiyor aklim almadi:) e burun tikali olunca geniz akintisi oda cigere iniyor. Bizimki bence dis yuxunden cok agliyor, aglamakta geniz akintisi yapiyormus. Ben odasini sirkeli,arap sabunuyla sildim. Evi zaten hergun havalandiriyordum. Biara yorgunluktan bayaga saldim. Keciboynuzunu kaynatip hergun suyunu verdim. Bronsite birebirmis. Birde amasya elmasini kabugu,cekirdegiyle kaynatip verdim. Kendimde sutumle gecsin diye bol bol kysburnu ictim. Valla su bahar gelsede ev hapsinden kurtulsak. Tekrar cok gecmis olsun

Cnm hiç sorma :KK43: bak sana anlatayim, eşim 6.40da gitti işe sonrasinda da elif 7.30da uyudu 8.00de uyandı. Sonra oynadik falan zeytinyagiyla masaj yaptım bir güzel sonra acaba doymuyor mu geceleri agliyor uyaniyor falan diye mama verdim onu da yedi. Sonra bir sure sonra rezene verdim az bisey gazini da cikartti. Hersey guzeldi 10.30 gibi ilk defa hic aglamadan uyudu. Ben de nasil mutluyum ama guzel bir gece olacak diye. Sonra ben de ortaligi toplayip 11de odaya geciyordum ki odanin kapisina gelince baktim uyanmis :KK43: neyse emzireyim uyur dedim yok uyumuyor sonra yine salladim ayagimda 12de yatti sonra 10dk-15dk da bir ayaktayiz. Memede uyuyor yatagina koyunca nasil ciglik cigliga :KK43: tum gece boyleydi saat 3 de yine ayagimda salladim saat 5de yine ayagimda salladim sabah 7de esim geldi bu seferde o salladi ayaginda. 8de de uyandi zaten :KK43: cok zor bir geceydi yine. Sanirim 24. Hafta atagi bu oluyor :KK43: onceden sik kalkardi ama emer uyurdu. Simdi yok uyumuyor ve agliyor :KK43:
allah kplaylik versin canim ayakta sallama disinda ayniyiz:( benimki ayaktada uyumuyo:( 21 agustos dogumli benimki seninki?

6.ci ay asimizi olduk kizlar simdi.calpol verdim gitmeden
bizde sabah olduk gecmis olsun. Ben atesi yukselmeden vermiyorum. Birde ne sorcam canim ek gida icin meyve mi sebze mi verd dr un? Bizimki kahvaltida meyve ,oglen yogurt ,aksam muhallebi( organik pirinc ve yulaftan) dedi.1 yasina kadarda icme suyunu kaynatip vereceksin dedi

Cok iyi cnm bakici bulmana ve anlasmalarina sevindim. Dersinde azmis super olmuş. Senin kiz gece baya gec yatiyordu hala öyle mi ? Bizimki sabah 8 deyince ayakta seninki gec kalkiyormus ne güzel :)
Benim kiz en erken 11 bucukta yatiyor cnm daha once uyusa bile mutlaka geri uyaniyor saatini bekliyor sabah da 9 bucuk 10 bucuk arasi uyaniyor gece 2 3 kez emmeye uyanio ben bazen uyku sersemi emzigi sokuyomusum cocugun agzina emzirmeden uyuyomusum :) once daha cok uyaniyordu aksam 10 gibi sutlu biskuvili kasik mamasi var aptamilin ondan veriorum tok tutuyor sanki daha az uyaniyor

cok gecmis olsun canim bizde 2 hadta kadar hastalikla ugrastik bronsite ramak kaldi. Otribebenin dili olaydida konusaydi boyle hımıik yok ya oyle bir cikiyordu ki o bunyeden nasil cikiyor aklim almadi:) e burun tikali olunca geniz akintisi oda cigere iniyor. Bizimki bence dis yuxunden cok agliyor, aglamakta geniz akintisi yapiyormus. Ben odasini sirkeli,arap sabunuyla sildim. Evi zaten hergun havalandiriyordum. Biara yorgunluktan bayaga saldim. Keciboynuzunu kaynatip hergun suyunu verdim. Bronsite birebirmis. Birde amasya elmasini kabugu,cekirdegiyle kaynatip verdim. Kendimde sutumle gecsin diye bol bol kysburnu ictim. Valla su bahar gelsede ev hapsinden kurtulsak. Tekrar cok gecmis olsun
Sağol Can'ım size de geçmiş olsun. Aynen ev hapsindeyiz resmen. Bugün İstanbul'da hava güneşli ama serin bebeğime göre ben bi dolaşıp geldim. Havalar ısınsa da atsak kendimizi sokaklara :)

Kızlar bize dua eder misiniz?
Eşim bi iş görüşmesine gitmişti, hiç sallamamıştık giderken ama ben sallamışım demek ki hep aklımda.
Bu hafta haber bekliyoruz.
Geliri çok düşecek ama düzenimiz olacak.
Bayramı, resmi tatili, haftasonu olacak, normal bi işi olacak işte.
Doğumun ertesi günü işe çağıran adamlardan kurtulmak istiyoruz artık.
Çok daraldım, bunaldım, çok kısıtlı vaktimiz var beraber.
Tabii hayırlısı yine de.
İşallah olur Can'ım hayırlısıyla. Bu Zaman'larda babaların desteği çok önemli. Bizim çok vaktimiz oluyo beraber çok Zaman geçiriyoruz. Eşim güvenlik görevlisi. Birgün işte bir gün evde. İzinleri düzensiz ana vaktimİz çok oluyor

bizde sabah olduk gecmis olsun. Ben atesi yukselmeden vermiyorum. Birde ne sorcam canim ek gida icin meyve mi sebze mi verd dr un? Bizimki kahvaltida meyve ,oglen yogurt ,aksam muhallebi( organik pirinc ve yulaftan) dedi.1 yasina kadarda icme suyunu kaynatip vereceksin dedi
sebze ve meyve ikisini bir arada veriyorum

Benim kiz en erken 11 bucukta yatiyor cnm daha once uyusa bile mutlaka geri uyaniyor saatini bekliyor sabah da 9 bucuk 10 bucuk arasi uyaniyor gece 2 3 kez emmeye uyanio ben bazen uyku sersemi emzigi sokuyomusum cocugun agzina emzirmeden uyuyomusum :) once daha cok uyaniyordu aksam 10 gibi sutlu biskuvili kasik mamasi var aptamilin ondan veriorum tok tutuyor sanki daha az uyaniyor

Cnm artik erken uyumasini gectim bari uyuyunca bir iki saat uyusa :( o da yok umarim geçicidir bu durum cok yorucu çünkü

Benimkide 24 ağustos doğumlu canım. Ataktan sanirim bu halleri ya. :KK43: Senin kuzu nasil uyuyor peki?
aynen canim insallah ataktir.emerken uyuyo yatagina koyunca butun sartlar prensesin istedigi gibiyse uyuyo yoksa sn de uyanip tekrar memeye bazen memefe almiyo kucakta geze geze uyuyo oylede belim koptugundan kanguruyla gezerkrn uyuyo kanguruyu cozup yataga koyarkende kangurunun citcit sesinden uyaniyo. 6 nisan da is basi yapcam dis ciksin biran once tracy hogg un yatir kaldiri denicem.

aynen canim insallah ataktir.emerken uyuyo yatagina koyunca butun sartlar prensesin istedigi gibiyse uyuyo yoksa sn de uyanip tekrar memeye bazen memefe almiyo kucakta geze geze uyuyo oylede belim koptugundan kanguruyla gezerkrn uyuyo kanguruyu cozup yataga koyarkende kangurunun citcit sesinden uyaniyo. 6 nisan da is basi yapcam dis ciksin biran once tracy hogg un yatir kaldiri denicem.

Zor cnm ya bizimki uyaninca memeyide almiyor bu aralar. Bakalim nolacak halimiz :)

Kizlar kakalarin dilinden anlayan biri var mi aramizda ya :( benim kizin kakasi son zamanlarda çok tuhaf. Buraya atmak istemedim pek hos bir görüntü değil diye varsa anlayan ozelden atsam da bir yardimci olsa ya :(

Daha iyiyiz Can'ım. Dün kontrolümüz vardı. İlaçlara devam dedi cuma gün gene çağırdı. Kansızlık da varmış kuzumda. Ben bir aydır kan damlasını kullanmıyordum o Zaman'lar isaldi. Dr 2 hafta ara ver kan damlasına demişti. Ondan sonra da toparlanamadı. Şimdi Dr U değiştirdik ve antibiyotikle beraber kullanma dedi. Bir hafta sonra kan ilacına başlarız dedi. Çok daha iyi ama yavrum boğucu öksürüğü gitti. balgam azaldı. Gazı azaldı. ZİNCO vermişti bu Dr. Pıtır pıtır çıkıyo gazları :) Teyzesi Güneş Su miniğimin adı. Çok teşekkür ederiz ❤️
Ohh çok şükür. Ben de hatırladım diye sevinmistim :D şifa bulsun güneş kuzusu. İsmi çok güzel.

Canım hani demiştin ya ikinci çocuğum birinciden daha alerjik diye. Birincinin neye alerjisi vardı ikincinin nelere alerjileri var. Vallahi ikinci çocuğu yapmaya korkuyorum
Büyük oğlum alerjik rinit. Henüz alerji testi yaptırmadık. Evdeki halı perde tül kaldırdım ve çamaşırları az deterjanla ekstra durulama yaptırarak yıkıyorum. Baya düzeldi,uzun zamandır nefesinde sorun yok çok şükür. Küçük alerjik astım bunun yanında besin alerjiside var. Hayvansal bütün gıdalar ve çikolataya alerjisi var. Ben de dikkat ediyorum;emziriyorum çünkü..küçüğün ortamda neye alerjik olduğunu henüz bulamadım malesef. Onu bulursam o da rahatlayacak Allah'ın izniyle. Mart ayını hayırlısıyla bi atlatsaydık :dua: baharlar bizi mahvediyor :KK61:

Back