• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah cokkk guzel kapilar acsin insallah canim. Ummadiginiz yerden hayirli haberler gelsin. Dua edicem dizin icin. Hakkisin. Kisacik dunya omru sevdiklerimizle gecirnedikten sonra ne anlami var

Amin Allah razı olsun.
Hayat o kadar hızlı geçiyor ki.
Bebeler 6dan 7ye yol alıyor, doğdular büyüdüler bile.
Hayat çok hızlı, bu günler çok özel, yaşlanınca elimizde ihtiyaçtan fazlası olsa neye yarar ki yarınımız belli değil.

mavidenizbebegim mavidenizbebegim nasıl oldunuz canım? Deniz nasıl?
Daha iyiyiz Can'ım. Dün kontrolümüz vardı. İlaçlara devam dedi cuma gün gene çağırdı. Kansızlık da varmış kuzumda. Ben bir aydır kan damlasını kullanmıyordum o Zaman'lar isaldi. Dr 2 hafta ara ver kan damlasına demişti. Ondan sonra da toparlanamadı. Şimdi Dr U değiştirdik ve antibiyotikle beraber kullanma dedi. Bir hafta sonra kan ilacına başlarız dedi. Çok daha iyi ama yavrum boğucu öksürüğü gitti. balgam azaldı. Gazı azaldı. ZİNCO vermişti bu Dr. Pıtır pıtır çıkıyo gazları :) Teyzesi Güneş Su miniğimin adı. Çok teşekkür ederiz ❤️

Çok geçmişler olsun. Allah yardımcın olsun. Oğlum 3 ay içinde 2.kez bronşit oldu. Alerjik bünyenin karşılaştığı klasik tablo. Yanık şeklindeki pişikte büyük olasılıkla alerjidendir :KK43: ek gıda alıyorsa takip etmelisin almıyorsa yediklerine dikkat etmelisin. Evde hastalığının hızlı ilerlemesine neden olan yani bünyesini düşüren bir allerjen var. Bu halı perde deterjan vb olabilir. Kokular ve ev tozu tetikleyici olabilir.
Dr size şuna ya da buna alerjisi var diyemez malesef :KK43: neye alerjisi olduğunu siz deneme yanılmayla bulacaksınız. Ya da test yaptıracaksınız. Alerjik çocuk zor üssü zor. Seni çok iyi anlıyorum. 2.alerjik çocuğumu büyütüyorum :KK43:
Buna da şükür. Çok şükür hep şükür ❤
Çok sağol Can'ım. Allah senin de yardımcın olsun. Sigara içmiyoruz. Bi wc de koku vardı onu da atayım bugün bari. Kıyafetlerini dalin sıvı deterjanla yıkıyorum. Yumuşatıcıyı da durulama esnasında koyuyorum makinaya. Alerji plus baby programım var ona arıyorum 3 kez falan duruluyo. Odamızın camı perdesi kirlenmişti hemen silip yıkamam lazım. Babamız camları pek açtırmazdı üşütür diye. Artık günlük havalandırma kararı aldık. Kendimizce önlemler alıyoruz bakalım. Emziriyorum ek gıdaya başlamıştık. Sebze şimdilik verme dedi Dr. Yoğurt, yoğurt çorbası, elma, havuç suyu ver dedi. Katı meyve sıkacağı alacağız. Umarım yavrularımız sağlıkla büyürler. Nasıl başa çıktınız alerjiyle. Çok kötü tıkanmıştı benim bebeğim ya. Tanıdığım astım hastası vardı kriz gelince ölecekmiş gibi tıkanıyodu. Öyle oldu zannettim ben de yavrumu. Allah beterinden korusun hepimizi.

Öncelikle geçmiş olsun canım. Ev çok sıcak ise üşütmesi normal. Ev sıcaklığı ideal 20 23 derece olmalı. Terleyince çok kolay soğuk alıyorlar. Bir de sen ne kadar giyiyorsan onu da öyle giydir.

Ayrıca sen gayet iyi bir annesin. Bebekler elbette hasta olacaklar. Pişik için altını açıp biraz havalandirabilirsin. Sana yardımcı olacak birisi yok mu? O biraz baksa da sende dinlensen. Senin zinde olman da çok önemli bebeğin için.
Çok teşekkürler Can'ım. Evet ev çok sıcaktı ama dengeledik artık. Babamız evi fırın gibi yapuyodu sağolsun. Pişiğine Almanya'dan gelen penaaten diye pişik kremi vardı o iyi geldi. Bi prima aktif Bebek kullanıyorduk dün değiştirdim molfix aldım o da biraz yatıştırdı iyi geldi. Bizim anne babalar Samsun'da yaşıyorlar ama çevremde teyzem halalarım var ve apartmanımız da hep akraba. Yani yardımcı olacak çok aslında da babamız istemiyo sağolsun:sinirli:
Daha iyi rahatladı ilaçlar iyi geldi kuzuma:anne:

mavidenizbebegim mavidenizbebegim o kadar alakasız ki iyi bakmakla.
İyi bakmazsan daha çok hasta olabilir tabii ama ne kadar iyi bakarsan bak yine de hasta olacaklar.
İnsan çok sorguluyor kendini, cok yıpratıyor ama tamamen zarar.
Kendine kızacak bir durum yokken boşuna yıpratmış oluyorsun.
O öksürük krizleri çok zor ömrümden ömür gidiyordu, ama geçiyor.
Çok üstüste gelmiş sizin.
Doğru tedaviyle hemen toparlayacak inşallah kuzun.
Allah şifa versin.

@kaftankef nasıl oldu kızın?
İyiye gidiyor değil mi?
Kızın dedim ama umarım doğru hatırlamışımdır.

@yapayalniz1
Gaz ilacı değil aslında tam olarak, bağırsak düzenleyici.
Biz gaz için kullandık ise yaramadı, kakada yarayabilir asıl amaç o çünkü.
Bir de faydası olmayacaksa da zararı yok sonuçta, probiyotik.
Ayrılık kaygısı nedeniyle uyanmayı ben de duymuştum ama ben geçeceğinden emin değilim :KK43:
Ayyy etiketleyemedim neyse okursun zaten.
Sağol canım. Çok daha iyiyiz çok şükür

Canim cok gecmis olsun
Bebisine en iyi bakacak olan sensin
Bu dunyada kimse senin gibi bakamaz ona
Senin sutunde sifa ona
Uzme kendini bu kadar
Biz sadece bakiyoruz bebeklerimize, onlar Allaha emanet, Allah koruyor onlari, icini ferah tut, bunlar gecici, yilratma kendini, sen her daim bebisine lazimsin
Çok sağol canım. İyiye gidiyoruz çok Şükür

Canimm lutfen öyle düşünme bebek bunlar tabi ki hasta da olacaklar hasta oldukca guclenecekler. Sen onun annesisin senden daha iyi kim bakabilir ki? Lutfen kendine gel bir an önce. Daha ne günlerini gorucez kim bilir rabbim yokluklariyla sinamasin. Çok şükür bugunlerimize... Baksana millet 2-3 cocuk yapiyor demekki bu zor gunler unutuluyor. Biz de unutacagiz hepsi guzel bir ani olarak kalacak hafizamizda. Kendini boşuna perisan etme canım. Rabbim minige de sifa versin bol bol emzir senin sütun sifa olsun cabucak iyilessin insallah
Çok sağol Can'ım. Çok haklısın. Allah yokluklarıyla sıbamasın. Çok daha iyiyiz çok şükür ❤️

http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/vardem-oyuncak-dis-kasiyicili-rakamli-kitap-100-123-264781192
Cnm buradan alabilirsin bizim aldigimiz satici satışı bitirmiş. Ama ayni paraya denk geliyor bizimkinde kargo ucreti vardi bunda ucretsiz kargo. Bu arada işe baslamissin hayirli olsun :) bebise kim bakiyor? Zor mu nasil gidiyor? Kac saat dersin var? Ben de cok istedim calismak ama olmadi
Sagol cnm basladim evet suan zeynep de bende alisma asamasindayiz bakici bulduk bizim okuldan ogrencinin velisi simdilik iyi aralari alisti baya 15 saat dersim var zaten cok degilhaftanin 4 gunu gidiyorum ama persembeleri gitmiyor gibi biseyim sabah 7 bucuktan 9 bucuga kadar sadece iki ders girip geliyorum benim kiz daha uyuyor oluyor o saatte:)

Cnm hiç sorma :( bak sana anlatayim, eşim 6.40da gitti işe sonrasinda da elif 7.30da uyudu 8.00de uyandı. Sonra oynadik falan zeytinyagiyla masaj yaptım bir güzel sonra acaba doymuyor mu geceleri agliyor uyaniyor falan diye mama verdim onu da yedi. Sonra bir sure sonra rezene verdim az bisey gazini da cikartti. Hersey guzeldi 10.30 gibi ilk defa hic aglamadan uyudu. Ben de nasil mutluyum ama guzel bir gece olacak diye. Sonra ben de ortaligi toplayip 11de odaya geciyordum ki odanin kapisina gelince baktim uyanmis :( neyse emzireyim uyur dedim yok uyumuyor sonra yine salladim ayagimda 12de yatti sonra 10dk-15dk da bir ayaktayiz. Memede uyuyor yatagina koyunca nasil ciglik cigliga :( tum gece boyleydi saat 3 de yine ayagimda salladim saat 5de yine ayagimda salladim sabah 7de esim geldi bu seferde o salladi ayaginda. 8de de uyandi zaten :( cok zor bir geceydi yine. Sanirim 24. Hafta atagi bu oluyor :( onceden sik kalkardi ama emer uyurdu. Simdi yok uyumuyor ve agliyor :(

Back